2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
امروز دكترم كريمي بود كه تا حالا باهاش ويزيت نشدم اصلا ميخواستن كلا از اين به بعد با اين دكتر ويزيت ...

بعصی وقتا منشیاشون غیر منطقی میشن..منو که خیی اذیت کردن بعضی هاشون..یامه یه بار با یه دکتر وقت گرفته بودمم.. بعد اون دکتره اوت روز رفته بودم کلینیک سقط مکرر نشسته بود.. .حالا منشی نمیذاشت من ویزیت شم باهاش با اینکه وقت داستم میگفت ایشون چون اومده کلیتیک سقطر..فقط سقطی ها رو باید ببینه....خوب بابا چرا بهم وقت دادید اصلا 😒😒😒😒😒

مرررررسی از جوابت آرزوجون

سلام بچه ها من هایپر شدم متاسفانه و انتقالم افتاد دوماه دیگه ولی فولیکول زیاد دارم منتها باید ببینن چندتاش باکیفیته شنبه یعنی۹۷/۸/۱۲باید پانکچر شم ک بهم دوتا امپول ۰/۱ دیکاپتلین داد و گفت ساعت ۹:۵۰یکی راست یکی چپ دورناف بزن خب بعد من یادم رفت و ساعت۱۰:۱۰دقیقه زدم خدا کنه مشکلی پیش نیاد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من هایپر شدم متاسفانه و انتقالم افتاد دوماه دیگه ولی فولیکول زیاد دارم منتها باید ببینن ...

عزیزم بخاطر 20 دیقه مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آخه میدونی تاکید داشت رو ۹و۵۰ میترسم

خب زنگ بزن بگو بهشون یا اینکه روز عمل بگو ک بیس دیقه تاخیر داشتی شاید عملو 20 دیقه دیرتر انجام بده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خانوما روغن ساه دونه برا قبل انتقال فقط زیر شکم چربش کنم یا برا کمر هم خوبه؟؟

من به کمرمم میزدم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
فکرکنم همون شکم و زیر شکم.منم میخوام امتحانش کنم.فقط اینکه الان که پریودم اشکال نداره اینکارو کنم؟یا ...

من از روز اول پریودیم شروع کردم به زدن و از بعد پریودی کیف اب گرم هم میزاشتم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم بار اول از ۶ تا تخمک ۴ تا جنین، دوم از ۶ تا تخمک ۲ تا جنین و بار سوم از ۱۰ تا تخمک ۵ تا جنین.. ...

اناجون هر سه بار كيفيت تخمكا در يه سطح بود؟ يا بهتر و بدتر ميشد؟ ميدوني ميخوام بدونم كيفيت تخمك تغيير ميكنه؟

...
سلام بچه ها من هایپر شدم متاسفانه و انتقالم افتاد دوماه دیگه ولی فولیکول زیاد دارم منتها باید ببینن ...

نمیدونم چرا ... اما منم که قرار بود دکا بزنم چندین بار روی ساعتش تاکیید کرد. خیلی مصر بود حتما راس همون ساعت بزنم

چقدر اونایی که باردار میشن ناز میکنن برای شوهزهاشون چقذر عشوه میان چقدر عزیز تر میشن ولی ما چی، امشب ...

عزیزم ایشالابه زودی زودتوهم مامان شی،چاره ای جزصبرومبارزه نداریم چ میشه کردقسمت ماهم اینجوری بودک باعذاب بچه دارشیم،کاش اصلاب همسرت نمیگفتی عقب انداختی عزیزم مردهاکه تواین فازانیستن،خودت این شوقوتووجودش انداختی که شایدحامله باشی؛مردهام ادمهای احساسی هستن ولی غصه هاشونو میریزن توخودشون،عیبی نداره توصبوری کن این روزام میگذره؛کی بایدانتقال انجام بدی؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
فقط انرژى مثبت باش همش با خودت تكرار كن از ته قلب كه ايمان دارم جواب آزمايش فرشته ام سالمه و ايمان ...

فدات شم عزیز دلم . انشاالله . منم امیدوارم جوابش خوب باشه . هر چند  نمیتونم بپذیرم بعد از 5 سال نازایی و درمان  و سه بارداری نا موفق خدا فرشته ای که داده رو پس بگیره 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

راستی بچه ها تيکر بارداری ام یه تغییر کوچیک کرده .از مدتها قبل فقط رژیم گرمی داشتم احتمال زیاد می دادم بچه ام پسر باشه ولی انگار افاقه نکرد سونوگرافی گفت دخمله .ایشالا قسمت همه منتظرا بشه .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
راستی بچه ها تيکر بارداری ام یه تغییر کوچیک کرده .از مدتها قبل فقط رژیم گرمی داشتم احتمال زیاد می دا ...

براى ماهايى كه براى داشتنشون اين همه زحمت مى كشيم واقعا چه فرقى داره چى باشه

ايشالا براى تك تكمون هر جنسيتى كه مى خواد باشه سالم باشه و صالح🙏🏼🌸

عزيزم جوابت آماده شد مارو بى خبر نذار🙏🏼🌸ايشالا با كلى خبرهاى خوب مى ياى و دلت آروم مى شه