2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
بسته رو که درمیارن مثلا 3 تا باشه بخان دوتاشو انتقال بدن اگر واسه اون جنین مشکلی پیش نیاد دوباره فری ...

ميشه خودمون بگيم اينكارو كنن؟ منم ٣ تا ديگه دارم

شما كجا ميكرو كردي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خب همون ديگه اگه بد باشه ديگه نميري انتقال جنينات به درد نميخوره كاريوتايپ مال ژنتيكه، كروموزوم اسپ ...

ای بابا😔😔کاش قبل پانچکر اینو میدادیم این هنه هزینه کنیم بعد با این آزمایش گند بخوره بهش

هزینه کاریوتایپ چنده؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوري عزيزم چه خبر در چه حالي

سلام ساراي مهربون خوبي؟ من منتظر پري بعد از پانكچرم،نينيات گريد چن شدن؟ البته درسته گريد و اون حرفا چرت و پرته و خدا بايد اراده كنه نطفه اي بشر بشه والسلام، برا اين ميپرسم كه گفتن اين به خاطر ضعف تخمكه كه گريد پايين بشه و منم ذهنم مشغول بود كه نكنه بايد آدم خودشو تقويت كنه و كلا ضعف بدنيش رو اصلاح كنه 

...
فرقی نداره که. اینجا دوستی تازگی زایمان کردن ،طبیعط!خیلی هم راضی بود. اگر بشه که عالیه. ولی خب بر ...

سلام مرجان جان خوب هستید؟؟ببخشید شما اولین سونو رفتید؟؟هفته ی چندم باید برم؟ب کلینیک زنگ زدم گفتن هفته ی شش الی هشت بیا الان دقیق نمیدونم ک هفته ی چند هستم ازروز انتقال جنین حساب میکنن یااولین روز اخرین پریود؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
اونایی که یک سال اقدام میکنن و باردار نمیشن یه عکس رنگی براشون مینویسن تا از اوضاع رحم و لوله ها خبر ...

مرسی از راهنماییت

من به خاطر مشکلی که دارم گفتن کلا طبیعی نمیشه

بازم باید بگم واسم بنویسن که عکس رنگی بگیرم؟

ای بابا😔😔کاش قبل پانچکر اینو میدادیم این هنه هزینه کنیم بعد با این آزمایش گند بخوره بهش هزینه کار ...

اره واقعا ب نظر من بايد جرو ازمايشاي اقدام به بارداري باشه

اونم ٤٠٠ و خورده اي 

كه روهم شد يه تومن

البته تو ابن سينا

نميدونم جاهاي ديگه فرق ميكنه يا نه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام ساراي مهربون خوبي؟ من منتظر پري بعد از پانكچرم،نينيات گريد چن شدن؟ البته درسته گريد و اون حرفا ...

اي جان ب سلامتي

هنوز پريود نشدي يعني؟

پريود دومت ميري تو سيكل؟

مال من گريد a بود والا ٣ تا هم انتقال دادن نشد

به قول تو ب اين چيزا نيس

منم اگه ازمايشام خوب باشه اذر ميرم دوباره تو سيكل انتقال

اره واقعا ب نظر من بايد جرو ازمايشاي اقدام به بارداري باشه اونم ٤٠٠ و خورده اي  كه روهم شد يه ...

منم همون ابن سینا میرم

میگم انتقال من میوفته اولای دی 

برای این ازمایشا همون موقع برم یا زودتر باید برم؟؟؟

مرسی از پاسخت لطف کردی

فدات