2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047556 بازدید | 684609 پست
عزیزم با خونریزی سونوی واژینال شدین؟ بد نیست؟ من شیاف هام رو هم دیگه واژینال نمیذارم. الان بارداری ...

من ۴ هفته و ۵ روز یه بار سونو شدم که دوتا ساک برام دیدن ۶ هفتع و ۲ روز سونوی قلب شدم که ضربان داشتن و دوباره ۷ هفته و ۳ روز سونو شدم واسه اجازه پرواز رفتم که دکترم گفت مشکلی نداره من روزی یدونه شیاف میزارم الان خونریزی ندارم بعضی وقتا لک بینی دارم

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من هر سه تا انتقالم خوده خانوم دکتر برام انتقال داد

یعنی اگه از دکتر ط ر ا زی بخوایم بدون حضور جنین شناس آقا انتقال بده ،قبول میکنه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
موقع انتقالم من اصلا مردی نمیدیدم خانوم دکتر بود و ی خانوم دیگه

ممکنه اصلا اون روز مرد نباشه.واسه من بود.اما یکی که صبح زودتر انجام داده بود میگفت  دو تا خانم بودن فقط.حالا نمیدونم نفر دوم جنین شندس بود یا نه اونم دکتر بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من ۴ هفته و ۵ روز یه بار سونو شدم که دوتا ساک برام دیدن ۶ هفتع و ۲ روز سونوی قلب شدم که ضربان داشتن ...

عزیزم میشه دقیق زمان انتقالت رو بدونم و اینکه این ۴ هفته و ۵ روز رو از روی چی میگی؟

من ۲۴ شهریور شروع اخرین پری ام بوده.

ولی جنین هام بلاست ۵ روزه بودن.

من میگم الان میشم ۵ هفته +اون ۵ روزه بودن بکنیم میشم ۵ هفته و ۵ روز.شایدم ۴ روز.

و اینکه چند تا انتقال دادی؟ 

راستی طبق چه شرایطی اجازه سفر دادن؟ به من گفت ۳ ماهه اول بهتره نری.

جشن برادرمه یک ماه دیگه!

ببخش خیلی سوال پرسیدم.

من ۴ هفته و ۵ روز یه بار سونو شدم که دوتا ساک برام دیدن ۶ هفتع و ۲ روز سونوی قلب شدم که ضربان داشتن ...

توی اوج لک و خونریزیت هم شیاف داشتی هم آمپول؟ کمش کردی الان شده یکی؟

شیافت رو واژینال میذاری یا مقعدی؟

امید تهران،که مال دکتر آل ی ا س ی ن هست؟ راضی از کادرشون؟

آل یاسین یکی از دکتراشه مال حجت االله سعیدیه خوبن راضی بودم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
طرح هشتاد و پنج چیه هدیه جان؟

یه طرح بعضی بیمارستانها انجام میدن واسه کسایی که اولین بچه شونه وسنشون کمتر42ساله میتونن از تخفیف 85درصدی استفاده کنن مثلا واسه پانکچر من بجای 1600تومن300دادمبرای انتقال بجای1080تومن 180دادم