2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
چقدر سخت.... راهی نداره یکم قبلش آروم بشی فکر کنم استرس درد هم داری این خودش شدیدترش میکنه.

نه استرس درد ندارم. مثل این میمونه که پر بکنی تو دماغت عطسه ات بگیره. عطسه دیگه دست تو نیست. رحم منم اینجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش زیاد که نه.ولی روزایی که فقط دراز کشم و در حد مطلقه بهتره. دیروز رفتم آزهای اول بارداری رو دا ...

به نظرم کارات زیاد .خب رانندگیم الان زوده بلاخره تکون داره یهو ماشین جلوت بپیچه یدفعه بترسی خواهر رانندگی نکن.چند روز استراحت کن کلا

مرجان جون شما بعد از انتقال همه غذایی میخوردی؟

آره عزیزم.مثل همیشه و مثل قبل.

فقط موز و هویج  و جگر که کلا برای ۳ ماه اول بخاطر ویتامین آ اش خوب نیست رو محدود کردم.

فقط خرمالو رو نمیدونم.خوبه یا نه؟ 

تازه خرمالوهامون رسیده، کسی هم دیگه تو خونه نمیخوره.

اگر برام خوب نیست بدم همسایه ای کسی بخوره😊

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزدل.ممنونم از جوابت.پس منم میتونم تو این طرح شرکت کنم.فکرمیکردم مدارک خاصی نیازه.ممنون گلم

خواهش میکنم عزیزم 

فکرنکنم نیاز باشه چون تشکیل پرونده دادین همه چی هست شایدم شهر تا شهر فرق کنه نمیدونم

واسه ما چیزخاصی نخاست

من یک شنبه اونجا بودم. ان شاالله بارهای بعد میبینیم همو😉 آره فک کنم امپولم کم بود.من ۳ روز یک بار ...

معلومه که میمونن فسقلی ها.اونا نه ماه رو به سلامتی میگذرونن‌.خب پس خداروشکر که مامانت میاد.میدونم چی میگی.اما بیخیال تعارف توروخدا.دوست دارم اگه کاری ازم برمیاد حتما بگی.امیدوارم با بیشتر کردن شیاف و امپول و استزاحتت خونریزیت تموم شه.اما اصلا به چیزای منفی فکرنکن.میبینی که طبیعیه لک و خونریزی برای‌میکرویی ها.من از الان به شوهرم گفتم من ممکنه لک و خونریزی داشته باشم‌باید بخوابما😂منم که تنبل.اونم که عاشق بچه.میگه تو مثبت شی خودم نمیذارم کاری کنی،😆منم سواستفاده میکنم از شرایط

ولی شرایط تو سخت تره گلم‌با وجود یه پسربچه.ان شاالله همه چی خیلی خوب پیش میره.مواظب خودت و نی نیات باش.برای منم دعاکن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یعنی باید دراز کشیده شیاف رو بذارم؟ نمیشه بذارم بعد دراز بکشم؟

اگر از واژن میخای بذاری که دراز کشیده خیلی راحتتره.

اگرم از پشت ، اشکالی نداره .اول بذار بعد دراز بکش.

تجربه بهم ثابت کرده مقعدی دیرتر میاد بیرون.

عزیزم بپرس اگر میشه مقعدی بذار. به من که به خونریزی افتادم گفت مقعدی بذار. بخاطر مومش یبوست هم نمی ...

من هنوز دوشنبه انتقال دارم. تا اون شب واژینال میذارم بعد اگه اجازه دادن مقعدی میذارم. میگم شاید واژینال پروژسترون بیشتری به رحم برسه

سلام عزیزای دلم خوبین؟من چندروزی گوشیم خراب شده بود مجبور‌بودم دور باشم ازتون دیشب درست شد و ۳۰-۴۰ ...

عزیزم ویتامین  دی شما هنوز جا داره که بالاترم بیاد.پس همون هفته ای یدونه حتما بخور.در مورد متفورمین دلیل تجویزش برای خانومایی که می خواند باردار بشند  اینه که مقاومت نسبت به انسولین بیاد پایین که به بارداری کمک میکنه ولی من شخصا فکر می کنم روزی سه تا یه مقدار زیاده.اگر از نظر مالی خیلی برات فرقی نمیکنه به نظر من به جای متفورمین و اسید فولیک پودر اینوفولیکو بگیر و روزی یدونشو بخور.ویتامین ای اگر ۱۰۰ هست باید روزی یکی بخوری اگر ۴۰۰ هست چهار روز یه بار باید بخوری.قرص تیروئیدتم قطع نکن

من هنوز دوشنبه انتقال دارم. تا اون شب واژینال میذارم بعد اگه اجازه دادن مقعدی میذارم. میگم شاید واژی ...

نه عزیزم اینجوری نیست.این دارو هورمونیه.

یعنی گویا غددی که پروژسترون رو ترشح میکنن ،فعال میکنن و اونا پروژسترون لازم رو توی خون میریزن.

ولی اینم فکر خوبیه.

من چند روز بعد از انتقالم واژینال برام سخت شده بود.انگار مسیر بسته شده بود😎🙄😅

مقعدی دوست نداشتم ،اما بعد دیدم بهتره.

حتما بپرس.

آره عزیزم.مثل همیشه و مثل قبل. فقط موز و هویج  و جگر که کلا برای ۳ ماه اول بخاطر ویتامین آ اش ...

مرجان جون الان واست سرچ کردم 

نوشته خوبه ولی نه زیادش نوشته واسه رشد استخوانهای جنین خوبه و عملکرد سیستم عصبی مرکزی هم بهتر میشه واسه کم خونی دوران بارداریم خوبه

اگر یبوست داری که نخور نوشته تشدید میکنه

اگر نداری کم بخور چند روز یه بار بخور خیلی خیلی خوب بشورش

عزیزم ویتامین  دی شما هنوز جا داره که بالاترم بیاد.پس همون هفته ای یدونه حتما بخور.در مورد متفو ...

عزیزم دکتر به من گفت تا حالا دارو هیچی نخوردی؟گفتم نه‌گفت پس برات متفورمین مینویسم.برای تخمکات‌خوبه

البته دکتر ازمایشای قبلی منو ندید.

موضوع هزینش نیست گلم یعنی اینوفولیک بهتره؟من فقط میخوام خوب باشه.چنده مگه؟

ویتامین دی هم میخورم‌پس 

ویتامین ای ۴۰۰؛هست انگار!پس‌چرا گفته‌روزی‌یکی؟

امگا ۳ چی؟خوبه؟

ممنونم ازت خواهری💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرجان جون الان واست سرچ کردم  نوشته خوبه ولی نه زیادش نوشته واسه رشد استخوانهای جنین خوبه و عم ...

ممنون عزیزم.

خیالم راحت شد.منم گاهی که یکیش میرسید مثلا دو سه روزی یه بار میخوردم.

بعد شک کردم نکنه بده و خونریزیم دلیلش اونه!

لطف کردی گلم.