2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
بچه ها اینهمه آمپول هورمونی مصرف میکنیم برای بدنمون ضرر نداره؟ من نگرانم

منم نگرانم میخواد چی بشه این همه امپول کلا به بدن شوک میدن نه اعصاب میمونه نه روحیه 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نگرانم میخواد چی بشه این همه امپول کلا به بدن شوک میدن نه اعصاب میمونه نه روحیه 😔

به اين چيزا فكر نكنيد ايشالا براى هيچكدوممون هيچى پيش نمى ياد

الهامى اونجا چند تا جنين هر بار انتقال مى دن؟؟؟

تبدیل به جنگل بشه اشکال نداره فقط حواست باشه همه جا بوی تخم مرغ گندیده نگیره      

خوب شد گفتی   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هی هی خواهر اول راهم من   فعلا درحال سوراخ کردن شکم هستم   خداکنه فولی مولی باشه &nbs ...

سلام دوستم

جواب سونو چی شد خوب بود اوضاع؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام عزیزان ثمین جان من کلینیک امید هیسترو کردم ۲/۲۰۰.راستی دیروز سوم پریودیم بعد هیسترو بود ولی دکترم گفت سه چهار تا فولیکول درشت داری نمیشه بهت داروی انتقال بدم.بهم یه دوره ال دی داد تا پریود بعدی برم .وگفت این فولیکولا به خاطر امپولاییه که قبل پانکچر زدم چهار ماه پیش.چه کارکنم اثر امپولا بره؟

بهش فكر نكن عزيزم

به نتيجه اي كه قراره ازش بگيري فك كن

ارزشش رو داره

من كه بخاطر قرص ها هم تپش قلب گرفتم هم تنگي نفس

ولي با خودم شرط كردم كه بدنيا اومد و كمي جون گرفت اينقد بخندونمش كه نفسش بند بياد تا انتقام اين روزهام رو ازش بگيرم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون. روز 14 بعد از انتقال بتای من 579 بود. دکتر گفت خیلی پرخطره. گفت احتمال زایمان زودرس و از دست ...

عزیزم خدا حفظشون کنه

تصمیم خیلی سختیِ...

اگر فکر میکنی مطمئن نیستی از یه دکتر خوبِ دیگه هم مشورت بگیر ، بزار خیالت راحت بشه

اما این رو در نظر بگیر واقعا چند قلویی ریسکِ و خیلی خیلی باید مراقبت بارداریت رو جدی بگیری

انشالله که خدا بهترین راه رو جلو راحت میزاره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بهش فكر نكن عزيزم به نتيجه اي كه قراره ازش بگيري فك كن ارزشش رو داره من كه بخاطر قرص ها هم تپش قل ...

بچه ها دكتر گفت جنينا همه سي شده اگه نشه به اهدايي فكر كنه

😳😳😳😳😳 عاخه چراااااا؟؟؟؟؟؟

@تورک_آنا    

اناجون طرازي هم براي تقويت تخمك دارو نميده؟؟؟؟ تقويتي نميده؟؟

...

دوستان عزیزم امپول پروژسترون رو با چه سرنگی بزنم دردش کمتر باشه؟یادمه یه بار انا جون گفتن یه سوزن خاص ،اسمشو یادم رفته

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها دكتر گفت جنينا همه سي شده اگه نشه به اهدايي فكر كنه 😳😳😳😳😳 عاخه چراااااا؟؟؟؟؟؟ &nbs ...

عزيزم اينقد خودت رو اذيت نكن 

خيلي ها با جنين گريد c مامان شدن

بعدش چرا با وجود اينهمه تخمك و جنين فكر اهدايي ميكني؟؟؟؟

اهدا آخرين تير به حساب مياد ديگه

ناشكري نكن عزيزم

خدا بخواد بده با همين جنين ها و با انتقال اول مامانت ميكنه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام 

دوستان ختم قران برداشتم کسی جزء قران میخونه تا روز پنجشنبه که بهش بگم جزء چند بخونه؟؟؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
بچه ها دكتر گفت جنينا همه سي شده اگه نشه به اهدايي فكر كنه 😳😳😳😳😳 عاخه چراااااا؟؟؟؟؟؟ &nbs ...

عزيزم نگران نباش خدا اگه بخواد همه چي امكان داره شما برو فرتيل ايد براي خانما رو پيدا كن بخر گرونه ولي خيلي خوبه بخور روزي دوتا ايشالا رو كيفيت تخمكت تاثير ميذاره 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي