2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
ميدونم ،ولي كسيو شنيدي انجام داده،درصدو چقدر ميبره بالا ،ميگن توي جاي خيلي معتبر بايد انجام بشه چون ...

من جنین هام بلاست بود.

یعنی از پوسته در اومده بود کمی. نمیدونستم اسمش اینه.

گفتن چون جنین زیاد داری ،میذاریم برسن به این مرحله.ده درصدم شانس رو بالاتر میبره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من جنین هام بلاست بود. یعنی از پوسته در اومده بود کمی. نمیدونستم اسمش اینه. گفتن چون جنین زیاد دار ...

بلاستوسيت شدن جنينات ولي هچينگ فرق ميكنه

ميذارن جنين٤،٥روزه ميشه و بعد پوستشو خراش ميدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلاستوسيت شدن جنينات ولي هچينگ فرق ميكنه ميذارن جنين٤،٥روزه ميشه و بعد پوستشو خراش ميدن

آهان. آره خودشون خراش ندادنش.

اما گفت از پوسته اومده بیرون.یه چیزی توی این مایه ها.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
واي دارم ديوونه ميشم كم كم دارم كم ميارم😭 به خدا نميدونيد چقدر دلم گرفته، تا دومين بار انتقا ...

نمیشه بلاست کنی؟ میگن اونم خیلی خوبه

استرس بگیری نی نی ها غصه میخورنا...الکی استرس چی میدی به خودت...این بار میگیره...من دلم روشنه که نی نی هات میخوان محکم بشن توی دلت...فقط اگر بتونی راضی کنی بهت چسبن بدن که عالیه...منم ابن سینا میرم...میخوام بگم امپول چسب بزنن بهم

مرسی از راهنماییت عزیزم برام دعا کنید من تازه متوجه مشکل شوهرم شدم و تازه میخوایم بریم بیمارستان&n ...

فداتشم گلم.نگران نباش.الان تقریبا هیچی غیرممکن نیست.منم شرایط شوهرم خوب نیس.البته من خیلی زود فهمیدم از همون اوایل ازدواج اما فکر میکردم درست میشه و طبیعی باردار میشم.ولی الان خسته شدم از تنهایی و میخوام ماه دیگه برم برای میکرو.ان شاالله هممون جواب میگیریم و به خواسته مون میرسیم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها به شمام گفتن بعد پانكچر يك روز به جز سوپ و مايعات چيزي نخورين؟

والا من هایپر بودم...تا از بیمارستان اومدم یه بشقاب کباب و برنج خوردم...از بس دو رو قبلش هیچی نخورده بودم...نه به من گفتن بخور...حتی بهم قرص و شربت اشتها دادن...تازه اگر هایپر نیستی که راحتتری

نه عزیزم باید اندومتر بالا بره که انتقال بدن سه تا هم زیاد نبست نگران نباش

ممنونم ازت.امروز 1دونه بیشتر نخورم.پس برم 2تا دیگه روهم بخورم.

میگم قبل از انتقالم باز ازمایش میگیرن یا فقط همون سونو؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
من پلی کیستیکم عزیزم...احتمالا واسه اونا داده بودن...اسپرین میدن که خون رقیق تر بشه و کیستا ضعیفتر ب ...

اها‌فهمیدم فدات شم.ان شاالله به‌ همین زودی‌مامان میشی💚

پس حتما برای من نیازی نبوده که ندادن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منن باید دورنافیا رو خودم بزنم ولی سختمه

سختی نداره که...ببین وقتی گوشت شکمتو گرفتی دستت سوزنو با زاویه 45 خیلی اروم فرو میکنی وقتی تا ته رفت اروم امپول رو تزریق میکنی و همزمان شکمت رو اروم اروم رها میکنی...بار اول واقعا ترسش زیاده منم وحشت داشتم..ولی اصلاااااااا دردناک نیست و خیلی راحت از پسش برمییای...تا بفهمی چی شده امپولت تموم شده

والا من هایپر بودم...تا از بیمارستان اومدم یه بشقاب کباب و برنج خوردم...از بس دو رو قبلش هیچی نخورده ...

يه امشبو گفت نخوري، واي منم خيييلي گرسنمه دلم پلو چِلو ميخواد😅هايپرم😟انتقال نميدن،، شما چن تا داشتي هايپر شدي؟

...
خودش مجبورم کرد این راه رو شروع کنم. من عجله ای نداشتم و دلم میخواست طبیعی حامله بشم. دکتری که قبلا ...

اشكال نداره اونم درك كن خودت ميدوني هزينه هاي اي وي اف زياده پس داره تلاششو ميكنه تو به ارزوت برسي ايشالا كه اخرش نتيجشو ميبيني عزيزم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي