2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047378 بازدید | 684596 پست
مهربونا هر کی انتقالش آذر ماهه لایک کنه ببینیم چندتا مامانیم ایشالا😍😍😍😍😍

سلام مامان آینده منم آذرماه انتقال فریز دارم میشه اسم منو به لیست اضافه کنی عزیز

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
من ۲۴ ام اولین آزم بود.بعدی ۲۶ ام. اما بر طبق تاریخ آخرین پری تیکر گذاشتم‌که فکر کنم اشتباهه . و با ...

سن باردلریت میشه:

دو هفته+۵روز+تعداد روزها از انتقال تا الان

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید شما که به سلامتی باردار شدین روز چهارم انتقال اگه پله رفته باشیمو دولا شده باشیم چند بار منفی ...

عزیزم خیلیا پله بالا پایین کردن.....

سر کار رفتن ولی مامان شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

سلام عزیزم حس قشنگ مادر شدن رو بهت تبریک میگم ان شاء الله بارداری راحتی داشته باشی و 9دیگه عزیزت تو بغلت باشه

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
ساناز  آژند انتظار راضی که تازه مامان شده(ببخشید آ اول رو ننوشتم🙈) زی زی ۲۷ پری ناامیدم ...

ممنون عزیزم

خدا حاجت دلتون رو بده ما هم از خوشحالی شما شاد بشیم🌷❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستای عزیزم از همتون بابت تبریکتون ممنونم انشاالله به زودی قسمت همگی بشه و بارداری سالمی داشته باشی ...

مبااااارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم❤

انشالله هر روز از این خبرها بشنویم👼👼👼👼👼

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون نفسی جان ، خدا رفتگان شما هم رحمت کنه ممنون از خبر خوشی که دادی مرجان عزیز ممنون عزیزم خدا ...

سلام لاله جون 

خدا عموتون رو بیامرزه روحشون شاد 

انشالله پسر نازت رو هم صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری گلم 

خداجونم شکرت       
مرسي🌹🌺 پانكچر تازه شدم بازم اين آلرژي رو دارم، شمام تازه پانكچر شدي؟اولين پري بعد از پانكچرت هستي؟ ...

من دوشنبه پیش پانکچر شدم

اره اولین پری بعد از پانکچرم...یعنی 6 روز بعدش دقیقا

سرم برای کم شدن علامتای هایپریم بود عزیزم

ستروتاید نداشتم ولی قرص کابرگولین بهم دادن

ساناز  آژند انتظار راضی که تازه مامان شده(ببخشید آ اول رو ننوشتم🙈) زی زی ۲۷ پری ناامیدم ...

بچه ها ممنون که به فکر همه هستین ان شاالله به حق امام حسین همگی حاجت روا بشین  

خدا جونم شکرت...
ان شاالله به زودی خبر مادر شدنتون,راضی هستین از دکترا

مرسی زی زی جانم...ایشالله خبر مامان شدنت خودت مهربونم

والا دکتراش که همه فوق حرفه ایی و بزرگترینا هستن ولی تمام کارهارو ماماها میکنن..دکتر یه نگاه به پروندهدمیندازه و ماما کارای دیگه رو میکنه...اما سونوهای قبل پانکچرو همه رو خود دکترا کردن...تا فعلا که پروسه تکراریه و هرجا بری همینه...کلا این پروسه ها خیلی شبیهن و اکثر دکترا یه راه حل مشترک دارن

خانما ببخشید انقدر اذیتتون میکنم کسی بوده پی آر پی هم انجام داده باشه و نتیجه منفی شده باشه با جنین ...

من پی ار پی کردم ولی منفی شدم. اما دیدم کسانی رو که مثبت شدن. بستگی به بدنت و خواست خدا داره. انشالله که برای شما جواب میده

سلام منم تازه وارد شدم به اينجا راستش حال ندارم از اول تايپيكو بخونم تنبلم ديگه منم دارم شروع ميكنم ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی......

ایشالله بهترینا منتظرته.....

قربونت برم انا جون ميشه سوال منو جواب بدي دومين اي وي افمم كه منفي شد (جنين فريز)پريود شدم الان دوم ...

عزیزم حتما آز بده ایشالله مامانی نه که تا دو هفته تاخیر جا داره.....

بعد با دکتر مشورت کن احتمالا پروژسترون بده.... 

سلام آنا جان  شما خوبي عزيزم  گل پسرت و دختر ان شاءالله خوب باشن بله رفتم دكتر برام تجو ...

والا من وقتی برا رفلاکسم تحت درمان بودن روزی دو تا داشتم.....