2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
الهى كاملت دركت مى كنم🙏🏼🌸منم سومين بارم بود الهى كه دلت شاد بشه و اين انتقال برات آخرين انتقال با ...

هانا بتات چند بود

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسى عزيزم🙏🏼🌸ايشالا آزمايش هم بدم خيالم راحت شه

اها هنوز از ندادي

فردا برو از

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
يعني به من گفته ١٢ سيكل برم تا چك كنه بعدش بگه پريود شدي ال دي بخور؟؟؟ بعدش يه ماه اينده ش رو ال دي ...

نه عزیزم.....

احتمالا یا سیکلت بدون ال دی هست یا اینکه میخواد چک کنه ببینه فولی ریز هنوز داری یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره همینارو گفت امروزم رفتم از ۳۰ تا تخمک ۱۵ تاش جنین شده ک ۱۱ تاش باکیفیت بوده😔😔

خدارو شکر عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره همینارو گفت امروزم رفتم از ۳۰ تا تخمک ۱۵ تاش جنین شده ک ۱۱ تاش باکیفیت بوده😔😔

خيلي خوبه كه عزيزم تعداد دفعات انتقالت بالا ميره خداروشكر

انشالله كه بار اول انتقال ميدي و مامان ميشي

ینی میشه به دکتر بگم برا پانکچر ببره بیمارستان دولتی؟

ممکن تو دولتی هم انتقال بده بپرس.

دکتر من هم خصوصی انتقال میده هم دولتی

حتما بهش بگو خیلی اختلاف قیمت هست....

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نمى تونم سارا بايد همون ٥شنبه كه تو كاغذ برام نوشتن و ليست هم خودشون دارن برم چاره اى ندارم جز تحم ...

اها عيب نداره عزيزم امروزم بي بي زدي؟

اها عيب نداره عزيزم امروزم بي بي زدي؟

صبح زدم ديگه كه روز نهم هستم اما راستش جرأت ندارم فردا بزنم تا ٥شنبه يه بى بى چك عالى دارم Clearblue كه حتى چند وقت و روز هم مى گه اونو بزنم

توكل به خدا🙏🏼🌸

صبح زدم ديگه كه روز نهم هستم اما راستش جرأت ندارم فردا بزنم تا ٥شنبه يه بى بى چك عالى دارم Clearblue ...

واي تو امروز عكس بي بيتو گذاشتي؟ يه لحظه زمان و گم كردم فكر كردم ديروز بود😯😅😂

راست ميگي ديروز هشتم بودي🤪🤦🏼‍♀️

ممنون عزیزم که برام پرسیدی اتفاقا چون بهم می ساخت ومعدم رو اذیت نمی کرد دوست داشتم بخورمش ولی چون م ...

خواهش میکنم عزیزم..🍀🍃

فدات ..ممنونم😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اگر بیمه تکمیلی پول داروهاتون رو میده  توی دفترچه بودنش مهمه اگر نه داروهای خارجی قیمتشون با د ...

تکمیلی ندارم عزیزم. میرم همون آزاد میخرم

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
صبح زدم ديگه كه روز نهم هستم اما راستش جرأت ندارم فردا بزنم تا ٥شنبه يه بى بى چك عالى دارم Clearblue ...

اخه تو يه تاپيك ديگه يكي از بچه بعد از تقريبا ٢ سال كه ماه پيشم اي يو اي شدو منفي شد باردار شد تازه تو اسباب كشي و كلي كار سنگين

ماه ديگه هم وقت اي يو اي داشت

٣ نفر ديگه هم عكساي بي بي چك مثبتشونو گذاشتن خلاصه كلي قاطي كردم🤣😂

سلام خوبی، مامان اینده درخواست دوستیمو قبول کن

قبول کردم عزیزم🍀