2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست

بچه ها من یه سوال دارم.

یکم‌گیج شدم،شماها مگه‌روز دوم سوم پری که میرین سونو بهتون‌دارو یا امپول‌میدن باز؟جریان چیه؟چرا دکتر من هیچی نداده جز آمپول پیورگان که باید از دوم پری شروع کنم؟یعنی من نیازی نیست روزای اول‌پریودم سونو شم؟شماها فرق داره دوره هاتون‌چرا😭 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها دکتر منو اصلا سونو‌نمیکنه تا روز هشتم پریودی.ولی حس میکنم شماها این‌وسطا میرین سونو میشین و دارو استفاده‌میکنین.الان هنگم😐

یکی برام‌ توضیح بده توروخدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه سوال دارم. یکم‌گیج شدم،شماها مگه‌روز دوم سوم پری که میرین سونو بهتون‌دارو یا امپول‌مید ...

مطمئنی این پری ،آخرین پریودته قبل انجام ؟

یا شایدم مثلا قراره بین پانکچر و انتقالت فاصله بندازه دکترت طبق تشخیصش.

شایدم کلا مدل کار دکتر فرق داره.

به دکترت اعتماد کن.حتما خیره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها من آزمايشو گرفتم استراديول افتضاااااح بالاست😱پروژسترون نرمال، الان اين يعني چي؟؟؟؟ خيلي خطر ...

محیاااااا؛وای از دست تو دختر.چقد استرس ب خودت میدی ی روز نگران هایپری ی روز نگران استرادیول ؛عزیزم یکم خونسردباش.استرادبول من تا 8000هم بالا رفت.خب چون هایپربودم در کل چیز نگران کننده ای نیس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
معلومه دیگه روبه روش نوشته عزیزم

الان بايد preovolutry رو نگاه كنم؟ رنجاش زياده براي هر مرحله از سيكل متفاوته،، قبل از تخمك گذاري رو زده ٤٠٠ حالا برا من ٢٠٠٠ زده

...
بچه ها دکتر منو اصلا سونو‌نمیکنه تا روز هشتم پریودی.ولی حس میکنم شماها این‌وسطا میرین سونو میشین و د ...

عزیزم الان کجای سیکلی مگه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
محیاااااا؛وای از دست تو دختر.چقد استرس ب خودت میدی ی روز نگران هایپری ی روز نگران استرادیول ؛عزیزم ی ...

نفس سلام، خوبي؟ ببخشيد، دست خودم نيس خيلي انتقال فرش دوس داشتم، هرچي خدا بخواد،، همون ديگه فك كنم هايپر شدم رفت، يه جايي نوشته بود بايد بالاي ٢٠٠٠ باشه تا پانكچر كنن، حالا نميدونم چقد درسته،، شما بعد از پانكچر آز دادين يا قبلش؟

...
نفس سلام، خوبي؟ ببخشيد، دست خودم نيس خيلي انتقال فرش دوس داشتم، هرچي خدا بخواد،، همون ديگه فك ك ...

من قبل پانکچر 3 روز آز دادم مرتب هم بالامیرفت . دیگه بعدش ک ندادم .والامن خودمم نفهمیدم این از استرادیول ب چ دردمیخوره و واس چیه؟فقط دکتر بهم.میگف واس تعیین دوز امپولت هس

مطمئنی این پری ،آخرین پریودته قبل انجام ؟ یا شایدم مثلا قراره بین پانکچر و انتقالت فاصله بندازه دکت ...

عزیزم من شهریور رفتم دکتر.که شوهرمم رفت پیش متخصص.بهش دارو دادن.دکتر‌به من گفت دوماه دیگه امپولاتو بزن و روز هشتم پریودی بیا اینجا

من ترجیح دادم شوهرم سه ماه دارو استفاده کنه.خب بخوام حساب کنم اذر میشه سه ماه که شوهرم داره دارو میخوره

منم میخوام از‌ دوم پریودی آذرم آمپولامو شروع کنم.پریود این ماهم‌هنوز‌ نیومده!

طبق توصیه ی بچه ها بخاطر احتیاط خودم روز اول پریودم میرم دکتر‌‌ زنان که سونو شم از نظر کیست و عفونت.وگرنه دکترم حتی این حرفم بهم نزد که باید چک شی روز اول‌پریودت!الان تکلیف من چیه؟من‌ دورم از دکترم.از دوم‌پریود اذر ماهم شروع کنم امپولا رو؟همه چی درسته؟همش حس میکنم یه جای کار‌ من میلنگه!

براي شروع سيكل ميكرو منظورتونه يا براي انتقال؟

برای شروع سیکل عزیزم.قبل از پانکچر

عزیزم من شهریور رفتم دکتر.که شوهرمم رفت پیش متخصص.بهش دارو دادن.دکتر‌به من گفت دوماه دیگه امپولاتو ب ...

عزیزم.خب درسته دیگه ازدوم پریودی امپولا شروع میشه.چیزی کم وکسر نیست.ونمیلنگه نگران نباش...فقط نگرانیت بابت سونو هست ک اونم میگی دکتر زنان میری؛ضمنا منم 1روز قبل پریودم رفتم مرکز دکتر سونو کرد.دیگه روز دوم سونو نشدم.تا همون بعد زدن امپولا که روز 6بود

عزیزم الان کجای سیکلی مگه؟

عزیزم من پریود آذر تازه آمپولامو باید شروع‌کنم.تقریبا هنوز هیچجا _😆

میدونی چی شده؟دکتر به من هیچیییی نداده.تو بگو یه دونه‌مکمل.یه دونه اسیدفولیک حتی.بعد میام اینجا داروهای بچه ها رو میبینم عصبی میشم.میگم‌چرا من هیچی نداشتم اخه!بعد حس کردم بچه ها قبل از‌پانکچر جز امپول اصلی،امپول دیگه ای هم دارن.من فقط دکتر برام آمپول پیورگان نوشته!

عزیزم.خب درسته دیگه ازدوم پریودی امپولا شروع میشه.چیزی کم وکسر نیست.ونمیلنگه نگران نباش...فقط نگرانی ...

پس میشه منم یه روز قبل پریودم سونو شم؟دوست ندارم‌ تو پریودی سونو شم.مرسی‌گلم

یعنی همه چی درسته؟!

عزیزم من پریود آذر تازه آمپولامو باید شروع‌کنم.تقریبا هنوز هیچجا _😆 میدونی چی شده؟دکتر به من هیچیی ...

عزیزم والا دکتر ب منم اولش ی دونه تقویتی وقرص نداد.گذاشت ماه قبل از انتقال تازه یدوفولیک داد...خیلی دکترا تقویتی نمیدن .بچه ها خودشون تهیه میکنن