2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047631 بازدید | 684621 پست
گلم ویتامین فقط اسید فولیک و ویتامین دی خوردی قبل تخمک کشی همین؟ هیچ ویتامین دیگه ای نخوردی؟ 

نه اصلا فقط همین دوتا

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام دوستان خوبین؟میشه واسه منم دعاکنیدک آزمایشم + بشه امروز ازمایش دادم عصر میگیرم جوابشو 😞😞😞😞

خوش خبر باشی عزیزم🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلت شاد بشه الهی آمین 😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘 از حالا تبریک میگمممممممم

وای خدااااا مرسی عشقم چقدر دلم با حرفاتون محکم میشه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
بله عزيزم بلژيك زندگى مى كنم

عزیزم موفق باشی خوبه خداقل دکترت جواب میده برای من که اصلا جواب نمیده ولی برای مردم خودش حاضره

عزیزم دکترم طرازیه  تو شهر خودم باید زیر نظر یه متخصص دیگه هم باشم ...

آها... بعد میای تهران برای ویزیت.. یا دیگه نمیای؟؟

شاینا جون التماس دعا🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
برای کیفیت تخمک  Roz Dy: به مدت حداقل سه ماه قبل پانکچر این داروها مصرف شود روزی چهار عدد اووا ...

گلم روغن زیتون یا بادام خوبه برای شکم ؟اینجا روغن سیاه دانه نداره 

من در هفته سه بار ورزش میکنم موقع سیکل موردی که نداره ؟؟

آها... بعد میای تهران برای ویزیت.. یا دیگه نمیای؟؟ شاینا جون التماس دعا🍃

دکتر گفت همسرم میتونه بیاد برا گرفتن دستورات دارویی ان شالله 

ومن فعلا شهر خودمون زیر نظر باشم ..

حتمابرات دعا میکنم عزیزم 

دکتر گفت همسرم میتونه بیاد برا گرفتن دستورات دارویی  ومن فعلا شهر خودم باشم .. حتمابرات دعا م ...

شايناجون برا منم دعا كن، نينيام گويا ١٢هستن ولي همه سي، حالا خدا بخواد خلق كنه سي و بي نداره اين حرفا چيكارن پيش خواست خدا،، شما تعريف ميكني چندمين بارتون بود و شرايط خودت و همسرت چي بود؟

...

سلام عزیزای دلم خوبین؟من چندروزی گوشیم خراب شده بود مجبور‌بودم دور باشم ازتون

دیشب درست شد و ۳۰-۴۰ صفحه عقب‌بودم که خوندم همه رو.از مامان آینده ی عزیز ممنونم که اسم منو هم به لیست سارا جون اضافه کردن.از انای مهربونم هم ممنونم که با وجود مشغله ای که داره هنوز حواسش به تک تکمون هست.بچه ها‌من دکتر خودم هیچی برام ننوشته بود و تصمیم‌گرفتم همینجا برم پیش دکتر زنان.من شنبه ازمایش ویتامین دی دادم و رنجش از ۱۰ تا ۳۰ بود.که برای من عددش ۲۵/۵ بود!

ولی بازم برای اطمینان رفتم پیش دکتر زنان.همه چیو بهش توضیح دادم‌.گفتم من حدودا ۴۰ روز دیگه باید آمپولای میکرو رو تزریق کنم و بعدش برم برای میکرو.میخوام اگر نیاز هست و تاثیری داره توی این مدت زمانی که باقی مونده کمک کنی تخمکام کیفیتشون بهتر شه‌.بهم گفت فولیک اسید رو باید از سه ماه قبل بارداری بخوری.ولی خب اشکالی نداره.از الان شروع کن.داروهامو این پایین مینویسم

فولیک اسید ۱ روزی‌ یکی
ویتامین دی هفته ای یکی
ویتامین ای روزی یکی
کپسول امگا۳ روزی یکی
متفورمین گفت هفته ی اول روزی نصف بخور
هفته ی دوم‌ یکی
هفته ی سوم دوتا
تا روزی سه تا برو!

الان که اومدم خونه پیاما رو مرور میکردم یادم افتاد بچه ها میگفتن متفورمین برای کساییه که قند دارن!

پس چرا دکتر برای من نوشته؟گفتم خانم دکتر اووابوست و اینا رو بگیرم بخورم؟گفت نه برای تو همینا کافیه.ولی بهم گفت روز سیزدهم پریود همین ماه برم پیشش سونو اوضاع تخمکامو ببینه کلا.و گفت یه تست پاپ اسمیر بده.لازمه بچه ها؟من اخرین بار بیشتر از شش ماه قبل این تستو دادم فکرکنم.

همینارو گفت فقط.گفت این ویتامینا اتفاقا همون یه ماه استفاده شن بهترن،چون برای کبد و اینا زیاد خوردنشون ضرر هم داره.گفت میتونی شروع کنی.دیشب فولیک و ویتامین دی رو خوردم

راستی همینجا خوندم نوشته بودن ویتامین دی بالا هم ضرر داره.حالا نگرانم نکنه بره بالا تا موقع پانکچرم.گفت ویتامین دی به ۲۹-۳۰ که برسه خوبه.برام ۴ تا دونه قرص ویتامین دی نوشته برای ۴ هفته.بهشم گفتم پرولاکتینم قبلا بالا بود و کم کاری تیرویید داشتم و قرص میخورم برا تیروییدم هنوز.ولی پرولاکتینم به طرز عجیبی اومده پایین.از ۶۵ اینا رسیده به ۰/۵ .گفت بخاطر قرصه.گفت پس مشکلی نداری.قرص تیروئیدتم فعلا بخور

هرکی خوند بهم کمک کنه.میدونم طولانی شد ولی میخواستم تو یه پیام بذارمش!

در مورد متفورمین کمکم کنین.ربطی به قند اینا داره؟کسی خورده که براش خوب بوده باشه؟اها راستی گفت شاید عوارض داشته باشه و با روزی سه تا سرگیجه و حالت تهوع داشته باشی.گفت اگه نتونستی تحمل کنی عوارضو روزی دوتا بخور.در مورد ویتامین دی هم کمکم کنین.مرسی بچه ها

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم قبل از تخمک کشی چه داروهایی داشتید منظورم ویتامین و مکمل هست چند ماه خوردید؟ 

عزیزم من فقط اسیدفولیک میخوردم.قرص تیروئیدم بخاطر کم کاری.

یک بار هم دکتر بهم ویتامین دی داد هفته ای یکی فک کنم که زود تموم شد.

زینک پلاس ،از این قرص قهوه ای ها،که شیشه ایه انگار،اونم یک ورق خوردم.اما یه ماهی قبل پانکچر تموم شده بود.دیگه باز نگرفتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من فقط اسیدفولیک میخوردم.قرص تیروئیدم بخاطر کم کاری. یک بار هم دکتر بهم ویتامین دی داد هفته ا ...

عزیژم حالت چطوره؟بهتری؟خونریزی داری هنوز؟لطفا اگر کمکی از دستم برمیاد بگو گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشاالله دعا کن عزیزم امروز ازمایشم خوب باشه و خدا این لیاقت رو بهم بده

بهت تبریک میگم عزیزدلم😍😍😍

خداروشکر تاپیک کلی مامان جدید داشته و کلی انرژی مثبت گرفتیم.ان شاالله همه ی منتظرای این تاپیک مامان میشن و باید یه تاپیک بزنیم درمورد بچه داری😆