2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
من بعد پانکچر درد شکم داشتم چون با سوزن از تو تخمدون تخمک میکشن هم لکه داشتم هم دلدرد، عوارض امپولها ...

مرسي كه جوابمو دادي اخه شنبه انتقال دارم ميترسم با اين درد به مشكل بربخورم الان شياف پروژسترون داده با اپليكاتور ميزنم نميتونم تا ته ببرم دردم ميگيره چطوري شنبه طاقت بيارم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام دوستان ميشه منو راهنمايي كنيد يكم نگرانم من چهارشنبه پانكچر داشتم زير دلم درد ميكرد گفتم عاديه ...

به نظرم کیسه اب گرم رو بزار رو شکمت هم شکمت رو گرم میکنه هم دردت رو کمتر، یا حوله گرم بزار، ذل درد خیلی خیلی هم قبل هم مخصوصا بعد پانکچر طبیعیه چون با سوزن تخمک رو میکشن بیرون و کلا رحم خیلی دستکاری میشه و دردش تو شکم میزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم کیسه اب گرم رو بزار رو شکمت هم شکمت رو گرم میکنه هم دردت رو کمتر، یا حوله گرم بزار، ذل درد خ ...

باشه راستش ميترسيدم گرمش كنم اتفاق بدي بيفته باشه اينكارو ميكنم ميدوني به روده هامم داره فشار مياره دست ميزنم به شكمم اساسي درد داره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
مرسي كه جوابمو دادي اخه شنبه انتقال دارم ميترسم با اين درد به مشكل بربخورم الان شياف پروژسترون داده ...

چیزایی نخور که یبوست بگیری و به شکمت فشار بیار، کیسه اب گرم بزار، کمی هم پیاده روی اروم بکن هم روحیه ات عوض میشه هم بدنت گرم میشه و خونرسانی با سرعت بیشتری تو بدنت انجام میشخ

چیزایی نخور که یبوست بگیری و به شکمت فشار بیار، کیسه اب گرم بزار، کمی هم پیاده روی اروم بکن هم روحیه ...

چشم عزيزم قربونت 

سلام

انا جون انگار بسلامتی زایمان کردی .قدمش مبارک باشه😍😍❤❤خوبه پسرت؟ 

اسمشو چی گذاشتی ؟ یا اینم سکرته😁

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا
کوچولوت خوبه؟؟خدا حفظش کنه... بچه های قدیمی دو سه نفر بیشتر نمیان همه مامان شدن تقریبا...آنا هم تاز ...

خداروشکر خوبه عزیزم ممنونم...

خداروشکر که اکثر مامان شدن انشالا قسمت همه ارزومندا بشه...

ای جانم انا دوباره مامان شده نی نیش چیه؟

راستی ممنون که جواب پستامو دادی 😍

من دلشوره گرفتم 

پانکچر شدم بعد نگفتن هایپر شدم ولی فریز کردن جنین هارو 

البته مشکوک به هایپر بودم 

الان هم پریود شدم بعد پانکچرم یه دارو داشتم مال پرولاکتین بود الان یازده روز از عمل گذشته پریود شدم دکتر گفته روز دوم بیا 

به نظرتون انتقال میدن این ماه ؟

من دلشوره گرفتم  پانکچر شدم بعد نگفتن هایپر شدم ولی فریز کردن جنین هارو  البته مشکوک به ...

چن تا تخمك ورداشتن؟ ممكنه بعد از اينكه روز دوم رفتي پيش دكترت بياي بگي كه انتقال ميدن يا نه؟

...
چن تا تخمك ورداشتن؟ ممكنه بعد از اينكه روز دوم رفتي پيش دكترت بياي بگي كه انتقال ميدن يا نه؟

مهیا جون سلام خوبی عزیزم؟ببخشید شما اولین سونو بعد از شروع داروهای میکرو رو کی رفتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین