2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
اينم جايى خوندم👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 مطالعات نشان می دهد که اغلب جنین هایی که این عارضه برایشان در دورا ...

ممنون عزیزم خدا کنه . من زیاد نمیام تو تاپيک . از انا و لاله چه خبر؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم 

دیروز رفتم سونو دکتر گفت چهارشنبه برم برای انتقال ضخامت اندومترم ۸/۱ و سه خطی بود از دیشب هم شروع کردم پروژسترون زدن ولی همچنان ۴ تا استرادیول رو باید بخورم. به نظرتون تا چهارشنبه ضخامت اندوم بیشتر میشه؟کاری هست انجام بدم؟

‍ #حکایت

🍂تقدیم به آنان که مادر شدنشان را ناممکن میبینند🍂

✨زنی زیبا و نازا نزد پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.

پیامبر وقتی دعا میکند وحی میرسد او را نازا خلق کردم❗️

زن میگوید خدا رحیم است و میرود.

سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید نازا و عقیم است. زن اینبار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.

سال سوم پیامبر وقت زن را با کودکی در آغوش میبیند.

با تعجب از خدا میپرسد : بارالها،،، چگونه کودکی دارد؟ او که نازا خلق شده بود!!؟؟

✨وحی میرسد: هر بار گفتم عقیم است ، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت.🌺🍃

✨چه خوب بود اگر غم ها را در برابر رحمت الهی باور نمی کردیم...

توکلت علی الله

📿با دعا سرنوشت تغییر میکند...

از رحمت الهی ناامید نشوید انقدر به درگاه الهی بزنید تا در باز شود...💕

✨ميان آرزوي تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.

پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن.

هيچ کودکي نگران وعده بعدي غذايش نيست، زيرا به مهرباني مادرش ايمان دارد.

اي کاش ايماني از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا☝️...

💟 @BardarivaZayeman

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
همسر مهربون شما سرى قبل خراش و پى آرپى هم انجام داده بودين؟

بله هیسترو خراش پی آر پی هچینگ همه مراحلو انجام دادم ولی خواست خدا چیز دیگه ای بود عزیزم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
کل هزینتون چقدر شد که ۵/۶ تومن قبول کرده؟ و کجا و کی عمل کردی مرجان بانو؟

راستش کل هزینه البته جز رفت و آمد و اینا که ربطی به مرکز نداشت شد فک کنم نهایت ۷.۵ تا ۸ تومن.

بیمه تکمیلی ما مثلا ۳ تومن جدا برای ناباروری داد.

که بخشی از پانکچر و انتقال شد.

ولی خوب سونو ها و ویزیت و آز و دارو ها رو هم همه تا یه سقفی داد. که با اون ۳ تومن جمع شد و اینمقدار شد تقریبا.

البته مثلا یه ۵۰۰ ت هم من دندونامو قبلش رفتم درست کردم که اونم جز اینه.

من مرکز ابن سینای تهران بودم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

خب دیگه ما هم پیوستیم به خیل منتظران😁

سه تا بلاست برام انتقال دادن.

گفتن تا ۵۰ دقیقه بلند نشم ولی به حدی فشار مثانه زیاد بود مجبور شدم ۵ دقیقه زودتر بلند شم برم دستشویی. کاش اینقدر آب نمیخوردم😭. از وقتی از اتاق عمل اومدم سه بار رفتم دستشویی

سوندی که گذاشتن برای ادرارنیست داخل رحم گذاشتن شبیه بالنه که بهم نچسبه

نه برای من نذاشتن حتما دلیلی داشته نگران نباش عزیزم توکلت بخدا باشه