2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
من هم مثل شما درد شدید داشتم بعد پانکچر همش از درد به خودم میپیچیدم روز انتقالم هم با وجود درد سه تا ...

منم انتقالمو انداختم عقب با اين كيست و درد و فولي هايي كه يه تعدادشون خونريزي كرده بودن ريسك بود البته دكتر بدش نميرمد انجام بده گفتم درد دارم كنسل كرد تا خدا چي بخواد من تحمل دردم زياده از اين بدتراشو گذروندم ولي ميترسيدم براي جنينا اتفاقي بيفته اينهمه زحمت كشيدم سه تا بيشترم نيستن براي منم دعا كن نتيجه بگيرم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم انتقالمو انداختم عقب با اين كيست و درد و فولي هايي كه يه تعدادشون خونريزي كرده بودن ريسك بود الب ...

وای عزیزم چقد اذیت شدی.انشالله خدا جواب سختیایی ک کشیدی رو بهت بده و همون سه تا جنین بشه سه تا نی نی خوشگل برات.عزیزم با این وضعیتت خوب کاری کردی ک انتقال ندادی حالا ک جنینات آمادس سعی کن این دو سه ماه ب خودت برسی و بدن و رحمتو تقویت کن ک انشالله حتما نتیجه بگیری این چند ماهم مثل همه سالهایی ک منتظریم میگذره خیلی زودتر از اونیکه انتظارشو داری.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که ivf انجام دادن... باعث اضافه وزنشون شد داروها؟  من کلی اضافه وزن دارم. بخواد بیشتر ب ...

برا من ک فعلا نشده.البته امروز پنجمین روز استفاده آمپولامه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وای عزیزم چقد اذیت شدی.انشالله خدا جواب سختیایی ک کشیدی رو بهت بده و همون سه تا جنین بشه سه تا نی نی ...

ممنونم ازت ايشالا همه به ارزوشون برسن نتيجه تلاششونو بگيرن اره ميگذره اين روزاهم خداكنه خيري توش باشه. امروز كه بيمارستان بودم بخش اي وي اف شلوغ بود همه گرفتار چرا اينجوري شده چرا همه مشكل دار شدن خدايا خودت كمك كن دلم براي تك تكشون ميسوخت چون واقعادركشون ميكردم انشالله همه با لب خندون از اونجا بيان بيرون

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دوستانی که ivf انجام دادن... باعث اضافه وزنشون شد داروها؟  من کلی اضافه وزن دارم. بخواد بیشتر ب ...

نه عزيزم زياد محسوس نيست منم ميترسيدم ولي اكه تغذيتو كنترل كني نميري بالا 

برا من ک فعلا نشده.البته امروز پنجمین روز استفاده آمپولامه

ايشالا كه با نتيجه خوب بياي دل ماروهم شاد كني

ای خدا دیگه مونده چی به سرمون بیاد ...من که روح و جسمم رو گذاشتم رو این قضیه، ناراحت شدم خانومی انشا ...

ايشالا اميدوارم هممون نتيجه بگيريم بحث مالي بكنار واقعا روح و روان ادم خراب ميشه هرچقدر ميخواي بدون استرس باشي و بيخيال بازم نميشه

ايشالا اميدوارم هممون نتيجه بگيريم بحث مالي بكنار واقعا روح و روان ادم خراب ميشه هرچقدر ميخواي بدون ...

آره واقعا تو این راه همشم یه اتفاقای یهویی این بین میفته ک استرس آدمو زیاد میکنه

من دکتر پانکچرم دکتر کیخا بود اما دکتر انتقالم جعفری نیا جفتشونم عالی و با حوصله بودن ..همون بار اول ...

ان شاالله نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری.عزیزم شما کجا انجام دادین؟؟؟؟؟ واگه اشکالی نداره مشکل ناباروریتونو واسه ما بگین

منم انتقالمو انداختم عقب با اين كيست و درد و فولي هايي كه يه تعدادشون خونريزي كرده بودن ريسك بود الب ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم از حالت تو این وضعیت بهترین کار رو کردی که انتقالت رو کنسل کردی فعلا رحمت التهاب داره ان شاء الله 2 ماه بعد در بهترین شرایط نی نی ها میان و تو دل مامانشون تا 9 ماه مهمون میشن . 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
داروهات خوبن دکترت سنگ تموم برات گذاشته ایشالله این دفعه مامانی..... خیلی التماس دعا دارم......

آنا جونم ...من سرم ای وی ای جی رو نتونستم  تهیه کنم .چون گفتن دیگه قبل انتقال تایید نمیشه .و فقط با بتای مثبت میدن ...چون  تو جامعه  پزشکی صد در صد تاثیرش رو روی لانه گزینی ثابت نشده ...واسه همین قبل انتقال دیگه نمیدن ...

ازاد هم سه میلیون پانصد هزار بود که ندارم بخرم ...

واسم دعا کنید ایندفعه مثبت بشم و بخیر بگذره ...بار چهارم انتقالمه ..

از همگی التماس دعا دارم ...❤❤

من دکتر پانکچرم دکتر کیخا بود اما دکتر انتقالم جعفری نیا جفتشونم عالی و با حوصله بودن ..همون بار اول ...

گلم میشه بگید قبل از پانکچر برای کیفیت تخمک چه داروهایی بهتون دادن؟ جند ماه خوردید؟ فریز انتقال دادید؟ 

امروز رفتم انتقال كنسل شد رفت تا سه ماه ديگه البته دكتر ميگفت چون درد داري يعني اگه خودم موافق بودم ...

عزیز دل خودتو ناراحت نکن. درک میکنم منم دلم میخواست انتقال فرش داشته باشم که زودتر تموم بشه. اما به این فکر کن که اگه رحم آمادگی نگهداری جنین ها رو نداشته باشه همین تعداد جنین رو از دست میدی و ناراحتی بعد منفی شدن آزمایش اصلا با ناراحتی الانت قابل مقایسه نیست. فرصت خوبیه که آماده بشی. هم جسمی هم روحی. ورزش ورزش ورزش.... کمک میکنه عضلات زیر شکم تقویت بشه و گردش خون بهبود پیدا کنه

همیشه از خدا بخواه خیر نصیبت کنه. و هرچی برات مقدر میشه رو خیر در نظر بگیر. حتی همین دردی که الان کشیدی . شاید انتقال سه ماه آینده عاقبت شاد و خیری داشته باشه انشالله