2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
خانما دوستم دنبال جنین اهدایی هست از گروه خونی او و آ میتونه بگیره، اگر کسی تو گروه بارداره و جنینها ...

عزيزم دوستتون ساكن كدام شهر هستن؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزم 🌹😍بهم گفتم نوشیدنی ورزشی بخورم بدمزه هستت انرژی زاست 😆فکر کردم شاید استفاده کر ...

آره.منم خوردم یکی دو تا. بد مزه نیست ولی خیلی اسانس داره انگار.میزنه آدمو.

من دو مدل خوردم.یکیش روش نوشته بود با پروتئین فراوون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
گلفم جون من یه بارداری  طبیعی داشتم که سقط شد و یبار انتقال جنین باردار شدم و ۶ هفته سقط شد و ی ...

عزیزم خیلی متاسف شدم.

۶ هفته چه جوری فهمیدی سقط شد؟ 

خونریزی داشتی؟ سونو رفتی؟

عکس رنگی ۴ سال قبل گفتن سالمه دیگه نگفتن انجام بدم ایمنی ماه قبل انجام  دادم یه موردش خیلی بالا ...

منم از ۵ سال قبل عکس رنگی داستم. اما گفتن چون یه بارداری داشتی باید بگیریم دوباره ببینیم رحمت تغییر کرده یا نه.

رحمم خوب بود اما یکی از لوله ها گرفتگی جزئی داشت با ماده حاجب باز شد شکر خدا.

عزیزم بعضی از دوستان ماه قبل انتقال هیسترو انجام دادن شما هیسترو انجام دادی مشکلی نداشتی؟

من هیسترو انجام دادم و خراش اندومتر  رحمم یک دیواره داشت دکتر دوماه استراحت داد

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
من هیسترو انجام دادم و خراش اندومتر  رحمم یک دیواره داشت دکتر دوماه استراحت داد

سلام دوستم به شما نگفتن دلیلش چی بوده چون دقیقا همین اتفاق برای منم افتاده دیروز خراش داشتم باطرازی که گفتن وسته رحمم دیوار داشته واونوبرداشتن دوماه انتقالم عقب افتاد من فکرکردم ماله من به خاطر زایمان زودرسی که شیش ماه داشتم اینطوری شدم

گلفم جون من یه بارداری  طبیعی داشتم که سقط شد و یبار انتقال جنین باردار شدم و ۶ هفته سقط شد و ی ...

اره خوبه پس انجام بده ايشالا كه چيزي نيست خيالت راحت ميشه اينبار باردار ميشي با موفقيت

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
تا ۶ ماه قبوله

واي راست ميگي مكه ازمايش ايمني چيزيه كه بعدا عوض بشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي