2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047599 بازدید | 684617 پست
ببخشید من یه سوال دیگه داشتم من 12 تا جنین داشتم که 2 بسته 6 تایی درست کردن که سری اول بسته اول رو ب ...

بسته رو که درمیارن مثلا 3 تا باشه بخان دوتاشو انتقال بدن اگر واسه اون جنین مشکلی پیش نیاد دوباره فریزش میکنن

واسه من اینجور بود بسته 3تایی بود درآوردن 2تاشو انتقال دادن اون ی دونه هم شکرخدا دوباره فریز کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ط ر ا زی چه تجویزی براتون داد

من انتقالم كه منفي شد رفتم پيشش گفتم ازمايشاي ايمني انعقادي واسم بنويسه اونم نوشت

شوهرمم كاريوتايپ داد منتظريم جواباش بياد كه اگه همه چي اوكي بود برم تو سيكل انتقال مجدد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آزمایشاتو نشون توکلی هم دادی؟

نه هنوز ١٢ ام با خود ط ر ا ز ي وقت دارم ج ازمايشمو ببينه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
والا زنگ زدم وقت گرفتم گفتم کدوم دکتر گفت احتمالا دکتر محمدزاده توکل به خدا هر چی خدا بخواد

دكتر خوبيه نگران نباش عزيزم

ميخواي بري تو سيكل ميكرو؟

انشاالله که شما این مشکل و نداشته باشین ولی برید عکس و بندازید که مطمئن بشید دلیلش چی بوده منم قبلا ...

بادچی متوجخ شد لوله هات هیدرو هست؟ اخه لوله ی هیدروسالپنکس فقط تو عکس رنگی و هیسترو و لاپاراسکوپی معلومه 

من انتقالم كه منفي شد رفتم پيشش گفتم ازمايشاي ايمني انعقادي واسم بنويسه اونم نوشت شوهرمم كاريوتايپ ...

هزینه آزمایش ایمنی انعقادیتون چند شد؟

فقط خون میگیرن؟مثه آزمایشای معمولی؟

دوستان یه سوال از کجا معلوم میشه کی احتیاج به عکس رنگی داره کی نداره؟

من ک پارسال رفتم واسه انتقال هیچی واسم ننوشت نه عکس نه آزمایش ایمنی انعقادی هیچی فقط آزمایش معمولی قند. چربی .D3. تیروئید این چیزا

دارو هم فقط استرادیول. آ اس آ .فولیک اسید

دوستان یه سوال از کجا معلوم میشه کی احتیاج به عکس رنگی داره کی نداره؟ من ک پارسال رفتم واسه انتقال ...

اونایی که یک سال اقدام میکنن و باردار نمیشن یه عکس رنگی براشون مینویسن تا از اوضاع رحم و لوله ها خبر دار بشن، حتی برای ای وی اف هم بایذ لوله ها و رحم از لحاظ لوله‌ هیدروسالپنکس و پلیپ  و فیبروم و کیست و... چک بشه

من انتقالم كه منفي شد رفتم پيشش گفتم ازمايشاي ايمني انعقادي واسم بنويسه اونم نوشت شوهرمم كاريوتايپ ...

کاریوتایپ چیه؟؟؟اخه وضعیت شوهر دیگه با داشتن جنین ب چ درد میخوره؟؟؟

هزینه آزمایش ایمنی انعقادیتون چند شد؟ فقط خون میگیرن؟مثه آزمایشای معمولی؟

اره عزيزم ٤ تا ويال خون ميگيرن

شد ٥٣٠

کاریوتایپ چیه؟؟؟اخه وضعیت شوهر دیگه با داشتن جنین ب چ درد میخوره؟؟؟

خب همون ديگه اگه بد باشه ديگه نميري انتقال جنينات به درد نميخوره

كاريوتايپ مال ژنتيكه، كروموزوم اسپرم