2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
بله عزیزم

فکر کنم از الان یه تماسی بگیر بگو اگه اینطوری شد چیکار کنی.....

خوب چون داروی تحریک تخمدان نداری که حساسیت بالاتر باشه احتمالا فقط استرادیولت شروع بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر کنم از الان یه تماسی بگیر بگو اگه اینطوری شد چیکار کنی..... خوب چون داروی تحریک تخمدان نداری که ...

سلام گلم خوبی ؟ من این ماه دکتر بهم گفتش ک ال دی بخور چون کیست داشتم و تخمدونام بزرگ شدن و انتقال ندادش و گفتش ک ال دی بخور و پری ک شدی بیا و امروز ۱۸ پری هستم از روز ششم پری ال دی خوردم و روز دوازده پری سونو شهر خودمون رفتم و نوشت ک کیست نداری و پی سی ا هم نیستی و ی فولی ۱۸ تو راست داشتم و ضخامتمم خوب شده بود ۸ بود برا روز دوازده خیلی خوشال شدم .فقط ۶ تا ال دی خورده بودم ک سونو دادم . سوالم اینه یعنی من دیگه درس شدم و پی سی ا نیستم ؟ و اینکه من اگه این ماه رفتم برا انتقال میتونم چند تا ال دی بخورم ک ضخامتم بالا بره تو همون سیکل انتقال منظورمه ؟ آخه این ال دی انگار ب من ساخته و ضخامتم ۸ شده بود آخه فقط شش تا ال دی خوردم قبلا ها استرادیول ک میخوردم بازم بزرگ نمیشد ضخامت . من دوبارم مقاربت داشتم میشه تخمکم ک ۱۸ بوده با وجود ال دی آزاد بشه ؟؟؟ کلا نظر شما چیه گلم ؟ اینم سونوم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خوبی ؟ من این ماه دکتر بهم گفتش ک ال دی بخور چون کیست داشتم و تخمدونام بزرگ شدن و انتقال ند ...

سلام عزیزم به من ال دی ندادن فقط قرص بروموکسی وآمپول میکروولین

بعدش گفت دوم یاسوم پری بیا منتهادیگه نمیدونم که پری میادوچ داروی میخان بدن

نه بابا نترس مصيبت چيه، درد اونجوري هم كه فكر ميكني نداره باور كن

آخیش خیالم راحت شد  من یکم ترسوام   

از صبح بخاطر درد پریود یه گوشه افتادم جمعه سونو دارم میترسم خیلی بد معاینه میکنن فشار روی تخمدان میاره 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اصلا هم مصيبت نيست عزيزم دل درد پري كه تقريبا همه داريم اونم نهايت تا روز سومه بقيه اش ديگه چيزي ني ...

اره گلم مهم نتیجه اش هست همه چیرو بجون خریدم !

عزیزم سیکل انتقال فریز نه موردی نداره.... البته تا روز انتقال.... اما اگه تحریک تخمدان باشه و آمپو ...

ممنون عزیزم پس بهتره احتیاط کنم !

خب سونو خيلي فرق داره، براي سونو آدم يه روز اونجوري بشه براي اين كه اسپكلوم ميزارن ديگه چندين روز رو ...

آره عزیزم. همون که کمی احساس دستشویی داشته باشی کافیه. تو برگه ای که بهمون داده بودن گفتن مثانه نیمه پر.... بعد این خانم خدماتی که اومد ما رو ببره اتاق عمل گفت مثانه ها تون در حد انفجار پر باشه منم ترسیدم بیشتر خوردم در حالیکه اون خانمایی که تجربه دومشون بود همون دو لیوان آب رو خورده بودن و بعد انتقال هم تا وقت مرخص شدن اصلا دستشویی نرفتن

سلام گلم خوبی ؟ من این ماه دکتر بهم گفتش ک ال دی بخور چون کیست داشتم و تخمدونام بزرگ شدن و انتقال ند ...

عزیزم ال دی ضخامتو بالا نمیبره.....

خوب بودن ضخامتت ربطی به ال دی نداره بدنت داره به روال نرمال برمیگرده احتمالا.....

عزیزم والا پس سی او بودن چیزی نیست یه ماه باشه یه ماه نباشه لااقل من اینطوری میدونم.....

ایشالله که همه چی داره خوب پیش میره.....

تو خیلی رو جزئیات زوم نکن و بگو خدارو شکر همه چی داره خوب پیش میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی 

دوستان با من وجود اینکه  اب زیاد میخورم  ملین میخورم ماساژ روغن زیتون ..بازم ی ب و س ت  گرفتم 

ممکنه  از عوارض. مکمل پرگنافم  باشه ؟

چون فقط این دارو به قرصام اضاف شده !

فعلا استراحت مطلقم بدلیل لکه بینی 

روز انتقال چند لیوان آب بخوریم کافیه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام به همگی  دوستان با من وجو د اینکه  اب زیاد میخورم  ملین میخورم ماساژ روغن زی ...

شاینا انجیر تازه بخور هر روز ۱۰ تا اینا  چند روز پشت سرهم 

خیلی خوبه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام به همگی  دوستان با من وجو د اینکه  اب زیاد میخورم  ملین میخورم ماساژ روغن زی ...

عزيزم شربت منيزيم هيدروكسايد هم عاليه براى كسانى كه باردارن

اگه شما باردارين مى تونين استفاده كنين

از دكترتون هم بپرسين كه خيالتون راحت شه 

اما نمى دونم براى كسانى كه جنين انتقال مى دن هم مى شه يا نه