2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047602 بازدید | 684617 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

خداروشكر الهى شكر🙏🏼🙏🏼🌸😍😍😍

خيلى به فكرت بودم 

الهى هميشه اين تاپيك رو دور مثبت شدن باشه

خدايا دوستت دارم دل ما منتظرهارو دارى يكى يكى شاد مى كنى🙏🏼🌸🌸

مباركت باشه عزيزدلم💕🌸الهى بهترين روزهارو در پيش داشته باشى🤰💕

سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

سلام عزیزم

من تازه اومدم ب تاپیتکتون

مباااااااااااااارکه عزیز دلم

چشمت روشن

چ بی بی چک خوشرنگی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
خداروشكر الهى شكر🙏🏼🙏🏼🌸😍😍😍 خيلى به فكرت بودم  الهى هميشه اين تاپيك رو دور مثبت شدن باش ...

سلام .ممنون عزیزم با اینکه تستم مثبت شده ولی تا جواب آزمایشمو نگیرم خیالم راحت راحت نمیشه

سلام عزیزم ممنون. چشماتون قشنگ میبینه 

مامان شدیا

خیلی خیییلی تبریک میگم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
سلام عزیزم من تازه اومدم ب تاپیتکتون مباااااااااااااارکه عزیز دلم چشمت روشن چ بی بی چک خوشرنگی

خوش اومدى چه قدم خوبى🙏🏼🌸

ايشالا شما هم به زودى زود دلت شاد بشه كه اين بى بى چك خوشرنگ رو به فال نيك بگير🙏🏼💕

خدارو صد هزار مرتبه شکر بذای بقیه مامان های منتظر هم دعا کن تا زودتر شاد شن. میشه از فعالیت ها و کارهایی. که کردی با داروهات و علایم برا ما بگی .

سلام عزیزم انشالله شمام نی نیتو سالم بغل بگیری.والا محدثه طبیعی باردار شد هانا جون هم بی بیش مثبت شد ...

مرسي عزيزدلم من تقريبا سه هفته پيش زايمان كردم و تمام اون ماههاي بارداري و حتي الان بعد از زايمان بازم باورم نميشه اون انتظار سخت تموم شد، چيزي كه اصلا فكرشم نميكردم، تو رو خدا شما هم نااميد نباشين فقط پيگيري كنين چون بالاخره تموم ميشه با اينكه وقتي توي حال انتظاري اصصصصلا نميتوني تصور كني كه قراره اين روزاي سخت تموم بشه ولي به لطف خدا ميشه ان شاءالله

خب خدارو شكر مامان جديدم داريم الهي هر روز و هر روز خبر خوب باشه اينجا و همه دوستاي منتظرمون مامان بشن به سلامتي

مرسي عزيزدلم من تقريبا سه هفته پيش زايمان كردم و تمام اون ماههاي بارداري و حتي الان بعد از زايمان با ...

وای ببخشید عزیزم اصلا حواسم نبود بهت تبریکم گفتم ولی نمیدونم فازم چیه یادم رفت یهو.انشالله سایه خودت و همسرت همیشه رو سر دخملیت باشه گلم.انشالله انتظار هممون یه روزی ختم ب نی نی سالم بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین