2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047647 بازدید | 684621 پست
مشکلم اینه دوتا جنین توی یه ساک هستن و در واقع دوقلوی همسان هستن با یک جفت. یه قل دیگه تو یه ساک حام ...

عزیزم یکی از دوستامونم مثل شما بود....

مامان ارغوان....

یه ساک با دوقلوی همسان و یه تکی.....

اونم تکی رو ریداکت کرد و شکر خدا دوقلوهاشو به سلامتی بغل کرد.....

+ فکر کن و به دلت بد راه نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منتظر بمون ببین کامل باز میشی یا نه اگه ادامه داشت و پریود بود دیگه نزن.....

اوکی.. خودمم گفتم میمونم تا فردا.

دکترم گفت پریود شدی خبر بده حالا فرداشب زنگ میزنم میگم اینم بپرسه.

ولی دل درد دارم مث پریودی..فک کنم خودشه باز شده.😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانااااااااااااااااا. جااااااااااااااااانم عزیز دلم مبارکت باشه😍😍😍😘😘😘😘 انشاالله همیشه همینط ...

مرسى عزيزدلم🙏🏼🌸الهى كه دل همتون هميشه شاد ببينم با خبر مثبت شدن🙏🏼💕🌸

از تك تكتون معذرت مى خوام كه صفحات رو با جواب دادن تك تكتون زياد كردم

مى دونم بهتر بود فقط لايك كنم اما باور كنين اينقدر هيجان دارم خواستم با جواب دادن به تك تكتون بگم كه حال خوبمو از شما دارم با دعاهاتون با مثبت بودناتون با انرژى هاتون

و بدونين كه از ته قلب دعاتون مى كنم

اگه كسى از قلم افتاد منو ببخشه🙏🏼🌸

دوستان من یکم نگرانم چون گفتن فعلا فولی خیلی ریز هر دو طرف هست امروز ۶ پری بودم و از شنبه شب منوپور ...

نگران نباش گلم، همین نگرانی نمیذاره فولی ها تپل بشن

در مورد تخم مرغ، من که نخوردم اما تو مغازه ها دیدم که فقط سفیده تخم مرغ هم میفروشن( بسته بندی شده) فکر کنم مارک تلاونگ بود

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
بچه ها همه تون تحت نظر دکتر عارفی هستید؟

نه عزیزم دوستان زیر نظر دکترای مختلفی هستن...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

هاانا جون تبریک میگم خانومی!انشالله این نی نی خارجکی ما😀😍 به سلامت دنیا بیاد و تو این چند ماه مامانش رو اذیت نکنه🙏🏻

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
انتقال با بیهوشی ضرری داره ؟عزیزم تو سونو آخرم گفت رحم کمی بزرگتره میخواستم در مورد اینم پاسخ بدی خی ...

عزیزم نه ضرری نداره خیلی از دوستامون انتقال با بیهوشی داشتن....

مامانم شدن.....

عزیزم در مورد سایز رحم چیزی نمیدونم....

هاانا جون تبریک میگم خانومی!انشالله این نی نی خارجکی ما😀😍 به سلامت دنیا بیاد و تو این چند ما ...

خارجكي رو خوب اومدي 😂😂😂

انشالله يه همدم و همراه خوب واسه مامانش ميشه اونجا.

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
به این میگن ی6 تایپیک خوب و کاربردی

به خونه خودت خوش اومدی عزیزم.....

@نازنین832     نازنین جونم برات پرسیدم. دکتر گفتن آسپرین خارجی با دوز ۸۱ که فک کنم ...

ممنون عزیزم که برام پرسیدی

اتفاقا چون بهم می ساخت ومعدم رو اذیت نمی کرد دوست داشتم بخورمش ولی چون می دونم تا تقریبا اواخر بارداری باید بخوریم  گفتم این ۸۱ بودنش برای جنین موردی نداشته باشه که با خیال راحت بخورمش اگرنه که از همین حالا بدنم رو به همین آسپرین ایرانی عادت بدم

بازم یه دنیا محبت کردی که برام پرسیدی ان شاالله که به زودی زود مامان دوقلوها بشی

قیمتش ۸۵ هزار تومن بود وتوش ۳۶۵ تا قرص هست یعنی برای یکسال ،الان نگاه کردم نوشته برای آمریکا هستش

توی دفترچه بیمه دکترم نوشت ولی داروهای خارجی رو آزاد حساب می کنند بعضی بیمه تکمیلی ها می دن پول همه ی داروها رو 

خصوصیتو چک کن عزیزم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
الهامی قشنگممم خوبی الهی که همتون مامان بشید

سلام عشقولی خوبی؟

وروجکت چطوره؟