2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از راهنماییتون.من الان روز دوم پریودیمه .الانم میشه شکممو ببندم یا ن؟یا حجامت بعد از این ک پریو ...

تو پریودی حجامت نمیشه کرد بادکش هم نمیشه کرد  بعد پاکی برو حجامت و بادکش، اگه طبعت گرمه اگه چیز سردی خوردی حتماااا بعدش یه چیز گرم بخور 

همسر مهربون دلم خيلى برات روشن بود اما مى دونم با توجه به قلب بزرگى كه خودت و همسرت دارى حتما خ ...

فدات عزیزم انشاالله

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
🤗🤗😍😍 سعی کن چن روزی خودتو مشغول کنی جایی بری ک بهت خوش بگذره تنها نمون تو خونه باید اناده شی ب ...

ممنون عزیز دلم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
انشاالله معجزه خدا رو ببینین و طبیعی باردار بشی عزیزم خدا اجر شوهرت و دل خودت رو بی جواب نمیزاره

سلام عشقم میشه عکس از دستور مراقبت قبل و بعد انتقالتو برام بذاری 

عزيزم نگران نباش و استرس نداشته باش مخصوصا كه آزمايشها خوب بودن🙏🏼🌸 فقط به خاطرش دكترها بررسى هاى ...

سونوگرافيست هم گفت چون ای وی اف کردی باید سخت بگیریم و بررسی کنیم . یعنی میگی چون ازمایش انومالي خوب بوده میشه امیدوار تر بود ؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خانم ها من امروز ابن سینا بودم دکتر ذوالقدر ی بود و از این به بعد باید با این دکترباشم من میخواستم ب ...

یعنی قانون جدیده؟از این به بعد با هر دکتری بودیم باید باهمون بریم جلو؟ شما اولین بار بود میرفتی؟

خودمون نمیتونیم دکترو انتخاب کنیم؟

سلام بچه ها یه سوال داشتم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنماییم کنید. من 2 مرداد انتقال فرش داشتم ک منفی شد. بعد از اون دورهای پریودم خیلی کوتاه شد یعنی با احتساب 7 روز خونریزیم بار اول 22 روزه و بار دوم 25 روزه شد دوره هام. الان روز 36ام هستم ولی پریود نشدم حدود 10 روز هم هست ک کمر درد دارم که دائمی نیست و خودش چند ساعتی قطع میشه و خودش خوب میشه ولی بعضی وقتا حتی درد تا توی لگنم هم تیر میکشه. میخواستم ببینم این علائم و به هم ریختن پریود بعد از داروها و میکرو طبیعیه؟ خانمایی ک تجربه میکرو دارند ممنون میشم راهنماییم کنید

سونوگرافيست هم گفت چون ای وی اف کردی باید سخت بگیریم و بررسی کنیم . یعنی میگی چون ازمایش انومالي خوب ...

آره عزيزم به نظرم نگران نباش خيلى ها با همين اتفاق بچه اشونو دنيا آوردن با سلامت كامل 

از نظر من بررسى بيشتر حتى بهتره مخصوصا براى ما ميكرويى ها  همشو انجام مى دى و خيال خودت هم همه جوره راحت مى شه 

انرژى مثبت بده و استرس نداشته باش 🙏🏼🌸💕

سونوگرافيست هم گفت چون ای وی اف کردی باید سخت بگیریم و بررسی کنیم . یعنی میگی چون ازمایش انومالي خوب ...

اينم جايى خوندم👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

مطالعات نشان می دهد که اغلب جنین هایی که این عارضه برایشان در دوران بارداری مطرح می شود، سلامت متولد می شوند و عارضه خاصی آنها را تهدید نمی کند. اگر در معاینات سونوگرافی چنین چیزی را از پزشک خود شنیده اید، نگران نباشید و با حفظ آرامش سایر بررسی ها و سونوگرافی ها را به دقت دنبال کنید.

نمیدونم بیبی چک استفاده نکردم یعنی اگر باردار بودم نباید علائم خاصی داشتم؟ مثل حالت تهوع؟

خواهر گلم حالت تهوع خیلیا ندارن کلا تو بارداری اونایی که دارن بعد یک ماه ونیم دوماه به بعد دارن، ایشالله که بارداری