2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047638 بازدید | 684621 پست
اها دیشب همینم به دکتر زنانم گفتم.گفت برای سن تو لازم نیست.معمولا بالای ۴۰ سال باید برن برای ماموگرا ...

منم توده احساس كردم و زير ٤٠ هستم عزيزم اما خيلى مهمه كه كسى تو فاميلها اين مشكل رو داشته باشن و مخصوصا از طرف خانواده مادرى و براى من هم خاله ام داشت و جراحى كردن و بعد هم شيمى درمانى و پرتو درمانى

به خاطر اين مساله سر ماموگرافى خيلى زود راضى شدن كه برام انجام بدن

هم مامو انجام دادن و هم سونو و خداروشكر خيالم راحت شد

حالا شما اگه نگرانى سونو هم خيلى خوبه همونو انجام بده تا دلت آروم شه

سلام دوستان کسی شماره مطب دکتر زرنانی داره؟

برای جواب آزمایشم گفتم شاید. بهتر باشه برم مطبشون 

قبلا بیمارستان گاندی. پیششون ویزیت شدم الان میخوام برم مطب

بعد. اینکه مطبشون راحت وقت میدن؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ،یه سوال دارم از روز سه پریودی تا  قبل پانکچر به همه آمپول میدن؟ اگه اره .هر روزه ...

بله عزیزم.....

به هر کی که بخواد تخمکگیری داشته باشه میدن فقط دز دارو کم و زیاده و نوع دارو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم دوست عزیز  ممکنه شب هم تزریق داشته باشم؟،ببخشیدا سوالام ممکنه مسخره باشه🙈 .ولی تا اخر ...

عزیزم معمولا تزریقات یه سریا ۸ تا ۱۰ صبحه یه سریام ۴ تا ۶ عصر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دکتر به من گفت تا حالا دارو هیچی نخوردی؟گفتم نه‌گفت پس برات متفورمین مینویسم.برای تخمکات‌خوبه ...

امگا ۳ که خیلی عالیه حتما بخور.در مورد ویتامین ای هم به من اینطوری گفتند شاید برای شما وضعیت فرق بکنه. دلیل مصرف متفورمین هم  همونو که بهت گفتم دکتر خودم به جای متفورمین و فولیک اسید برام پودر اینوفولیک نوشت.من آخرین بار ۱۲۰ خریدم یک بسته ی ۳۰تاییشو روی خود بسته نوشته روزی ۲ عدد ولی دکترم گفت روزی یکی و حداقل باید دو ماه استفاده بشه.اگر سوال دیگه ای داشتی حتما بپرس

سلام اناجون.عزیزم برا شما و لاله جون سوالمو گذاشتم هرکدوم جواب بدبن مثل همیشه ممنونتونم. من روز3پری ...

عزیزم نگران نباش.....

منم روزی دو تا استرا داشتم با وجود آندومتریوزم.....

+ فکر کن....

من چند روز پيش با دكترى كه آلمانى هست وقت داشتم همه آزمايشهامو ديد خيلى نظرش برام قانع كننده بود دوس ...

هانا جون من هم رویان میرم اصلا به ازمایش های ایمنی توجه نکرد گفت اصلا هیچ ارتباطی به منفی یا مثبت شدن تو سیکل نداره.ولی ازمایش های انعقادی رو قبول داشتن وبه خاطر مشکلم هپارین وآ اس آ هم داد.رویان اصلا داروی زیادی نمیده دکتر مشایخ گفت ما سعی میکنیم با کمترین مقدار دارو نتیجه مثبت بشه.همه ی این داروها عوارض دارن. وقتی میری مطب دکتر  اولین کاری که میکنه ازمایش های ایمنی انعقادی برات مینویسه ولی مراکز ناباروری اصلا ازمایش ایمنی رو قبول ندارن.

ممنون عزيزم🌸🌸همينو مى خواستم بدونم كه پروژسترون زيادى براى انتقال جنين مشكلى پيش نمى ياره؟؟

عزيزم من روزي يكي پروژسترون ٢٠٠ ميزاشتم 

بعد از مثبت شدن ك رفتم مطب نمونه همرام نبود و پروژسترون ٤٠٠ داده بود و من از ترس همون نصف رو استفاده كردم اما وقتي رفتم دكتر بهش گفتم گفت اگر كامل هم استفاده ميكردي هيچ اتفاقي نمي افتاد 

خيالت راحت باشه 

ان شاءالله اينبار مامان بشي ب لطف خدا 😊💖

خانم پیچک کارتون دارم میشه بیاین ایدیتونو کامل نمیدونم سرچ کنم.اگه کسی کاربریشونو کامل میدونه لطفا ب ...

سلام ستاره جون خوبي عزيزم ؟؟

هنوزاستراحتي ؟

سوزش معدت بهتر شد ؟؟

من سوزشم بهتر شده اما ب جاش دلدرد و نفخ دارم 

يه سوال 

امروز صبح بعداز دفع ادرار نشستم بدجور زير دلم و قسمت واژنم تير كشيد ك خودم رو جمع كردم 

الان دوباره اونجوري شدم اما كمتر 

حالا استراحت ميكنم 

بد نباشه ؟؟

شايناجون برا منم دعا كن، نينيام گويا ١٢هستن ولي همه سي، حالا خدا بخواد خلق كنه سي و بي نداره اي ...

عزیزم نگران نباش 

بودن کسانی با گرید سی مامان شدن ..توکل بر خدا 

من دفعه سومم هست 

وباجنین فریز باردار شدم 

قبلش هم هیسترو وخراش داشتم ویه مقدار چسبندگی که رفع شد ..

رو تغذیه  خودم وهمسرم هم کار کردم وبا توجه به طبعمون تغذیه داشتیم ..

توصیه های آنا جون هم خیلی موثر بود ...خداخیرش بده 

عزیزم نگران نباش  بودن کسانی با گرید سی مامان شدن ..توکل بر خدا  من دفعه سومم هست&nbs ...

گواراي وحودتون🌺🌺🌺 بارداري راحتي داشته باشين انشالله🌹🌹دي اف اي و مورفوي همسرتون چه طور بود؟ شما گريد نينيتون اي بود؟

...