2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047603 بازدید | 684617 پست
سلام دوست جون.مبارک باشه نمیشه نگه دارین 3 تاشونو؟ میشه بپرسم اولین بتاتون چند بود و روز چند انتقا ...

ممنون. روز 14 بعد از انتقال بتای من 579 بود. دکتر گفت خیلی پرخطره. گفت احتمال زایمان زودرس و از دست رفتن هر سه تاش هست. واسه همین میگه یکیش رو حذف کن. گیر کردم.

یا سریع الرضا...
اره گلم چون عقب انداخته بودم دکترم گفت واژینال بذار برای ۱۰ روز بعد قطع کردن ۲ بعدش اومد !

برا من خوردنیه 20 تا شبی 2 تا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من ی سوال فنی پیش اومده بچه ها ک میگن بعد از مثبت شدن میرن سونو دکتر بهشون میگه از روز اول آخری ...

عزیزم اون دو هفته ای که آمپول میزنیم و تخمک رو تشکیل میدی هم حساب میشه فک کنم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خدا حفظشون کنه.اخه اذری ها یه اسم دارن به اسم ناردانه گفتم شاید ناردانه گذاشتین خدا برات نگهشون داره ...

عزیزم من نمیدونم کار دکترت درسته یا نه....

اما هیسترو الزاما توش کورتاژ نیست.....

هیسترو تشخیصی فقط فرستادن دوربین از طریق واژن و چک کردن همه چی هست.....

اگه مشکلی نباشه اصلا هیچ دستکاری اتفاق نمیفته....

اگه موردی باشه درمان لازم از طریق واژن انجام میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آها پس برا هر کسی متفاوته.ممکنه بیشترم طول بکشه؟

برای هم فردی متفاوته گلم چند روز استفاده میکنی؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اولا مباركت باشه عزيزم دوما به دكترت اعتماد كن بودن دوستاني كه سه قلو باردار شدن و با ريداكت يكي ب ...

دکتر خودم عارفی هست. منو معرفی کرد رفتم پیش دکتر ربابه طاهری پناه . ایشون قرار ریداکت کنه ولی خیلی خیلی می ترسم.

یا سریع الرضا...
حداکثر ده روز عزیزم 

مرسی گلم.کاش برا من زود باشه.البته تازه امروز میخوام شرو کنم از الان نگران تاخیر پری ام

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون. روز 14 بعد از انتقال بتای من 579 بود. دکتر گفت خیلی پرخطره. گفت احتمال زایمان زودرس و از دست ...

خب پس هرچی دکترتون میگه گوش کنید بلاخره اونا هم تخصصشونه هم تجربه دارن

انشاله همه چی عالی پیش میره

[QUOTE=73650928]منم ابن سينا ميرم از اين به بعد دكترا ثابت ميشن شنبه و يه شنبه طرازي هست ز بزن واسه پس فردا وقت بگير ...[/QUO

باشه مرسی عزیزدیگه چیکارکنم یعنی واسه پس فردانوبت بگیرم طرازی میادمرکز

دکتر خودم عارفی هست. منو معرفی کرد رفتم پیش دکتر ربابه طاهری پناه . ایشون قرار ریداکت کنه ولی خیلی خ ...

عزیزم بارداری سه قلویی خیلی ریسکی و پر خطره انشالله دو تا ک بشن بارداری راحتی داری و نی نیات سالم میان بغلت.حتما انجام بده

مرسی گلم.کاش برا من زود باشه.البته تازه امروز میخوام شرو کنم از الان نگران تاخیر پری ام

اگر استرسم داشته بیشتر تاثیر میذاره سعی کن اروم باشی من خیلی استرس داشتم دیر بیاد و به تعطیلات بخورم و چندماه دیگه صبر کنم خداروشکر یعد چند روز اومد 😒

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
برای هم فردی متفاوته گلم چند روز استفاده میکنی؟

ده روز شبی 2 تا