2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
عزیزم ال دی ضخامتو بالا نمیبره..... خوب بودن ضخامتت ربطی به ال دی نداره بدنت داره به روال نرمال برم ...

گلم مگه ن ال دی استرادیول داره ؟ خوب عزیزم اگه پی سی ا الان بودم مث قبلا مینوشت تو سونو الان ننوشته و دکتر سونو شهر خودمونم گفت پی سی ا تیستی و کیست های ریز نمیبینم .من قبلا هم پی سی ا نبودم الان ی یکسال و نیم هستش ک مینویسه پی سی ا . خوب شما میگین بر اثر چی هستش ک هم ضخامتم بالا رفتش و هم فولی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ال دی ضخامتو بالا نمیبره..... خوب بودن ضخامتت ربطی به ال دی نداره بدنت داره به روال نرمال برم ...

نکاه سونوم انداختی گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مگه انتقال بدون سونو هم داریم؟🤔

اتفاقا اکثرا بدون سونو هست بعضی دکترا یا مراکز با سونو هستن.....

مثلا ابن سینا و ط ر ا ز ی بدون سونو هستن من اینارو تجربه کردم.....

دکترای دیگه هم خیلیا بدون سونو انتقال میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  دوستان با من وجو د اینکه  اب زیاد میخورم  ملین میخورم ماساژ روغن زی ...

خوب عزیزم استراحت مطلقم بی تاثیر نیست.....

والا شیاف گلیسیرینو نمیدونم بعد انتقال و بارداری اجازه داریم استفاده کنیم یا نه من بعد زایمان تا چند روز شکمم اصلا کار نکرد و با یه شیاف لاکستور که شیاف گلیسرین بود سه سوته کار کرد.....

ببین دکتر صلاح میدونه استفاده کنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم مگه ن ال دی استرادیول داره ؟ خوب عزیزم اگه پی سی ا الان بودم مث قبلا مینوشت تو سونو الان ننوشته ...

والا من دقیق نمیدونم فقط میگم احتمالا هورمونات یه کم نرمال شدن.....

ضمنا من نمیگم پس سی او هستی یا نیستی میگم نمیشه که یه روز باشی یه روز نباشی.....

ولی خوب ممکنه به خاطر ال دی هم باشه که فولیای ریزو حذف کرده....

نکاه سونوم انداختی گلم ؟

عزیزم من خیلی از اصطلاحات سونو سر در نمیارم....

بر همین گفتم نظر ندم چون ممکنه سردرگمت کنم.....

والا من دقیق نمیدونم فقط میگم احتمالا هورمونات یه کم نرمال شدن..... ضمنا من نمیگم پس سی او هستی یا ...

گلم من فقط از اول پری تا سوم پری ی دمنوش گرمی مادرم درس کرد خوردم و از ششم تا دوازده پری هم ال دی خوردم یعنی فقط شش تا و روز دوازده رفتم سونو ک اینو گفت

عزيزم شربت منيزيم هيدروكسايد هم عاليه براى كسانى كه باردارن اگه شما باردارين مى تونين استفاده كنين ...

اینو دکترم داده بهم در صورت یبوست اما من هی سعی میکنم نخورم ..همراه اب باید بخورم ؟

نوشته هر 8ساعت یه قاشق