2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047672 بازدید | 684621 پست
عزیزم به خونه خودت خوش اومدی...... ایشالله بهترینا منتظرته.....

ممنون عزيزم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دکترت کی بود عزیزم؟ کدوم شهر و مرکز انجام دادی؟! 

دکتر محبوبه رضوانی ،اصفهان، مرکزش

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه امیدوار باش عزیزم.....

آنا جان یه سوال  داشتم.من خونریم از روز 12 انتقال شروع شد.قبل از اون دو تا شیاف داشتم که بعد از خونریزی  تبدیل شد به یه شیاف صبح و دو آمپول همزمان بعد از ظهر.خونریزی همچنان ادامه داره بعد از سه روز و به مطب دکتر تماس گرفتم خودش نبود و مامایی که پیشش هست گفت شیاف رو قطع کنم و آمپول هامو چهارتا کنم.دوتا صبح و دوتا بعد از ظهر.

زیاد نمیشه این دوز دارو؟

اره خب گرمی که خیلی... ولی اخه من گرمی بخورم و نخورم جوش رو دارم..  چه  روزایی که هیچی گرم ...

عزيزم من قبلا باردار شدم قبلش طبق هميشه جوشاي دردناك زدم و گفتم دارم پريود ميشم كاملا علائم پريود داشتم طوري كه هر لحظه خودمو چك ميكردمو ميديدم نه خبري نشده چون حامله بودم پس نگران نباش به اينا فكر نكن ايشالا نشونه بارداري باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام خانما امروز آزمایشمو تکرار کردم این حس خوب پر از شادی و اشک رو برا همه منتظرا از خدا میخوام ...

خداروشکر عزیزم.خدارو هزار مرتبه شکر.انشاالله که بارداری خوبی رو پشت سر بگذاری و نینی نازت رو خیلی زود  بغل کنی

عزيزانم من چهارشنبه بايد برم براي پانكچر برام دعا كنيد تخمكام كم بود دعا كنيد همونا هم لااقل با كيفيت باشه همه جام سوراخ سوراخ شده خدا دلش بسوزه كاش برام 😁 به دعاتون احتياج دارم

من دوشنبه پیش پانکچر شدم اره اولین پری بعد از پانکچرم...یعنی 6 روز بعدش دقیقا سرم برای کم شدن علام ...

منم كابرگولين دارم، هر سه روز يك دونه، شما چن روز يه بار ميخورين؟

بچه ها من الان ستروتايد تزريق كردم ب بازوم اومدم رسيدم خونه ديدم جاش كهير مانند شده ميسوزه

چرا؟؟؟؟؟؟

خطرناك نباشه؟؟؟؟

...
منم كابرگولين دارم، هر سه روز يك دونه، شما چن روز يه بار ميخورين؟ بچه ها من الان ستروتايد تزريق ...

چرا دورناف نزدي هم دردش كمتره هم جذبش بهتره

آنا جان یه سوال  داشتم.من خونریم از روز 12 انتقال شروع شد.قبل از اون دو تا شیاف داشتم که بعد از ...

عزیزم چندم انتقالی الان؟ مثبت شدی؟

حالا به من فقط گفتن یه شیاف اضافه کن.

امپولمم از سه روز یکبار کردم دو روز.

هنوزم معذرت میخوام دستمال میکشم لک قهوه ای میبینم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم كابرگولين دارم، هر سه روز يك دونه، شما چن روز يه بار ميخورين؟ بچه ها من الان ستروتايد تزريق ...

منم ميزدم اما كهير نشدم ميخواي از دكترت بپرس شايد حساسيت داري

همسر من بدون مشکله خداروشکر... همه چی اوکیه. آز اسپرم ابن سینا دادیم که دکتر دید و گفت هیچی لازم ن ...

منم خودم مشکل دارم چون lh. fsh پایینه

خودم میخام آذر باشه این ماه و ماه بعد انشاله یخورده گرمیجات بخورم و یسری کارا واسه گرم شدن رحم

دیگه نمیدونم برم دکتر چی میگه

رحم تک شاخ چجوریه من رحمم آرک تو اینترنت نوشته قوس دار

ممنون نفسی جان ، خدا رفتگان شما هم رحمت کنه ممنون از خبر خوشی که دادی مرجان عزیز ممنون عزیزم خدا ...

چه خوب که هنوز میای اینجا عزیزم.

ان شاالله زایمان راحت و بی دردسری داشته باشی.

راستش دکتره تو مطب خودش سونو کرد.منم مثانم پر نبود.یه ساک دیدیم و یه چیز دیگه که کمی شبیه ساک بود اما بعدش گفت شاید این یک لکه خونه. چون بهم خیلی نزدیک بودن.

برام برای دو هفته دیگه سونو نوشت.به نظرت زودتر برم یک بار؟ قبل تشکیل قلب ،برای ساک و تعداد و هماتوم و ....؟

و اینکه آمپولم رو که ۳ روز یک باره بکنم دوروز یه بار؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار