2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام به همگی .بعد ی غیبت صغری اومدم دوباره.و اینک شرح حال: یکماه پیش یک ازمایش ایمنی داده بود توی آ ...

Samin جون

من هم یه سری ازمایشاتم رو که مربوط به ذخیره تخمدان می شه اونجا انجام دادم یعنی به نظرت برم دوباره جای دیگه تکرارکنم به دکترهای مختلف نشون دادم در مورد این ازمایشگاه چیزی نگفتند ،الان اینجوری گفتی شک کردم

چون ذخیره تخمدانم رو 2.8 نشون داد ولی 4 تا اخمک بدرد بخور داشتم ، اگر این ذخیره واقعی بود به نظر خودم باید بیشتر داشتم

سلام خوبید.من خودم تبلی دارم شوهرم هم تحرک اسپرم داره .میخوام میکرو کنم .الان دارم سوپر فکت تزریق می ...

عزیزم سوپرفکت از کجا خریدید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما با میکرو باردار شدی؟ نمیدونم قبلا پرسیدم یا نه🙈 بار چندم مثبت شدی؟

نه عزيزم، طبيعي، معجزه خدا شامل حالمون شد، قسمت خودتون باشه انشاالله

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام دوستان دکتر این ناه واسم ال دی نوشت واسه ماه بعد انتقال بدم تو سنو هم همه چی رحم خوب بود نه کیستی ونه مشکلی دکترم گفت رحمت عالیه ولی الان چهار روزه ال دیم رو شروع کردم  کمردردم شدید شده اخه ماه قبل طبیعی اقدام کردم یه کمی کمردرد گرفتم اما حالا دردش زیادشده وحس پریدی دارم نمیدونیدواسه چی؟

آزی .... عزیزم در چه حالی؟

عزیز دلم ممنون که به یادم بودی

ممنون از همه ی دوستانی که بهم دلداری دادن و واقعا چقدر دلم به حرفهاتون خوش شد. امیدوارم خداوند دل همتون رو خوش کنه و یکی یکی شاهد معجزات خدا توی زندگیتون باشید. 

دیروز خداروشکر انتقالم انجام شد سه تا جنین که دکتر میگفت کیفیتشون خوبه. امپول پروژسترون و استرادیول و اسپرین و فولیک اسید به اضافه امپول انوکسپارین که البته اولین باره این امپول برام تجویز شده. گفتند به این خاطر دادن که دفعه قبل انتقالم منفی شده. فعلا در حال استراحت نسبی هستم و توکل کردم به خدا. 

انشالله خدا برای هممون بهترین ها رو رقم بزنه. 

عزیزم فکر کنم ثمین جون یه تست داشت که نشون میداد مقاومت به انسولین داره..... دکتر فکر کنم منظورش ای ...

مرسي اناجون ممنونم از توضيحت،، 

بچه ها من رسما ديوانه شدم ديگه قاطي كردم فك كنم

زدم ب سيم آخر

ميخوام اين سيكل جلوگيري نكنم هرچه بادا باد

خير سرم اومدم ميكرو كه به نتيجه نزديكتر باشه اينم كه هرماه برام يه علافيت ايجاد كنه ديگه داغون ميشم

حالا برخلاف نظر دكتر همين سيكل اقدام ميخوام بكنم واس طبيعي،  حالا ميخواستم سوال كنم كسي ميدونه كه فوقش اگر معجزه كنه خدا و نتيجه حاصل شه اونوقت چه ضرري داره؟؟

...
عزیز دلم ممنون که به یادم بودی ممنون از همه ی دوستانی که بهم دلداری دادن و واقعا چقدر دلم به حرفهات ...

آزي انشالله به زودي  به لطف خدا خبراي خوشي خواهي داشت برا تاپيك🌹 ببين همون بهتر كه تنها بودي درسته سخته ولي از اونكه چندين نفر مدام پرس و جو كنن و استرس ايجاد كنن خيلي بهتره،، فك كن منم روز پانكچر تنها بودم همسرم كار مهمي داشت فقط تونس ببره تا مركز و رفت

...
عزیز دلم ممنون که به یادم بودی ممنون از همه ی دوستانی که بهم دلداری دادن و واقعا چقدر دلم به حرفهات ...

خدا رو شکر که خوبی.... خدا رو شکر که کیفیت جنین ها خوب بوده..... خدا رو شکر که قراره دو هفته دیگه آزمایشت مثبت بشه😁 این انرژی رو پیش پیش فرستادم به کائنات😄

عزیزم قبل هیسترو آنتی بیوتیک دادن ؟بعدش چی

قبلش که نداد مطمئنم اما بعدش رو یادم نمیاد اگر هم داد تعدادش کم بوده که تو ذهنم نمونده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم من تو سونوی اخر دکتر گفت 10 الی 12 تا تخمک ولی متاسفانه روز پانکچر 4 تا برداشت شد که 2 بسته 2 ...

والا میگن خون رسانی به تخمدان کم میشه

البته من به بعضی از دکتر ها گفتم قبول نداشتن

اما من تا چند تا فریز نداشته باشم دست به لوله هام نمیزنم چون ریسکش بالاست و دلم نمیخواد به احیایی برسم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرسي اناجون ممنونم از توضيحت،،  بچه ها من رسما ديوانه شدم ديگه قاطي كردم فك كنم زدم ب سيم ...

فکر نکنم ضرری داشته باشه چندتا از بچه ها بعد از پانکچر طبیعی باردار شدن ...

حتی یکی از آشناهای ما بعد از انتقال منفی طبیعی باردار شد الان دخترش کلاس سومه !!!!

حالا ببین چی میگن بهت.. من پری اول بعد پانکچر ال دی داشتم پری دوم انتقال.

دكتر واسم سيكل لانگ در نظر گرفت خوب شد رفتم

از امروز اسپرين و ال دي دارم

انشالله ماه ديگه انتقالمه😍😍😍😍

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️