2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
انا جون با توجه به اينكه ممكنه سيكل لانگ در نظر بگيرن برام واسه انتقال و با اين حساب بايد چهار پري ب ...

آرزو جون عزیزم..

من ۲۲ اردیبهشت پانکچر شدم .. ۲۹ اردیبهشت پریود.. همین ماه ال دی داد دکترم استفاده کردم... ک دوباره ۲۷ خرداد پریود شدم... که داروهای انتقال گرفتم و تیر انتقال دادم. تو الان پریود دوم بعد پانکچری ... حتما برو مرکز شاید ال دی بدن بهت سیکل بعدم انتقال.. یا الان انتقال بدن.بپرس حتما

ولی من سیکل دوم بعد پانکچر انتقال داشتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان ، سلام آنا جون خوبی ؟ خدارو شکر پسرتو به سلامتی بغل‌گرفتی ،‌ایشالا یر سایه پدر و‌مادرش ب ...

سلام روشانی جونم خوبی؟بخدا پیامتو دیدم یه حالی شدم همش تو فکرت بودم.نی نیت هنوز دنیا نیومده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شما هشتگ چجوری میزارین؟من میخوام ی سوال از نانیمامی بپرسم چجوری پبداش کنم الان؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام روشانی جونم خوبی؟بخدا پیامتو دیدم یه حالی شدم همش تو فکرت بودم.نی نیت هنوز دنیا نیومده؟

سلام عزیزم خوبی ؟ قربونت برم ، کم مونده برا بدنیا اومدنش ،،، فعلا همه چی خوبه ،، چون استرس داشتم نمیتونستم بیام این تایپک،،، ایشلا که خدا به همه فرزند سالم بده و سالم زندکی کنه ، منم فعلا توکل کردم بخدا ، هر چی خدا بخاد

سلام به همگی .بعد ی غیبت صغری اومدم دوباره.و اینک شرح حال: یکماه پیش یک ازمایش ایمنی داده بود توی آ ...

ثمین جون مطبشون کجاست... ویزیتش چقده؟؟؟

دوتایی رنج ندارن ک.. انگار خود دکتر تفسیر میکنه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم خوبی ؟ قربونت برم ، کم مونده برا بدنیا اومدنش ،،، فعلا همه چی خوبه ،، چون استرس داشتم نمی ...

عزیزم خداروشکر انشالله ک سلامت بیاد بغلت و زندگیتون با اومدنش غرق شادی بشه

سلام به همگی .بعد ی غیبت صغری اومدم دوباره.و اینک شرح حال: یکماه پیش یک ازمایش ایمنی داده بود توی آ ...

بچه ها مگه مقاومت ب انسولين با ازمايش ايمني مشخص ميشه؟؟

@تورك_آنا

راستش من ذهنم درگير چرايي ه پايين بودن كيفت تخمكه

ميترسم متفورمين لازم باشه  كه نميدن بهم

...

بچه ها بیایند براتون بگم دیروز چی شد.

من دیروز رفتم مرکز که یدونه تخمکمو بکشند.خلاصه بعد از کلی انتظار صدام زدند و دکترمو رو توی راهرو دیدم گفتم آقای دکتر میشه این یدونه تخمک منو خودتون بکشید گفت باشه بعد به پرستاره گفت این خانم اول باید سونو بشه آقا خلاصه من رفتم روی تخت خوابیدمو دکتر اومد سونو کرد به پرستار گفت این تخمکش آزاد شده دو تا فولیکول دیگم داره که به درد میکرو نمیخوره اینو ای یو ای می کنیم برید ببنید اسپرم همسرش چطوری بوده جوابشو بیارید.بعد بهش گفتند یک درصد نرماله ولی حرکتش خوبه گفت اشکال نداره ای یو ای می کنیم خلاصه اینکه منو دیروز ای یو ای کردند و ظهر فرستادند خونه.
حالا دوستان پیشکسوت بیاید کارتون دارم
شما بعد از ای یو ای چه داروهایی داشتید؟
آزمایش اسپرم همسرت چطوری بود که منفی یا مثبت شد؟از نظر تعداد مورفولوژی و حرکت
بعد از ای یو ای چه چیزایی رو رعایت کردید؟
عزیزم به سلامتی دیگه چیزی نمونده..... تیکرت طبق طبیعیه یا سزارین؟ ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

قربونت آنا جون، تيكرم سزارينه، با دعاي خير شما و دوستان، خدا كمك كنه بقيه اش رو هم به سلامتي بگذرونه.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام خانوما من هفته آینده انتقال دارم .به نظرتون حجامت ب خون رسانی رحم کمک میکنه؟؟؟زیر شکمم هم هر شب روغن سیاه دانه چرب میکنم طبعمم گرمه .هر روز هم خوراک لوبیا سبز میخورم برا ضخامت اندومتر .قرص استرادیول روزی ۳ تا میخورم .اگه بازم راهنماییه دیگه ای هست بگید انجام بدم.ممنونم

سلام دوستان ، سلام آنا جون خوبی ؟ خدارو شکر پسرتو به سلامتی بغل‌گرفتی ،‌ایشالا یر سایه پدر و‌مادرش ب ...

سلام عزيزم، خيلي خوشحالم كه پيامت رو ميبينم، اميدوارم دختر گلت رو سلامت در آغوش بگيري.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
بچه ها بیایند براتون بگم دیروز چی شد. من دیروز رفتم مرکز که یدونه تخمکمو بکشند.خلاصه بعد از کلی ان ...

عزیزم انشالله ک خیر باشه و بگیره برات.قسمتت آی یو آی بوده حتما.

بچه ها کسی میدونه کاربر نی نیمامی ک ذخیره تخمدانش کم بود بار آخر چ دارویی داشت ک مثبت شد؟

آرزو جون عزیزم.. من ۲۲ اردیبهشت پانکچر شدم .. ۲۹ اردیبهشت پریود.. همین ماه ال دی داد دکترم استفاده ...

سلام عزيزم

الان مركزم تا نوبتم شه

منم گفتم اگه قرار باشه سيكلم لانگ باشه زمان رو از دست ندم واسه پري سوم انتقال بدم.ولي اين ماه فك نكنم انتقال داشته باشم بلاخره رحم امادگي ميخواد 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها کسی میدونه کاربر نی نیمامی ک ذخیره تخمدانش کم بود بار آخر چ دارویی داشت ک مثبت شد؟

يادمه گفته بود پى آرپى كرده بود و راضى بود

تو اين تاپيك هستش اگه سوال دارى ازش بپرس عزيزم البته اگه دقيقا همون دوستمون كه من مدنظرمه منظورت باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/121652/علایم-بارداری-بعد-انتقال-جنین?page=699