2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
عزیزم مبارکش باشه اسمش نامدار باشه اسم ترکیه؟ یعنی چی؟

عزیزم یعنی شادی ایل....

بله اسم ترکیه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همسرمم تقریبا داشت چون ضعیف بود . عسل و عرق کاسنی همراه با عسل و معجونهاي گرمی بهش زیاد میدادم .&nbs ...

عزیزم رژیم خودت تو قلیایی یا اسیدی شدن بدنت تاثیر میذاره و میتونه روی اسپرم نوع ایکس و ایگرگ تاثیر بذاره....

شانس جنسیت مطلوب رو بالا میبره یعنی کمک میکنه اسپرم ایکس یا ایگرگ برا لقاح بنا به نوع قلیایی یا اسیدی بودن محیط بالا بره.....

اما تو لقاح مصنوعی اونم تو میکرو اسپرم رو دستی تزریق میکنن داخل تخمک و خود اسپرما نقشی ندارن که....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عشقم منم اميدوارترم اين سري واقعا؟ اي بابا @تورک_آنا    انا جون اسپرين با پردنيزول ...

والا من نمیدونم....

فکر نکنم چون برا من و خیلیا تجویز شده بود.....

البته خوب من کلا آسپرینم به دلیل عدم سازگاری با بدنم حذف شد ولی خیلیا داشتن.....

حالا شاید همزمان نباید بخوری یعنی سر یه ساعت.....

سلام انا جان شما ب۶ و ب۱۲ رو تا اخر بارداری ادامه دادید؟

نه عزیزم من ۳-۴ ماه قبل شروع سیکل داشتم.....

اما بعضیا بعد انتقالم داشتن.....

ممنونم عزیزم محبت کردی  فمیبیون ب۶ ب۱۲ هم داره ولی بازم به دکترم میگم  دکتر غدد بنظرتون ...

والا دکتر من پیش ش ه ر ا د میفرسته...

ممنون انا جون،هم هماتومم هنوز هست هم اين جديد اضافه شد😔فقط نگرانم، اين مدت همش استراحتم 

عزیزم نگران نباش منم هم هماتوم داشتم هم جفت پایین....

حل میشه....

دقیقا منم موافقم..... بازم تعیین سلامت جنین باشه یه چیزی..... چون یه ریسکی رو میپذیری برا فرار از ...

انا جونم شما بار سوم قرص مربوط به ایمنی انعقادی مصرف کردین یا بار دومم استفاده کرده بودی و اینکه دارو پردنی... چند وقت قبل انتقال مصرف میکنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
چه مشکلی ممکنه پیش بیاد ؟آخه منم میخوام تعیین جنسیت کنم 

عزیزم خوب چیز ثابت شده دال بر وجود یا عدم وجود عوارضش هنوز نیست اما به هر حال یه سلولی از جنین گرفته میشه حالا اینکه این یه سلول چه نقشی میتونست داشته باشه الله و اعلم.....

عزیزم همه چیو بررسی کنه و هیچی رو از قلم نندازه..... خراشم اگه امتحان نکردی بگو این دفعه برات خراشم ...

انا یه سوالم دارم ببخشید تو لاپراسکوپی به من گفتن رحم کاملا سالمه و لوله ها باز....اونوقت یعن  اندومتریوز ندارم؟و اینکه نیازی نیست هیسترو بکنم؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
@تورک_آنا       آنا جون زنگ زدم مطب به خانوم کیشانی گفتم قضیه رو. میگه خو الان ...

عزیزم فردا برو تکلیفت دستت میاد به هر حال دیگه با دکتر طرفی و حرفش برات حجت میشه....

نمیشه که با حرف منشی تصمیم گرفت.....

انا جونم شما بار سوم قرص مربوط به ایمنی انعقادی مصرف کردین یا بار دومم استفاده کرده بودی و اینکه دار ...

عزیزم من بار دوم اصلا برا ایمنی دارو نداشتم فقط هپارینو برا انعقادی داشتم.....

پردنیزولونم سری سوم با ال دی شروع شد تا یه هفته قبل انتقال حدودا ۴۵ روزی شد فکر کنم....

از هفته دوم انتقالم مجدد شروع شد....

عزیزم من بار دوم اصلا برا ایمنی دارو نداشتم فقط هپارینو برا انعقادی داشتم..... پردنیزولونم سری سوم ...

آنا جون قند ناشتات مى دونى چند بود وقتى قرص پردنيزولون  مصرف مى كردى؟

سلام آنا جون خوبی؟آنا جون من امروز فهمیدم اگه اندومتریوز روده رو درگیر کرده باشه با ام ار ای میشه تشخیص داد در حالی که تو سونو به من گفتن بخشی از روده هم درگیره هفته پیشم که رفته بودم پیش دکتر محمدزاده پروندمو نگاه کرد گفت چطور ممکنه تو عکس لوله ها باز باشه ولی تو سونو هیدرو الان من کلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم زنگ زدم کلینیک اندومتریوز بپرسم چطوری میتونم با دکتر خزعلی وقت عمل بگیرم میگه ۸۰ نفر تو لیست انتظارن 

خدا جونم شکرت...
انا یه سوالم دارم ببخشید تو لاپراسکوپی به من گفتن رحم کاملا سالمه و لوله ها باز....اونوقت یعن   ...

عزیزم خوب هیسترو برا بررسی رحم و لوله ها و تخمدانا و.... هست لاپرا بیشتر برا اعضای خارج رحم به در میخوره.....

عزیزم والا نمیتونم قطعی چیزی بدم اگه همه جارو (لگن، حفره شکمی، روده ها و.....) بررسی کردن و گفتن آندومتریوز نداری یعنی منتفیه.....