2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست

راستی pcoبودن هم دلیل پایین بودن ذخیره ی تخمدان نیست من خودم pco بودم ذخیره تخمدانیم خوب بود تازه نسبت به اونایی که سیکلشون هم زمان با من بود تعداد تخمکام بیشتر بود با تزریق امپول کمتر و خدارو شکر ١٢تا جنین گرید آ داشتم و دوتاشو برام انتقال دادن 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
گلم میشه بگی این خراش واسه چیه؟؟؟ 

https://m.madarsho.com/gettingpregnant/infertility/treatment/

روش-خراش-آندومتر-و-تاثیر-آن-در-لقاح-خارج-از-رحم

اینجا کامل توضیح داده،واسه بالا بردن شانس لانه گزینی جنین هست مثه تست پاپ اسمیر انجام میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون نفسی جان ، خدا رفتگان شما هم رحمت کنه ممنون از خبر خوشی که دادی مرجان عزیز ممنون عزیزم خدا ...

ممنونم لاله جون خدا پسرتو واست حفظ کنه

امروز از دکتر دیگه مشاوره گرفتم گفت سونو کافیه  ماموگرافی نیاز نیست 

دوستان من میخام اوایل دی جنین انتقال بدم اما نتونستم از دکتر عارفی زودتر وقت بگیرم بنظرتون بین دکتر ن ص ر و ع ا ر فی  کدوم انتخاب کنم واسه دکتر ن ص ر آخر ماه وقت دارم

منم با اینکه روزی دوتا امپول و یک شیاف میزارم بازم لک قهوه ای دارم البته من استراحت ندارم و سرکار می ...

منم همینجورم و لک دیدم به دکترم گفتم شیافمو دوتا میزنم با روزی دوتا آمپول و لکم قطع شد

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
https://m.madarsho.com/gettingpregnant/infertility/treatment/ روش-خراش-آندومتر-و-تاثیر-آن-در-ل ...

من هم هیستروسکوپی انجام دادم هم خراش هم پی آر پی هم جنین ۵ روزه هم هچینگ یعنی تمام راه هارو رفتم برام دعا کنید ۴ شنبه آزمایش دارم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام، منم شايد آذر باشم، اونم نيمه دوم آذر،،،اووف تا آذر،، برنامه چي دارين شما، يعني فكرشو كردين كه ...

والا برنامه خاصی که ندارم😆 باشگاه موسیقی دورهمی.. 

ایشالا خدا قسمت کنه شهادت امام رضا هم مشهد میرم...💚

ایشالا زودی بگذره برا هممون و نی نیارو بغل بگیریم☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مامان آینده منم آذرماه انتقال فریز دارم میشه اسم منو به لیست اضافه کنی عزیز

ایشالا بسلامتی عزززیز دلم..🍃🍀

اون لیست واسه سارا جونه..‌ همسرشون کربلا رفتن داریم اسم بچه هارو جمع میکنیم برا التماس دعا..💚

چشم اسم شمارم مینویسم🌹

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا برنامه خاصی که ندارم😆 باشگاه موسیقی دورهمی..  ایشالا خدا قسمت کنه شهادت امام رضا هم مشهد ...

مامان اينده من تهوع دارم و دلدرد وحشتناك و دو سه ساعت قبل دلشتم ميمردم، نفهميدم به خاطر فشار معده و روده و يبوست بود يا به خاطر هايپريه،، يه شياف ديكاوفناك استفاده كردم بهتر شدم ولي بازم مطمئن نيستم به خاطر شياف مسكن فعلا لاپوشوني شده يا همون مشكل معده بود كه حل شد

...

بچه ها يك سوال

يه خانومي توي مركز ميگفت مشكل ايمني در اثر داروهاي سيكل و پانكچر و اينجور مراحل به وجود مياد😳يعني اين نيس كه يكي مشكل ايمني از قبل داشته باشه با نداشته باشه

اين درسته؟؟؟

...
منم خودم مشکل دارم چون lh. fsh پایینه خودم میخام آذر باشه این ماه و ماه بعد انشاله یخورده گرمیجات ب ...

ایشالا همگی حاجت روا بشیم عزیزم..🍀🍃

رحم تک شاخ انگار نصف رحم معمولیه.. رحم سالم و معمولی دوتا لوله داره از من یدونه.به صورت مادرزادی اینطوری بودم.

مرسی اسم منم نوشتین... 😘عزیز دلم..  منم دعا میکنن ؟

حتما عزیزم🍃🍀

ایشالا بزودی با خبر خوبت خوشحالمون میکنی🌹

من امروز رویان بودم .دکتر بقیه آزمایشای خودمو شوهرم ودید گفت مشکلی نداری .روز دوم یا سوم بیا برا سون ...

ایشالا بسلامتی🍃🍀 آماده باش که ۹ ماه مهمون داری🤗

گلم شما سری اول که انتقال دادی چ مدت بعد از پانکچرتون بود؟؟ بار اول جنین ها فریز نشدن؟

من ۲۲ اردیبهشت پانکچر شدم.

۱۴ تیر انتقال اولم بود.دوماه بعد پانکچر.

فریز بودن عزیزم.هایپرشدم.