2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
نه عزيزم نمى دونم اصلا  

هانا جان 

بیمارستانی که من میرم دکترهای بخش ivfبه بیشتر بیمارهاشون پردنیزولون رو میدن چون دیدم یه برگه مشترک به همه میدادن که توش داروهای روتین بعد ivfمثل شیاف وآسپرین و....بود یکی از موارد تایپی پردنیزولون بود که فقط کنارش تعداد دارو در روز رو می نوشتند دکتر من هم به همه کسایی که ivfمیکنه میده ازش سوال کردم گفت ایمنی بدن رو میاره پایین که احتمالا بدن جنین رو پس نزنه واحتمال موفقیت رو میبره بالا نمی دونم والا شاید طبق تجربه به این نتیجه رسیدن

من یه س ق ط هم داشتم توکل برخدا می خورم هرچی دکترم بگه ان شاالله که به لطف خداتجویزهای درستی برام داشته باشه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
نه عزيزم نمى دونم اصلا  

من می دونم توی انگلیس آسپرین ۷۹ میدن و به کسایی که مسئله انعقادی دارند گفتم شاید همین یک دونه این ور واونورش مهم باشه

ولی توی ایران دوز ۷۹ آسپرین جایی ندارن وهمه جا خارجی ۸۱ رو دارن

منم می خورمش توکل برخدا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله وقت اذان و نماز واسم دعا کنین لطفآ

عزیزم ان شاالله که همه چی به خیر وخوشی برات پیش میره 🍃

دعا کن که به دعا خیلی محتاجم  امروز سونو داشتم دکتر گفت سایز کیسه زرد از حد نرمال یکم بزرگتره ...

این روزها و شب ها باب الحوائج زیاد داره.... پناه میبریم به خودشون

هفته چندت بود رفتی سونو؟

عزیزم اولین سیکلته درسته؟ خوب بستگی داره به نوع سیکلت اگه با ال دی باشه خوب میتونی از روز پنجمم شرو ...

بله گلم اولین سیکلمه ، همه ازمایشات و ... خودم و همسرم از مرکز ناباروری دادیم ماه گذشته نشون مامای مطب دادم گفت همه چیت کامله سوم بیا واسه دارو همون ماه پانکچر میشی ، ولی الان نمیدونم چ کاری کنم که یکی دو روز پریودم بیفته عقب ؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ای جوووون قلبش میزنه😍😍😍 چندتا ساک بود مرجان؟

دو تا بود .اما متاسفانه یکیش توش چیز زنده ای نبود.اگرم بوده ،از بین رفته.

اما یکیش خوب بود.قلبشم میزد.اما ۷۰ درصد ساک رو خون گرفته.

گفت استراحتت رو بیشتر کن.

اون یکی مهم نیست جذب میشه.

استراحت کن تا خون حل بشه مشکلش!

تا خدا چی بخواد.هر چی صلاحم باشه!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اگه لانگ نباشه از سوم داروداری واسه اینکه دکتر اینجانیست میتونی بری مرکز معتضدی واست داروهای اولیه ر ...

نه گلم همین ماه که دارو بگیرم همین ماهم پانکچره ، دکترم چوبسازه ، پاکنچر و انتقال رو تهران انجام میده ، خیلی ناراحتم اگه چهارشنبه و پنجشنبه پریود شم که حتما میشم چون سیکلهام منظمه  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

دوستان قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ رو تا چند روز باید خورد؟ 

من ۳۰ داشتم.و در حال خوردن بودم.

حالا دکتر درمونگاه هم نوشته و همسرم خریده اشتباهی دوباره.۳۰ تا دیگه. به نظرتون ۶۰ تا رو استفاده کنم زیاد نیست؟ 

اگر فقط تا ۳۰ روز و ۳۰ تا باید استفاده بشه برم پس بدم این جدیده رو!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هانا جان  بیمارستانی که من میرم دکترهای بخش ivfبه بیشتر بیمارهاشون پردنیزولون رو میدن چون دیدم ...

مرسى نازنين جون از توضيحت🌸💕 از كى و چه جورى گفت دكترت پردنيزولون رو بخورى؟؟

این روزها و شب ها باب الحوائج زیاد داره.... پناه میبریم به خودشون هفته چندت بود رفتی سونو؟

همه امیدم به خدا و صاحب این روزهاس 

۵ هفته و ۶ روز

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
مرسى عزيزم 🌸💕اتفاقا دكتر آلمانى هم كه پيشش رفتم دقيقا بهم همينو گفت  هر چند كه من ج ...

من که مراعات میکنم.. ولی گاهی یادم میره😁تو چیارو کمتر مصرف میکنی از لحاظ قندی؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من که خیلی مراعات میکنم.. تو چیارو کمتر مصرف میکنی از لحاظ قندی؟؟؟

من خيلى وقت نيست مراعات مى كنم از وقتى آزمايشمو ديدم شيرينى جات رو خيلى خيلى كم كردم هر وقت هم هوس كنم مويز مى خورم

برنجى كه اصلا نيستم خيلى كم مى خورم اما نون نمى تونم نخورم ميوه هم مى خورم در اصل همون شيرينى جات رو حذف كردم شما چى؟؟؟

@تورک_آنا    سلام آنا جون شما یادتون نیست کدوم یکی از دوستان دوقلو باردار بودن و آزمایش س ...

عزیزم فک کنم صبا جون بودن🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
همه امیدم به خدا و صاحب این روزهاس  ۵ هفته و ۶ روز

نگران نباش عزيزم.توكل به خدا🙏🏼🙏🏼🌸ايشالا زودى اين مساله به بهترين شكل برات ختم به خير مى شه

مثبت باش و انرژى مثبت براى كنجدت بفرست🌸💕