2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
مثبت شدین و درست بود؟چون جنین های من بلاست بودن موقع انتقال میگم حتما زودتر مشخص میشه دیگه چون یه مر ...

آره مشخصه من مثبت شدم بتامم خوب بود ولی بعد کم کم بتا اومد پایین و سقط شد

انشاله شما هم مثبتی و بارداری خوبی داری

مشکلم اینه دوتا جنین توی یه ساک هستن و در واقع دوقلوی همسان هستن با یک جفت. یه قل دیگه تو یه ساک حاملگی جداگانه هست. دکتر طاهری پناه گفت اون تکی رو میشه حذف کرد. به اون دوتایی نمیشه دست زد چون جفتشون یکی هست. ولی می ترسم سه تاش رو از دست بدم. خدایا چکار کنم. بعد از این همه چشم انتظاری...

یا سریع الرضا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خودم عارفی هست. منو معرفی کرد رفتم پیش دکتر ربابه طاهری پناه . ایشون قرار ریداکت کنه ولی خیلی خ ...

دكتر عارفي كه دكتر فوق العاده خوب و خبره اي هست

پس بهش اعتماد كن عزيزم

اگه خود دكتر عارفي هم اون دكتر رو واسه ريداكت انتخاب كرده پس شك نكن كه كارش رو خوب بلده كه مورد تاييد دكتر عارفي هست

استرس نداشته باش

توكل كن به خدا عزيزم

خدا پشت و پناهت

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اگر استرسم داشته بیشتر تاثیر میذاره سعی کن اروم باشی من خیلی استرس داشتم دیر بیاد و به تعطیلات بخورم ...

ممنون عزیزم انشالله برا منم زود بیاد😘

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مشکلم اینه دوتا جنین توی یه ساک هستن و در واقع دوقلوی همسان هستن با یک جفت. یه قل دیگه تو یه ساک حام ...

اصلا بد به دلت راه نده عزيزم

مطمنا اون تكي رو واسه ريداكت انتخاب ميكنن 

دكترت كه ناشئ نيست عزيزم سه تاش رو نابود كنه 

دلت رو قرص كن و با اميد به خدا تو كل به خودش و اعتماد كامل به دكترت برو واسه ريداكت

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مشکلم اینه دوتا جنین توی یه ساک هستن و در واقع دوقلوی همسان هستن با یک جفت. یه قل دیگه تو یه ساک حام ...

وای چه خوب که دوقلوهای همسان داری عزیزم ،منم از خدامه یکی از جنین هام تقسیم بشه و دوقلو همسان داشته باشم ،سه قلویی خیلی پر خطره خیلی بهتره ریداکت کنی 

عزیزم انشالله خیر باشه خدا خودش نگهدار فرشته هات باشن 🤲🤲🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آره مشخصه من مثبت شدم بتامم خوب بود ولی بعد کم کم بتا اومد پایین و سقط شد انشاله شما هم مثبتی و بار ...

گلم امیدوارم خدای بزرگ دلت رو بزودی زود شاد کنه 🌹🤲🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

آخی عزیزم منم از دوقلو همسان خیلی خوشم میاد انشاله به سلامتی و به موقع به دنیا میان.

خب خیالت راحت دیگه اون ک تک ریداکت میشه کاری به اون دوتا ندارن 

کارشونو بلدن خیالت تخت

فقط فکرای خوب و مثبت اصلا منفی فک نکن