2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
الهي شكرررررر  مباركه عزيزم  مطمعن باش ماماني 😍😍 خيلي برات خوشحال شدم ديدي بهت گفتن ...

مامانى طاها مرسى عزيزدلم 🌸💕دعات برام برآورده شد

من به دعاى تك تكتون ايمان داشتم الهى كه ٥شنبه قطعيش كنم اين خوشحالى رو🙏🏼🌸😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

هانا جان 😍😍😍😍خیییلی خوشحال شدم مبارکه به سلامت بغلش بگیری عزیزم

خدایا هزاران بار شکرت که هاناجون بارداره وبچه ش صحیح وسالم توی بدن سالمش داره رشد می کنه وبه سلامت میاد بغلش هزاران بار شکرت

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
منم امروز ۶ پری هستم الان منتظرم صدام کنن برای سونو 😒 بچه ها شماهم تپش قلب دارید موقعی که دارو است ...

بعضی داروها برا بعضیا باعث تپش قلب میشن به دکترت بگو نیاز باشه عوض کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هانا جون اونجا بعد انتقال هم دارو نميدن ؟! مثل پروژسترون؟

مرسى عزيزدلم💕🌸ايشالا براى تك تكمون هر روزش بهترين خبرها باشه و اينجا پر بشه از مامانهاى پر تلاش🙏🏼🤰

سرى دوم كه سيكلم نچرال بود هيچى بهم ندادن 

اما اين سرى كه بازم سيكلم نچرال بود راستش ول كن نبودم و گفتم بهشون كه بهم پروژسترون بدين و قبول كردن سه تا در روز پروژسترون ١٠٠ ميلى گرم كه هر ٨ ساعت واژينال بايد بذارم