2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملودی جان دوست عزیزم نگرانی دردی رو دوا نمیکنه تو این راه اگر مثبت نباشی باختی بسپار به خدا تا اینج ...

سلام عزیزم،وای چه حرفای آرامش بخشی 😍راست میگی من الانم مادرم 😍😍ممنونم عزیزم دیگه بهش فکر نمیکنم میسپارم دست خدا

خدایا شکرت 
عزيزم منم پنجم انتقالم هيچ علائمي ندارم فقط گه گداري حالت پريودي دارم كمرم درد ميكنه نگران نباش

سلام عزیزم چه جالب ،انتقالمون دقیقا یک روزبوده😍دقیقا منم همین علائم رو‌دارم فقط همش احساس میکنم میخوام پریود شم.ان شاالله بیست وپنجم جواب آزمایش هردومون مثبته آاامین

خدایا شکرت 
منم نگرانم میخواد چی بشه این همه امپول کلا به بدن شوک میدن نه اعصاب میمونه نه روحیه 😔

عوارضش هم تو کوتاه مدت هم تو بلند مدت خودش نشون میده

من خودم قبل از بارداری آی یو آی انجام دادم نشد

قرار بود برم آی وی اف

دکترم گفت تو وضعت بدنیس که آی یو آی دوباره امتحان کن ولی من گفتم نه

چون آمپول های آی یو آی تمام روح و روانم خراب کرده بودن و هم اینکه یه کیست گنده دراورده بودم

که مجبور شدم برم لاپرا

برای همین میگفتم هیچ چیز نمیتونه با سلامتی مقابله به مثل کنه 

و میخواستم برم آی وی اف بااینکه هزینش 10برابر آی یو آی بود

مرسى عزيزدلم🌸💕منم مثل خودت بودم هيچوقت هم بى بى نمى زدم نمى دونم اين دفعه چطور شد و يه دفعه تصميم ...

مبارکت باشه گلم انشاالله سالم بغلش کنی ❤کلا چه علائمی داشتی ...

عزیز دکتر من گفت که احتمالا تا آخر بارداری باید استفاده کنم الان هفته 17 هستم بازم از دکتر خودت بپرس ...

اخه من یه مطالبی خوندم استرس گرفتم تو اکثر مقالات خارجی نوشته بودن که از هفته ۱۲ تا هفته ۲۸ بهتره مصرف بشه زیر ۱۲ هفته خطرناکه باعث مشکلات و نواقص مادرزادی میشه به دکترم گفتم گفتش نخور

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

دوستاي عزيزم سلام، ان شاءالله كه اينجا پر از خبراي خوب باشه، وقت نكردم اين مدت تاپيكو بخونم ببينم در چه حالين ولي به ياد همه هستم، ان شاءالله كلي مامان جديد داريم باردارا هم به خوبي و خوشي دارن ميگذرونن... يه آمار بدين ببينم چه خبره كيا مامان شدن

مبارکت باشه گلم انشاالله سالم بغلش کنی ❤کلا چه علائمی داشتی ...

مرسى قربونت برم❤️🌸الهى براى تك تك منتظرها

راستش علايم من زياد نبود فقط دردهاى قبل پريود و كمردرد كه من هميشه ١ هفته قبلش همين حالتهارو داشتم حتى سينه هام هم شل هستش فقط رنگ دور سينه ام يه ذره الان كه فهميدم به نظرم تيره تر شده همين اونم مى گم چون الان فهميدم بيشتر دقت مى كنم

اما جدى به علايم نيست من اصلا ١٪؜ هم فكر نمى كردم اين دردها شايد براى مثبت شدن بتونه باشه هر لحظه احساس پويود شدن داشتم

دوستاي عزيزم سلام، ان شاءالله كه اينجا پر از خبراي خوب باشه، وقت نكردم اين مدت تاپيكو بخونم ببينم در ...

سلام عزیزم انشالله شمام نی نیتو سالم بغل بگیری.والا محدثه طبیعی باردار شد هانا جون هم بی بیش مثبت شده.نمیدونم از کجاشو بی خبری عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین