2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خیلی ترسوام بعید میدونم بتونم😢 .همون امپول شکمیو میگن راحته شاید بتونم  ببینم‌ زمان امپول ...

برو مهمونی، تو این روزها هر چی کمتر بمونی خونه بهتره، ایشالله که امپولات عصر هست و بزنی و بعد بری مهمونی، ترس فایده نداره و ترسی هم نداره، همه ی امپولهاتو یاد بگیر خودت بزن، از پرستاری بخواه برات توضیح بده یادخودت یاد بگیر یا شوهرت یاد بگیره برات بزنه، امپولت چیه؟! 

وای خیلی ترسوام بعید میدونم بتونم😢 .همون امپول شکمیو میگن راحته شاید بتونم  ببینم‌ زمان امپول ...

گلم معمولا  آمپولا صبح و عصرن 

نهایتش میگن ۶  یا ۷ غروب بزن .

زیر جلدی راحته خودت یا همسرت میتونید راحت تزریق کنید توی خونه ...

مامای مطب یا مرکز   بهت  آموزشش رو میده 

برو مهمونی، تو این روزها هر چی کمتر بمونی خونه بهتره، ایشالله که امپولات عصر هست و بزنی و بعد بری مه ...

اره واقعا خودمم همش برا خودم برنامه چیدم که خونه نمونم تا فکرو خیالام کمترشه .

حرفت منطقیه برای مادر شدن باید قوی بود سعیمو میکنم که یاد بگیرم ان شالله بتونم 

هنوز نمیدونم🙈 آخر هفته اگه خدا بخدا وارد سیکل میشم

اوا بوست خیلی خوب بود واسه من. ولی کاش زودتر شروع میکردی . دست کم یکی دو ماه قبل پانکچر.  دکتر ...

میدونی چرا زودتر شروع نکردم؟اینجوری پیش خودم حساب کردم که تخمک هرماه ساخته میشه،پس چه‌فایده من زودتر بخورم،ماهی که قراره پانکچر شم میخورم.😑حالا نمیدونم ولی من هنوزم یک ماه و ده روزی وقت دارم.یعنی چهل روز تقریبا....ولی سعی میکنم اووابوست رو بخورم

یا فرتیل اید زنان.هرکدوم گیرم اومد.میترسم سرخود کلسیم اینا بخورم.فولیک اسید هم میخورم.ژل رویال هم بعید میدونم اینجا گیرم بیاد اما میپرسم.خیلی تعریفشو شنیدم.سعی‌میکنم امتحان کنم اگه پیدا کردم.بازم ممنونم از حرفات گلم.از همه بچه ها ممنونم.ان شاالله مامان شدن همگی‌مون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم معمولا  آمپولا صبح و عصرن  نهایتش میگن ۶  یا ۷ غروب بزن . زیر جلدی راحته ...

ان شالله که عصر باشه 🙏 

اره میگن راحته ولی تاحالا تجربه نکردم .همینکه اونا یاد میدن خودش خیلی خوبه👍

ممنونم دوست عزیز❤

ما هممون اینجاییم که مامان شدنمونو جشن بگیریم😍حالا بعضیامون زودتر و بعضیا یکم بعدتر.ولی شک ندارم هممون مامان میشیم.اصلا چرا نشیم؟بالاخره اگه با اراده باشیم‌و تا آخرش بریم نتیجه میگیریم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شالله که عصر باشه 🙏  اره میگن راحته ولی تاحالا تجربه نکردم .همینکه اونا یاد میدن خودش خیلی ...

احتمالا عصره گلم.نگران مهمونی نباش.تا اونموقع امپولتو زدی و کسی هم چیزی نمیفهمه.اتفاقا منم با دوستمون موافقم.هرچقد بری مهمونی و روحیت عالی تر باشه همه چیز بهتر پیش میره و خب وقتتم اینجوری پر میشه و فکرای الکی نمیکنی.ولی مواظب خودت باش

مرجان جان اگه جسارت نباشه میشه بپرسم شغل همسرتون چیه؟ که تونستن باهاتون تا تهران بیان

مدیر آی تی هست.

اتفاقا نتونستن بیان،من روز انتقال با داییم رفتم ،و با ویدئو کنفرانس همسرمو دیدن تا اجازه انتقال بده مرکز.

برگشت اومد دنبالم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
شیافتو زیاد کن.خدای نکرده هماتوم نباشه .استراحت کن.من قطع شد دکتر گفت تا۱۰روز ۳تا شیاف ودوتا امپول پ ...

یعنی هر روز دو تا آمپول داشتی؟

من روزی ۳ تا شیاف دارم.اما آمپول ۳روزی یه بار،

خونریزیت در چه حد بود.من زیاده مثل پریودی،فقط مثلا نشف روز یه باره.مثلا شب میخوام شبح پا میشم،یا ظهر میخوابم بعدش.

الان که دل دردم شدم.

شیافتو زیاد کن.خدای نکرده هماتوم نباشه .استراحت کن.من قطع شد دکتر گفت تا۱۰روز ۳تا شیاف ودوتا امپول پ ...

دل دردم شدم.فشار میاد به زیر دلم سمت  و کمرم هم همون سمت چپ.

حس میکنم همینطور خیس میشم.البته روی پد چیزی نیست اما حسشو دارم و دستشویی که میرم ،توالت فرنگی پر خون میشه.

راستی شیافم تموم شد دوباره اینجا خریدم،از همون مدل و مارک. ولی از وقتی گذاشتمش اینجوری شدم.

میشه ربط داشته باشه؟

انشالا که مثبت میشی عزیزم خدا درد رو داده درمون هم داده راه علمیش رو برو حتما نتیجه میگیری

مرسي گلم از  همدليت😘😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دل دردم شدم.فشار میاد به زیر دلم سمت  و کمرم هم همون سمت چپ. حس میکنم همینطور خیس میشم.البته ر ...

عزیزم احتمالا هماتوم داری چون درد هم داری.من روزی ۲تا امپول همزمان و ۳تا شیاف سیکلوژست.چون هر دوقل هماتوم داشت.من خونریزیم فقط یکبار بود بعدقطع وچندروز لک دوباره هفته بعدش خونریزی و همین صورت ۳هفته اینجوری شدم تا که تشخیص هماتوم دادن ودارو رو طبق دستوری که گفتم استفاده کردم فعلا که خداروشکر قطعه البته استراحتم فقط واسه دستشویی بلندمیشم هرچند قبلشم استراحت بودم نهایت بعد غذایکم راه میرفتم🙁.ناراحت نشی اینو میگم خدای نکرده سقط باشه اینجوری نیست من که سقط داشتم لخته بود ولی تو لخته قشنگ یه چیزای زرد رنگ مثل رگ بود ببخش واضح گفتم میگم خیالت راحت باشه که فقط شیاف بزار واستراحت کن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید