2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
دوستان عزیزم امپول پروژسترون رو با چه سرنگی بزنم دردش کمتر باشه؟یادمه یه بار انا جون گفتن یه سوزن خا ...

عزيزم تو بيمارستان گفتن سرنگ سه سي سي كه سوزنش بلندتره بهتره چون بايد عميق تزريق بشه و به مهارت تزريقاتي ربط داره بايد اهسته تزريق بشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام آنا جون ودوستای گلم.من امروز روز پنجم انتقالمه.هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم😔

ملودی جان دوست عزیزم نگرانی دردی رو دوا نمیکنه تو این راه اگر مثبت نباشی باختی

بسپار به خدا تا اینجا رو اومدی بقیه ش با اونه☝

بهتره که نه لکی نه خونی نه دردی ...  هیچی نداری 

به نظر من استرس علائم بیشتره چون هی کم و زیاد میشه الان راحت باش آروم باش فعلا تو این لحظه مامانی اینو یادت نره بچه هات رو غصه نده😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اين چيزا فكر نكنيد ايشالا براى هيچكدوممون هيچى پيش نمى ياد الهامى اونجا چند تا جنين هر بار انتقا ...

توکل برخدا عزیزم گاهی خیلی کم میارم 

اینجا بستگی به شرایطت داره مثلا اگر کسی سنش بالا باشه دوتایی یا سه تایی انجام میدن اگر مشکلش حاد هم باشه همینطوره ولی کسایی سنشون کمه به راحتی کارشون راه نمیندازه مثلا خودم ۴ بار ای یو ای شدم قرار بود بازم انجام بدن ولی دیدن داخل لوله ها مایع جمع شده تصمیم گرفتن ای وی اف انجام بدن !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان من از روزي كه ال دي و اسپرين ميخورم گاهي تپش قلب ميگيرم يا يهو نفسم بند مياد كسي اينجوري بود ...

برای ال دی لعنتیِ انقدر این فسقل دارو عوارض داره که نگو...

آب زیاد بخور خوب میشی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستم جواب سونو چی شد خوب بود اوضاع؟

سلام مهربونم نه جالب نبود فولی های ریزی هر دو طرف بود اندومتر ۵ بود چهارشنبه دوباره باید برم امیدوارم یه تکونی به خودشون بدن   

بهش فكر نكن عزيزم به نتيجه اي كه قراره ازش بگيري فك كن ارزشش رو داره من كه بخاطر قرص ها هم تپش قل ...

ای خدا توهم مثل من بفکر انتقامی 😂😂 انشالله بیاد قلقلکا جای خودشو داره گاز گاز فقط 😍

منم فقط یه دونه میخوام بخاطر همین حاظرم همه کار رو برای داشتنش و بغل بگیرم انجام بدم 😔

اينم كادوي روز ازدواج بچه آينده من 😍😍😍😍

چه جالب منم جمع کردم یادگاری بهش نشون بدم بدونه چقدر بخاطر داشتنش درد کشیدم

انا جوون میگم برا من استرادیول شش تا نوشته بود منم خارجی میخوردم میگم نکنه زیاد بوده اندومتر زیاد رش ...

عزیزم دز استرادیولت بالا نبوده چون با همون دز ۱۱ شده....

در مورد سوال دومتم من به هیچ وجه همچین کاراییو قبول ندارم و هیچ تزریق واژینالی رو توصیه نمیکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستانی که دوقلو باردارین تا چندهفتگی اسپرین مصرف کردین من هفته ۹ هستم گیج شدم مامای دکترم میگه بهتره بخوری دکترمم یه بار گفت قطعش کن یه بار گفت ادامش بده ..گیج شدم...

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
بچه ها حليم ميشه بخورم؟روزپنجم انتقالم

فکر نکنم منعی داشته باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای چقدر خدا بزرگه . انگار همین دیروز بود تاپیکتو راه انداختی هیچکدوم نی نی نداشتیم

دقیقا.....

عمر میگذره.....

ایشالله عمرمون به بزرگ کردن فرشته های نازنین بگذره.....

این روزا رو برا تک تک دوستای منتظر آرزو میکنم.....