2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047600 بازدید | 684617 پست
قبلا باردار بودم. هر چند عاقبتش خیر نبود ولی تو اون دوران هم فرقی نداشت. کلا مردا موجودات بیخودی هست ...

منم اين تجربرو دارم ميدونم چي ميگي اما مابراي دل خودمون اينكارو ميكنيم ولش كن به خودت فكر كن 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هیچ ربطی نداره...اتفاقا مطمئن باش برای شما چون کمتره کیفیتشم بهتر میشه...استرس نده که بده براش ...

چشم سعي ميكنم بدبختي ادم پرايترسي هستم درستم نميشم خدا شفام بده😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم من دو سال پیش دخترمو با سومین میکرو و انتقال در آغوش گرفتم..... بعدش خیلی غیر منتطره معجزه خد ...

عزیزم انشالله خدا بچه ها تون رو حفظ کنه مهربون ، میشه بگی مشکلت چی بود که میکرو کردی؟؟ بنظرتون دلیلش چی بود که میکروها منفی شدن ؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها با وجود استرادیول که مصرف میکنیم ممکنه قبل انتقال تخمک گذاری اتفاق بیفته؟

من ترشحات عجیب غریبی دارم.... ببخشید میگم حالتون بد نشه.... مثل ترشحات تخمک گذاری غلیظ و کش دار ولی سفید رنگ. دل درد پریودی هم دارم

يه امشبو گفت نخوري، واي منم خيييلي گرسنمه دلم پلو چِلو ميخواد😅هايپرم😟انتقال نميدن،، شما چن تا داشت ...

من 30تا داشتم هایپر شدم...چلو نخور ولی پلو نرم با کباب بخور...چیزای مقوی بخور بذار جون بگیری...ماهیچه اب پز...کله پاچه

سلام انا جان من امروز رفتم رویان ،قرص استرادیول بهم داد تا دو هفته بخورم بعد برم سونو ،یچیزی امروز خیلی حالمو بد کرد ،کارت جنین ها رو گرفتم نوشته بود E به کارشناس گفتم این یعنی جنین ها ضعیفن ؟گفت نه اصلا ربطی نداره ،فکر کنم داشت دلداری میداد ،چون سنیدم بچه ها گفتن Aاز همه بهتره😥

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام لاله جون ...میشه ازمایشات منو نگاه کنی ببینی چه داروهایی نیاز دارم .. یا اگه کسی میدونه دریغ ن ...

عزیزم در کل چیزی که من دیدم میشه گفت فقط مشکل انعقادی داری.....

ژن غلظت خونو داری....

هم هتروزیگوت هم هموزیگوت موتان.....

خلاصه به احتمال خیلی زیاد انوکسان یا هپارینو که داری.....

حالا درمان با مکملهای ب هم شاید قبلش داشته باشی.....

از نظر ایمنی یه کوچولو دو تا از سی دی هات بالا پایینن اما خیلی کمه.....

بستگی به دکترت داره که چه درمانیو در پیش بگیره و بخواد دست بالا بگیره یا پایین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com