2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
سلام انتقال اولم بود جنینم فرش بود

جنین فرش ینی چی

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
من از روز پنجم پري شروع كردم كه امشب ميشه ٢ تا اره ميدونم لانگه ميخوام بدونم بعد اين كه ٢١ شب خوردي ...

دفعه پيش كه واسه پانكچر بود منم از روز ٥پري بهم ال دي داد ٢١ خوردم تمام كه شد سه يا چها روز بعدش پريود شدم

اين دفعه هم يه بسته ٢٨ تايي بهم داد داروخانه كه ٢١ زرد و ٧ تاش سفيد گفت زردها رو بخور با تشخيص دكترت يا بايد سفيد ها رو بخوري يا بايد صب كني پريودت بياد و ديگه نخوري ،فك كنم ال دي باعث مهار بارداري ميشه و رحم رو اماده ميكنه واسه انتقال جنين،به احتمال زياد رو ضخامت اندومتر هم تاثير داره

دفعه پيش كه ال دي خوردم خيلي كم شد پريم

فك كنم با توجه به سونوها تو سيكل بعديمون بهمون دارو ميدن تا روز انتقال

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی رویا جون. نه بابا.. یه غلطی کردم توش موندم... هنوزم درد میکنه.. گاهی ام تیر میکشه.. انقد میترسم ...

انشالله بخیر میگذره.... حالا کاریه که شده... اگه میخوای ختم بخیر بشه استرس رو از خودت دور کن. هر زن حامله ای که بهش فشار بیاد اذیت میشه قرار نیست چیزی رو از دست بدی

سيكلت لانگ به حساب مياد عزيزم الان چندتا مصرف كردي سارا؟؟؟ من امشب بخورم ميشه چهارتا  منم ٢٢ ...

سلام منم امروز پریود شدم ۵ قاعدگی هم ال دی شروع میکنم 

به من گفت پریود شدی روز دوم بیا 

چطوری مال شما گفته ۲۲ ؟؟؟

خداجونم شکرت       
من از روز پنجم پري شروع كردم كه امشب ميشه ٢ تا اره ميدونم لانگه ميخوام بدونم بعد اين كه ٢١ شب خوردي ...

سلام به من نگفتن چه تاریخی بیام سونو فقط قراره روز دوم پری برم سونو 

بعد ال دی پریود میشیم بهمون استرادیول و آسپرین میدن وقتی ضخامت رحممون مناسب بود انشالله انتقال میدیم 

خداجونم شکرت       
سلام منم امروز پریود شدم ۵ قاعدگی هم ال دی شروع میکنم  به من گفت پریود شدی روز دوم بیا  ...

خب من روز سوم پري رفتم دكتر كه بهم ال دي داد البته بدون سونو و روز ١٤ سيكلم كه ميشه 22 إبان مجدد ميرم دكتر

خب من روز سوم پري رفتم دكتر كه بهم ال دي داد البته بدون سونو و روز ١٤ سيكلم كه ميشه 22 إبان مجدد مير ...

من پریود نشدم رفتم مطب همونجا هم سونو کرد گفت کیست نداری 

آمپول زدم امروز پریود شدم 

انشالله این سری مامان دوتا فرشته ناز میشی آرزو جون 

خداجونم شکرت       
من پریود نشدم رفتم مطب همونجا هم سونو کرد گفت کیست نداری  آمپول زدم امروز پریود شدم  انش ...

انشالله عزيزم

اميدوارم روزي همه دوستان منتظر بشه

انگار زندگي واسم متوقف شده و تا بچه دار نشم به حركت در نمياد 

خسته شدم از تنهايي و بي كسي تو تهران

به هيچ كس هم نگفتم كه ميخوام با ميكرو بچه دار شم

فقط اميدم به اينه كه ماه ديگه انتقال بدم و اگه لايق مادر شدن بودم و مثبت شد و صداي قلب بچه ام رو شنيدم به خانوادم بگم.دغدغه أصلي خانوادم دو حال حاضر همين باردار نشدن منه،كاش بتونم خوشحالشون كنم و از نگراني درشون بيارم

انشالله عزيزم اميدوارم روزي همه دوستان منتظر بشه انگار زندگي واسم متوقف شده و تا بچه دار نشم به حر ...

درکت میکنم عزیزم انشالله همینطور میشه و دل خانواده هاتونم شاد میشه 😍😍😍😍😍😍

ماهم یه خانواده کم جمعیتیم فقط یه خواهر دارم که اونم خیلی دوست داره خاله بشه 

مامان و بابامم همینطور یه بچه کلی به خونه خودم و مادرم اینا نور و شادی میبخشه 

خداجونم شکرت