2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
چرا سیکل لانگ آرزوجون با کی ویزیت شدی خوشحالم که به اتتقال نی نییات نزدبکتر شدی

والا نميدونم

من پلي كيستيك نيستم و تا حالا تو سونو هام كيست نداشتم اصلا

من واسه اولين بارم قبل از پانكچر ال دي بهم دادن گفتم شايد بخوان قبل از انتقال هم همين سيكل رو واسم انتخاب كنن كه رفتم مركز و دوباره ال دي دادن

اره خدا رو شكر نزديك شدم به انتقال ني ني هام تو دلم😍😍😍😍

اگه صبر ميكردم ماه ديگه ميرفتم كه 😐😐😐

اينطور كه من فهميدم هر جا كه بري حتي بهترين مركز هم كه باشه آدم خودش بايد پيگير كاراش باشه وگرنه كسي به فكرت نيست 

حتي سونو هم نكرد امروز ولي ال دي بهم داد

يعني با نگاه كردن پرونده ام سيكلم اين شد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون دوستای دور ولی نزدیکم میگم میدونین لک لانه گزینی از کی ممکنه باشه؟من هیچوقت نداشتم ولی ایندفع ...

امیدوارم یه لک کوچولو ببینی خیالت راحت شه نه بیشتر 😉

ولی برای لانه گزینی زوده ممکن اون خون آبه که دیدی برای  انتقال باشه که کمی واژن و مجاری ... رو زخمی کرده.

اما توهم مثبت خوبه از حالا فقط توهم بارداری داشته باش👍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نميدونم من پلي كيستيك نيستم و تا حالا تو سونو هام كيست نداشتم اصلا من واسه اولين بارم قبل از ...

ال دی فقط برای کیست نیست برای نظم دادن به رشد آندومتر رحمی هم تجویز میشه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
چرا سیکل لانگ آرزوجون با کی ویزیت شدی خوشحالم که به اتتقال نی نییات نزدبکتر شدی راستی آرزو شوه ...

امروز دكترم كريمي بود كه تا حالا باهاش ويزيت نشدم اصلا

ميخواستن كلا از اين به بعد با اين دكتر ويزيت هام باشه كه قبول نكردم چون شناختي ندارم از اين بنده خدا

گفتم يا عارفي يا طرازي غير اينا نميخوام گفت نميشه برو شنبه بيا گفتم شنبه روز ششم پريودمه كه ديگه گذشته از وقتش و ...گفتم باشه پس پريودم رو جوري تنظيم كن كه روز دومم با همين دكتر كه اصرار ميكني باشه گفت نميتونيم كه

گفتم پس زور نگو من هر وقت قرار شد بيام مركز قبلش ز ميزنم بهم بگو اون روز كدوم دكتر هست با هر كدوم خواستم ويزيت شم 😐😐😐😐

روز عمل همسرم از ١٥ تا تخمك بالغم فقط شش تا جنين شد اونم بخاطر كيفيت پايين اسپرم 

عمل همسرمم خيلي خوب بود اصلا اذيت نشد ولي دارو ها رو بايد به موقع مصرف كنين تا عفونت نگيره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

کمک خانما...  تو بعد انتقال درد سینه  و سفتی و سنگینی سینه داشتم.. اما امروز کم شده  همش... 

کسی بهم گفت  .«نميخوام تو دلتو خالي كنم

اما شل شدن سينه واسه اينه كه پروژسترون در حال تخليه هست

وقتي باردار باشيم پروژسترون حفظ ميشه»

راسته ؟

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
اخه هایپر شدم برا همون بعد از پانکچر یک ماه گفته انتقال نمیده، همون یک ماهو‌میخوام به حرفش گوش نکنم ...

عزیزم منم هایپر شدم و دکتر منع کرد.. چون تخمدونا بزرگترن و تو حاملگی تشدیدم میشه علایم هایپری.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا تا الان که پریودام مرتب بوده جز ایندفعه و دکترم چیزی نگفت.. همسر منم آزمایشاش نرمال بود منم همی ...

خدا رو شکر که مشکلتو فهمیدی عزیزم، ایشالا اینبار حتما مامانی، انتقالت کی هست؟ 

کمک خانما...  تو بعد انتقال درد سینه  و سفتی و سنگینی سینه داشتم.. اما امروز کم شده   ...

من که هیچی علامت ندارم چی بگم.... حتی درد پریود😶

همش با خودم تکرار میکنم بودن کسانی که بدون علامت مثبت شدن.... اما یه لحظه هایی هم تسلیم واقعیت میشم😔

ممنون عزيزم ايشالا براى تك تك منتظرها🙏🏼🙏🏼🌸هيچى عزيزم بعد از انتقال سريع پا مى شن همه و اصلا به ...

انشالله عزیزم❤️

ممنونم از پاسخت

🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ممنون دوستای دور ولی نزدیکم میگم میدونین لک لانه گزینی از کی ممکنه باشه؟من هیچوقت نداشتم ولی ایندفع ...

من چهار روز گذشته هیچ علامتی و هیچ لکی..... فقط دستشویی واااااای که منو کشت..... واسه من که دیگه دیر شده احتمالا نگرفته😓