2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
از ته دل براى تك تكتون دعا مى كنم اينو از ته قلبم مى گم🙏🏼🌸 شما هم كه دارى مى رى مشهد دعا كن برام ...

عزيززززززززززززم مباركت باشه انشالله

خدايا شكرت

واسه ما هم دعا كن عزيزم 

خدا تو رو تو يه كشور غريب دل شاد كرد 

انشالله ما هم تو شهر غريب دلمون شاد شه

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز ۶ پری هستم الان منتظرم صدام کنن برای سونو 😒

بچه ها شماهم تپش قلب دارید موقعی که دارو استفاده میکنید ؟؟؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چه جالب.چجور میگه چند هفته؟ یعنی مینویسه؟

اره عزیزم مینویسه چند هفته هستی دیگه نیاز به ازمایش خون نیست چون دقیقه نباشی هم منفی نشون میده !

منم امروز ۶ پری هستم الان منتظرم صدام کنن برای سونو 😒 بچه ها شماهم تپش قلب دارید موقعی که دارو است ...

واسه سونو انتقال؟

من کلا از سونو خوشم نمیاد😥

تازه از الان ماتم گرفتم واسه سونو قبل انتقال و خود انتقال

عزيززززززززززززم مباركت باشه انشالله خدايا شكرت واسه ما هم دعا كن عزيزم  خدا تو رو تو يه كشو ...

الهى كه انتظار تك تكون به روزاى شيرين باردارى زود زود تبديل مى شه

از ته قلب براى تك تكمون از خدا مى خوام🙏🏼🙏🏼🌸🤰

واسه سونو انتقال؟ من کلا از سونو خوشم نمیاد😥 تازه از الان ماتم گرفتم واسه سونو قبل انتقال و خود ا ...

هی هی خواهر اول راهم من   فعلا درحال سوراخ کردن شکم هستم   خداکنه فولی مولی باشه    

منم خیلی بدم میاد مخصوصا پریود هم باشی و با درد همراه باشی 😑

آره گلی میخام بدونم میشه برم داروهاموازاالان بگیرم وقتی پریودشدم استفاده کنم یانه حتمابایدروزدوم سون ...

تا جایی که میدونم حتما باید سونو شی چون با توجه ب شرایط رحم داروها و استرا رو میدن.

عزیزم اگه فردا پریود بشی ک خب میری.. تو تعطیلاتم فک کنم ابن سینا یروز باز هست.. حتما زنگ بزن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

واسه من ی سوال فنی پیش اومده بچه ها ک میگن بعد از مثبت شدن میرن سونو دکتر بهشون میگه از روز اول آخرین پریود حساب میشه ک چند هفته هستن آخه چطوری؟ این واسه کسایی هست ک طبیعی بودن واسه ماها روز انتقال باید حساب بشه اون موقع ک هنوز جنینی نبوده که

واسه من ی سوال فنی پیش اومده بچه ها ک میگن بعد از مثبت شدن میرن سونو دکتر بهشون میگه از روز اول آخری ...

سوالی خوبیه حالا کی میدونه ؟؟؟  

[QUOTE=73646664]خب پس ب نظرم با دكترت تماس بگير بهش توضيح بده ببين چي ميگه🧐[/Q من مرکزابن سینامیرم ...

منم ابن سينا ميرم از اين به بعد دكترا ثابت ميشن شنبه و يه شنبه طرازي هست ز بزن واسه پس فردا وقت بگير بگو با طرازي ميخوام اگه كس ديگه اي رو گفتن اصلا قبول نكن بگو فقط طرازي از اين به بعدم دكترت همون ميشه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه ها شما چند روز بعد از قطع قرص مدروکسی پروژسترون پری میشین؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین