2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هایی که انتقال دادین زیاد نیاین نت چون اشعه هاش واسه جنین خطرناکه استادمون میگفت وقتی فهمیدین ب ...

با چی سرمونو گرم کنیم خب😕

شوهر من تماس تصویری میگیره وصل که میکنم دعوا میکنه میگه تو که باز گوشی دستته😬

با چی سرمونو گرم کنیم خب😕 شوهر من تماس تصویری میگیره وصل که میکنم دعوا میکنه میگه تو که باز گوشی د ...

امواج موبایل بدتر از اینترنته.

گوشیتون رو آفلاین کنین ولی گاهی نت رو وصل کنین و تماس اینترنتی بگیرین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم خوبی ؟ قربونت برم ، کم مونده برا بدنیا اومدنش ،،، فعلا همه چی خوبه ،، چون استرس داشتم نمی ...

عزیز دلم خیلی خیلی خوشحالم که مدت کوتاهی مونده تا دنیا اومدن دردونه ات🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها بیایند براتون بگم دیروز چی شد. من دیروز رفتم مرکز که یدونه تخمکمو بکشند.خلاصه بعد از کلی ان ...

ای جونم مبارکت باشه عزیزم🍃🍀 تو به مثبت شدن فکر کن فقط💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@هاانا    

هانا جون اول از همه مبارکت باشه نی نی جون تو دلت.. ایشالا ۹ماه مهمون دلت میشه 🍀🍃

منم میخاستم همینو بپرسم.. من تو آزمایشهام سی دی ۱۶ عددش ۱۰،سی دی ۵۶ عددش ۱۱.. بعد من  سی دی ۱۶ بعلاوه ۵۶ ندارم .. یه آیتم دارم نوشته سی دی ۳ منهای سی دی ۱۶ بعلاوه ۵۶... که رنج بین یک تا ۲۸.. از من ۲۹..

الان با توجه به حرف ثمین جون که میگن بالا ده نیم،پس منم پرد میخام؟

اما دکترم دید گفت ایمنی خوبه.

سلام به همه دوستان آناجون مگه طبیعی و سزارین زمان زایمانش فرق داره؟یعنی طبیعی مدت زمان بیشتره؟

عزیزم خوب طبیعی معمولا اگه همه چی خوب پیش بره ۴۰ هفته پر میشه اما سزارین معمولا ۳۸ هفته دیگه زایمان میکنن....

حالا کمی زودتر یا دیرتر.....

منظورم این بود دوستمون تیکرشو بر اساس تاریخ سز زده یا ۴۰ هفته کامل!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هایی که انتقال دادین زیاد نیاین نت چون اشعه هاش واسه جنین خطرناکه استادمون میگفت وقتی فهمیدین ب ...

عزیزم دورمون پر امواجه.....

خیلی فکرتونو درگیر نکنین.....

من همش تو نتم اینجوری بود که دیگه دردونه های من دور از جونشون باید یه چیزیشون میشد.....

خوب میتونی از اینترنت موبایل استفاده نکنی.....

موبایلت وقتی دستته رو فلایت مود باشه.....

از مودم وای فای استفاده کنی....

خلاصه سخت نگیرین با این همه امواج یه ذره کمتر به ذره بیشتر به خودتون استرس ندین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر پاک روش،دکتر ال یاسین ، دکتر مغازه ،دکتر صفارزاده و دکتر الانم زاده مدرس بالایی ها همه گفتن ب ...

عزیزم من تو سونوی اخر دکتر گفت 10 الی 12 تا تخمک ولی متاسفانه روز پانکچر 4 تا برداشت شد که 2 بسته 2 تایی جنین دارم،و طرفی که لوله رو برداشته بودند تخمکهام پوچ بود ولی دکترم می گه ربطی نداره ولی من احساس می کنم بی ربط نیست

@هاانا     هانا جون اول از همه مبارکت باشه نی نی جون تو دلت.. ایشالا ۹ماه مهمون دلت میشه ...

مرسى عزيزم🙏🏼🌸الهى آمين به دعات🙏🏼💕عزيزم به نظرم ثمين جون اشتباه تايپ كردن منظورش Cd16 و Cd16+56 بود منم اينارو دارم

اما ثمين جون Cd19+56 نوشت كه من ندارم

من خداروشكر اينارو مشكل نداشتم اما Cd19 من ١٣ تا بالاتر از رنج نرمال بود و همينطور Cd19+5 

نمى دونم براى اينا هم بايد پردنيزولون خورد يا نه.

كاش ثمين بياد برامون توضيح كاملترى بده.اما به حرف دكترت اعتماد كن