2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
من این ماه باید برم برا انتقال جنین .دکترم افلاطونیان هستن.برام قزص استرادیول دادن ک از روز دوم پ رو ...

من استراديولم دو تا بود يكي صبح يكي شب

فكر كنم واسه شما ٨ ساعت يكباره

تغذيه هم پروتئين زياد بخور

سرديجاتم نخور

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هانا جونم. منم قند ناشتام ۹۷ بود.اما دکترم قرص متفورمین که دوستان میگن نداد بهم. دیدی که انتقا ...

آلان تو حاملگی آز قند ناشتا دادین؟ چند بود؟ 

من ۷۶ بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
گلم اصلا دفترچه هاتون رو جابجا به دکتر ندین، دور از جونتون خیلی چیزای بد شنیدم سر همین کار

نه. بحث دفترچه نیست.اصلا مامانم پیشم نیست.

ولی اسمشو از مامانم شنیدم.

از بچه های اینجام شنیدم.

فک کردم آشناس.

نگو اسمشو از مامانم شنیده بودم نه دکتر😂

كمك     آخه چرا هايپر شدم الان بازم بايد صبر كنم     هايپر چيه اصلا؟؟ بچه ه ...

ببین الان که احتمال داده از همین حالا دیگه پروتئین زیاد بخور دوغ خوش نمک.روزی پنح تا سفیده تخم مرغ..بادام و پسته شور.کشک

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
مامای کلینیک انقد خودشونو میگیرنا ک دکتر خودشو اون همه نمیگیره والا ی جواب درست حسابی نداد بهم.من رو ...

بلاست احتمالا ۵ روزس.

اولین روز پری قبلیت چندم بود؟

از اون حساب کن +۵ کن.

احتمالا ۸ روز با من فرقتونه.من ۱۰ مهر انتقال داشتم.آخرین پری ۲۴ شهریور

خب وقتی مشکل نداشته چرا سه ماه دیگه؟؟یعنی نمیتونی زودتر لمتقال بدی؟؟

نميدونم چرا سومين پريود گفته بيا والا از كار دكترا ادم سردرنمياره شايد چون كيست هست خواسته كاملا برطرف بشه بازم نميدونم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ببین الان که احتمال داده از همین حالا دیگه پروتئین زیاد بخور دوغ خوش نمک.روزی پنح تا سفیده تخم مرغ.. ...

سفيده ميبينم جيغ ميزنم فرار ميكنم🤢🤢🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آخه میشه سه شنبه که تعطیله شانس نیست که,ممنون عزیزم    

اااا راس ميگي خواسم نبود🤦🏼‍♀️😁

بلاست احتمالا ۵ روزس. اولین روز پری قبلیت چندم بود؟ از اون حساب کن +۵ کن. احتمالا ۸ روز با من فرق ...

اره فک کنم همینطوره.من31شهریور بوداولین روز.

ببخشیدا من خیلی سوال میکنم امپول نوکسپرین همون دور نافی رو شما میدونین تا کی باید مصرف کنیم واسه من امروز اخریش بود

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
سلام هانا جونم. منم قند ناشتام ۹۷ بود.اما دکترم قرص متفورمین که دوستان میگن نداد بهم. دیدی که انتقا ...

مرسى عزيزم 🌸💕اتفاقا دكتر آلمانى هم كه پيشش رفتم دقيقا بهم همينو گفت  هر چند كه من جنين دارم  و مى دونم حتى قبل پانكچر با توجه به آزمايشهام اينا امكان نداره اين داروهارو بدن اما خداروشكر سر پانكچرم از تخمك ها خيلى راضى بودن 

البته بهتره ماها رژيم قندى رو هم مراعات كنيم

اره فک کنم همینطوره.من31شهریور بوداولین روز. ببخشیدا من خیلی سوال میکنم امپول نوکسپرین همون دور ناف ...

عزیزم من این آمپول رو ندارم.فقط پروژسترون دارم.

که اونم شیاف بود ،لک دیدم شد آمپول.