2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047560 بازدید | 684609 پست
میشه اینو برام تفسر کنی آنا جون

عزیزم خوب فقط mthfrت جهش داره و شکر خدا ظاهرا پای وان نرماله.....

احتمالا همون مکملهای ب برات کافی باشه.....

حالا شاید احتیاطا انوکسان هم برات تجویز بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اگر جنین فریز باشه دیگه اون خراش که گفتین نمیشه؟هچینگ پی آر پی چی شرایط خاص داره؟

عزیزم فکر کنم هچینک برا فریزم بشه.....

پی آر پی هم بعضی دکترا اعتقاد دارن برا غلظت خون بالا نمیشه.....

باید ببینی نظر دکترت چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوال منو تو رو خدا جواب بدین آمپول گونال دادن بهم ۳۰۰ خب ولی بهم گفتم ۳ روز روزی ۲ تا ۱۵۰ واحد عصر ه ...

خوب سوالت خیلی ملموس نیست.....

کجاش برات سواله؟

دکتر بهم آنوکسا 4000داده که گفت موقع انتقال 6000میدم .سرم یه روز قبل انتقال داده.. آ س آ..امپول وار ...

داروهات خوبن دکترت سنگ تموم برات گذاشته ایشالله این دفعه مامانی.....

خیلی التماس دعا دارم......

یعنی اگه از دکتر ط ر ا زی بخوایم بدون حضور جنین شناس آقا انتقال بده ،قبول میکنه؟

نمیدونم عزیزم.....

عه ... دکتر به من گفت ۲۲۵ بیشتر نزن خطرناکه

عزیزم من که پنج تا مریونال ۷۵ و ۲ تا فوستیمون ۷۵ داشتم.....

مطمئنا دز بالا خطرناکتره اما بعضا مجبوریم.....

میدونین معنیش چی میشه؟ من تورکم ولی متوجه نشدم  

یعنی شادی ایل....

ائل: ایل

شن: شادی

بچه ها اینکه میگن شب قبل انتقال نزدیکی داشته باشیم بهتره، درسته؟  شما هم همچین چیزی شنیدین؟

عزیزم بستگی به اجازه دکترت داره.....

اگه منع ن ز د ی ک ی نداشته باشین خوبه بخصوص که خودت به ار گ ا س م برسی.....

خاکستری جان دکتری که میخواسته بهت کلومیفن بده و بعد جای تقویتی متفورمین داده رو عوض کنی بهتره

نمیدونم‌والا.درواقع پرسید تاحالا هیچ دارویی نخوردی مثل کلومیفن اینا؟گفتم نه راستش.تاحالا هرچی دکتر رفتم‌گفتن خودت مشکلی‌نداری.منم گفتم الکی داروهای هورمونی نخورم.بعد گفت باشه پش یرات متفورمین مینویسم برای تخمکات خوبه😐حتی خودم گفتم بجای اینا اووابوست بخورم بهتر نیست؟گفت نه این بهتره😐

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

خدایا شکرتتتتتتت.....

گوارای وجودت عزیزم......

من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

ممنون که منم تو لیستت گذاشتی.....

این روزا خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم......