2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
همسر من بدون مشکله خداروشکر... همه چی اوکیه. آز اسپرم ابن سینا دادیم که دکتر دید و گفت هیچی لازم ن ...

خداروشکر که همسرت اکی هست هزاران مرتبه شکر، نگفت دلیل منفی چی بوده؟؟

...
من این ماه باید میرفتم داروهامو میگرفتم واسه پانکچر .ولی خوب همسرم دلش خاست اربعین کربلا باشه.الان د ...

فدای دل مهربونت عزیزممم 

انشالله بزودی صاحب یه نی نی تپلی بشی 😍😍😍😍

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام عزیزم...من خیلی خیلی ممنونم ازتون اسم من رو اضافه کردید مامان آینده ی نه چندان دورمون...امید ...

سلام به روی ماهت...

عزیز دلم همیشه تو ذهنم هستی .ایشالا هرچه زودتر خبر سلامتی خودت و همسرت و اومدن یه نی نی رو بهمون میدی🍃🍀💚

ممنونم از دعای قشنگت🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
گلم ابن سینا و رویان تیمی کار میکنن ولی اگه بری مطب راحتتری  چون مراکز هرسری با یه دکتزی ویزیت ...

اصلن اینجور نیست .همیشه یه دکتر ویزیتت میکنه ممکنه باهم مشورت کنن ولی همیشه زیر نظر یه دکتری 

من الان دوماه میرم رویان .همیشه هم میخام نوبت بگیرم میپرسن دکترت کیه.فقط روزای که دکترم هست نوبت میدن

دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

خدا روشکر عزیزم انشالله نه ماه باسلامتی پشت سر میزاری نی نی هات با سلامت میان تو بغلت عزیزم

خداروشکر که همسرت اکی هست هزاران مرتبه شکر، نگفت دلیل منفی چی بوده؟؟

عزیزم آزهای ایمنی انعقادی رو برام نوشت انجام دادم.. ایمنی که خوب بود.انعقادی جهش داشتم که دارم قرص و امپول استفاده میکنم.

اول ارتباط خونی برقرار شده بود بین جنین و رحم.. اما بعدش ساک و جفت رشد نکردن. که دکترم گفت شاید به علت لخته شدن خون توی مویرگ ها بوده باشه. من کلا قبل این داستاناهم غلظت خون داشتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من خیلی روحاً به هم ریختم

چرا عززززیزم؟؟

ببین از منی که یبار انتقال دادم بتو دوست عزیزم نصیحت.. فقط ارامش ارامش ارامش... اگه خدا بخاد با بدترین تخمک اسپرمم میشه .. نخاد با بهترین تخمک اسپرمم نمیشه..

قلبت رو دو دستی بسپار به خدا🍃🍀💚 مطمعن باش ناامیدت نمیکنه.

عزیزم آزهای ایمنی انعقادی رو برام نوشت انجام دادم.. ایمنی که خوب بود.انعقادی جهش داشتم که دارم قرص و ...

مرسی از توضیحت، از کجا میدونستی که غلظت خون داری؟ علائم قبلیت چیا بودن؟

...
اااااا مگه دو تا رویا داریم؟!!😆🙄🙄😙

خخخخخ قربونت برم مامان مرجان که کلا از ما بیشتر قاطی کردی دوتا رویارو😁😆