2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
الان بايد preovolutry رو نگاه كنم؟ رنجاش زياده براي هر مرحله از سيكل متفاوته،، قبل از تخمك گذاري رو ...

رنج آزمایشگاهی که من آزمایش دادم تا ۳۰۰۰ نرمالش بود ولی برای من ۴۰۰۰ بود گفتن زیاده 

خداجونم شکرت       
پس میشه منم یه روز قبل پریودم سونو شم؟دوست ندارم‌ تو پریودی سونو شم.مرسی‌گلم یعنی همه چی درسته؟!

من چون رفته بودم.مرکز وگفتم بعد نمتونم بیام دکتر گفت بیا سونو هم شو...ولی تو.پریودی دقیقتره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا دکتر ب منم اولش ی دونه تقویتی وقرص نداد.گذاشت ماه قبل از انتقال تازه یدوفولیک داد...خیلی ...

چی‌بگم والا.من امروز رفتم خودم ازمایش‌ویتامین دی دادم.دو روز دیگه هم‌میرم پیش دکتر‌زنان میگم برام فولیک اسید بنویسه.چون نمیدونم چه دوزی‌بخورم.خودم همش وسوسه میشم مکمل بگیرم بخورم.میخوام اگه شد از‌ بعدِ این پری اووابوست بخورم.نظرت‌چیه؟چرا‌هیچی نمینویسن اخه!بعد من ذخیره م در حدی نیست که بگم هایپر میشم و انتقالم می افته بعد.احتمالا انتقالم فرش باشه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من چون رفته بودم.مرکز وگفتم بعد نمتونم بیام دکتر گفت بیا سونو هم شو...ولی تو.پریودی دقیقتره

خب پس من روز اول پریودی میرم عزیزم.از نظر کیست و عفونت بررسی میکنن دیگه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم استرسو از خودت دور کن..... + فکر کن..... آب زیاد بخور..... تحرم و ورزشم خوبه.... مناسب طبع ...

عزیزم از کجا بفهمم طبعم چیه . میشه راهنماییم کنی 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
چی‌بگم والا.من امروز رفتم خودم ازمایش‌ویتامین دی دادم.دو روز دیگه هم‌میرم پیش دکتر‌زنان میگم برام فو ...

اووابوست من استفاده نکردم ولی شنیدم برا کیفیت تخمک خوبه.ببین عزیزم اگه مرکز دولتی میری مثه من اصلا دکترا توصیه نمیکنن چی بخور چی نخور.مگر اینکه خودت ب فکر باشی ک اینم.من هیچی بلدنبودم وبعدا ک توسیکل بودم از خانما شنیدم ک چیا مصرف میکنن ک دیگه واس من دیربود ومن هیچی مصرف نکردم ولی در کل تقویتی خوبه دیگه برو همون دکتر زنان  برات تجویز نکنه حالا تابخای بری مرکز

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مطمئنی این پری ،آخرین پریودته قبل انجام ؟ یا شایدم مثلا قراره بین پانکچر و انتقالت فاصله بندازه دکت ...

اخه چرا باید فاصله بندازه؟فکرکنم برا کسی که ذخیرش پایینه فاصله نیفته بهتر باشه.قبل از اینکه برم پیش دکترم بهش ایمان داشتما،ولی دست خودم نیست.مخصوصا چون هیچ دارو و مکملی‌ننوشت یکم تصوراتمو خراب کرد😐با اینکه‌خودشم گفت تخمدان‌چپت یکم کوچیکتره.خب چرا حتی فولیک اسید ندارم؟!

خب پس من روز اول پریودی میرم عزیزم.از نظر کیست و عفونت بررسی میکنن دیگه؟

اره برو ...سونو میشی حداقل بدونن شرایط رحمت چطوریه...

اووابوست من استفاده نکردم ولی شنیدم برا کیفیت تخمک خوبه.ببین عزیزم اگه مرکز دولتی میری مثه من اصلا د ...

باشه گلم.اخه اینجا‌دکترای زنانش هم عالی نیست.ولی مجبورم.در حدی که بفهمه کیست‌و عفونت دارم یا نه خوبه!حالا با دکتر زنان صحبت میکنم ببینم چی‌میگه

اره‌مرکز دولتی میرم گلم.یزد میرم.بیمارستان مادر

باشه گلم.اخه اینجا‌دکترای زنانش هم عالی نیست.ولی مجبورم.در حدی که بفهمه کیست‌و عفونت دارم یا نه خوبه ...

عفونت ک.مشکلی نداره .همون ازنظر کیست برسی بشی خوبه دکتر زنان هم دیگه عالی هم نباشه با سونو اینو تسخیص میده نگران نکن خودتو گلم...

عفونت ک.مشکلی نداره .همون ازنظر کیست برسی بشی خوبه دکتر زنان هم دیگه عالی هم نباشه با سونو اینو تسخی ...

چشم ممنونم ازت عزیزم.نمیدونم‌چرا یهو استرس افتاد به جونم گفتم بپرسم مطمئن شم.خیلی خیالمو راحت کردی.ان شاالله‌ به زودی مامان شی‌گلم

چشم ممنونم ازت عزیزم.نمیدونم‌چرا یهو استرس افتاد به جونم گفتم بپرسم مطمئن شم.خیلی خیالمو راحت کردی.ا ...

ممنون گلم.انشالله بهتربنها در انتظارت باشه...

عزیزم من شهریور رفتم دکتر.که شوهرمم رفت پیش متخصص.بهش دارو دادن.دکتر‌به من گفت دوماه دیگه امپولاتو ب ...

خوشگل خانوم دكتر گفته دو ماه شما چرا خودت ميكنيش سه ماه؟ خب برو كارتو انجام بده، بعدشم فوقش اگر حيلي نگراني همون دوم پريوديت برو پيش دكتر البته ميدونم دكترت يزده اگر مسير سخت نيست برو سونو شو و داروهاتو شروع كن اگر ميتوني اونجا بموني يه هفته تا سونوي دوم

...
چی‌بگم والا.من امروز رفتم خودم ازمایش‌ویتامین دی دادم.دو روز دیگه هم‌میرم پیش دکتر‌زنان میگم برام فو ...

نگران نباش خيلي از دكترا اصلا حرفي از مكمل نميزنن دكتر خودمم همونجوري بود، شما نگران نباش خب خودت يه پريناتال ساده، بگير استفاده كن، ميتوني فوليك اسيد دوز يك بخوري تا نگرانش نباشي،، همه ي دكترا همينطورن اصلا صحبتي از مكمل نميكنن، ببين منم خيلي ترسو هستم از اين نظر يعني فك كن تو خونه اووبوست دارم ولي چون دكترم نگفت نخوردم،، يه چيزي وي ضرر نداره اونم اينكه خودت ژل رويال طبيعي واقعي يكمي گير اوردي صبحا يكم بخور و ديگه كاراي عجيب غريب نكني يه وقت هرچي گياهي مياهي دستت اومد نخوري

...