2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047679 بازدید | 684621 پست
رو جعبه ال دی منم نوشته فقط زرد ها میل شود 

من هم قرص ال دی هم اچ دی ک داشتم ۲۱ دونه بود و یرنگ..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دفعه پيش كه واسه پانكچر بود منم از روز ٥پري بهم ال دي داد ٢١ خوردم تمام كه شد سه يا چها روز بعدش پري ...

اهااااا پس اينطوريه

من فقط ٢١ عدد دارم همين

فكر كنم بايد پري شيم با اين اوصاف

اگه رحممونو اماده ميكنه خيلي خوبه

اندومترمونم مناسب باشه واسه انتقال

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام به من نگفتن چه تاریخی بیام سونو فقط قراره روز دوم پری برم سونو  بعد ال دی پریود میشیم بهم ...

الهي كه تا اخرش همينجوري خوب پيش بره

توام ال دي ميخوري؟ پس سونوي حين مصرف قرص ال دي نداشتي!!

كي تموم ميشه قرصت؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

@آرزوواميد    ارزو ميگم دكتر تو كي شد به طور ثابت؟ اخه از ابان دكترا ثابت شدن ديگه

مال من طرازيه

ممنونم. دعا کنید برام عزیزان . الان میرم آز میدم . خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه انشاالله

جواب آزمایشتون ر گرفتین؟ان شاالله بایه بتای تپل میاین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام منم امروز پریود شدم ۵ قاعدگی هم ال دی شروع میکنم  به من گفت پریود شدی روز دوم بیا  ...

اها پس امروز پري شدي

حتما اين كارو انجام بده عزيزم تا خيالت همه جوره راحت شه وگرنه همش يه امايى تو دل آدم مى مونه

خودمم همین فکرو میکنم هاناجون اینجور خیالم راحت تره

میدونید کدوم تستا مهم و ضروریه بگم بنویسه دکتر یا بگم کامل بنویسه؟

چقدر بد كه ننوشتن اره برو يه حا ديگه 

نمیدونم چرا راحت نمینویسن ساراجون فک کنم بعد از 2.3 بار سقط یا منفی بنویسن

من میگم چکاریه از اول ک همه میان تشکیل پرونده میدن و تو سیکل قرار میگیرن همه بررسی ها رو انجام بدین

خودمم همین فکرو میکنم هاناجون اینجور خیالم راحت تره میدونید کدوم تستا مهم و ضروریه بگم بنویسه دکتر ...

تستهاى انعقادى و ايمنى كه آنا جون مى زارن نسخه ٣ و ٤ رو همشو بگو بنويسن برات

ندارم برات بفرستم حتما آنا جون برات مى فرسته

يعنى تازه و فريز نشده 

ازمایش همسدم صفحه 6162 گزاشتم میشه نگاه کنیدد 

هر کی میتونه نگاه کنه بهم بگ خواهشن

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

آبجیای گلم نمیدونم چرا دلم غم داره امروز.😢

توروخدا منم دعا کنید کارام خوب پیش بره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘