2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
عزيزم منفي بود  ازمايش😔

الهی عزیزم درکت میکنم منم یکبار جواب منفی گرفتم خیلی ناراحت کنندهداست اما تو امیدتو از دست نده 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پریود شدم شیاف نمیخاد ک آزمایشم ب اصرار بیمارستان انجام دادم منفی یود

الهی نگران نباش هورمونت بهم ریخته یکم زمان میبره تا قطع بشه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
فداتشم عزیزم چیزی نشده باشه جهنم تا ۲۰ روزم بیاد 😄

منم تو سیکل قبلیم اینجوری بودم دیر بند اومد 

سلام دوستان،لطفا جوابمو بدین،امروز 13قاعدگیم بود سونو شدم گفتن هایپر شدی و دوشنبه بیا برای پانکچر،اوضاع من چطوره یعنی

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام دوستان،لطفا جوابمو بدین،امروز 13قاعدگیم بود سونو شدم گفتن هایپر شدی و دوشنبه بیا برای پانکچر،او ...

خوبی دیگه تخمک زیاد تولید کردی منم هایپر شدم روز ۱۱ پریودی پانکچر شدم ۲۷ تخمک داشتم ۱۳ تا جنین داد بهم 

مرسی از جوابدهیت عزیزم ان شاءالله بزودی دلت روشن شه توکل برخدا😍😍😘😘

فدات عزیزم انشاالله توام همینطور

خوبی دیگه تخمک زیاد تولید کردی منم هایپر شدم روز ۱۱ پریودی پانکچر شدم ۲۷ تخمک داشتم ۱۳ تا جنین داد ب ...

عزیزم میشه بگی کی واست انتقال دادن؟همون ماه یا انداختن چندماه بعد؟

عزیزم میشه بگی کی واست انتقال دادن؟همون ماه یا انداختن چندماه بعد؟

بهمن ۹۶ پانکچر شدم اردیبهشت انتقال دادم که متاسفانه منفی شد و باز الان که روز ۱۱ انتقالمه

بهمن ۹۶ پانکچر شدم اردیبهشت انتقال دادم که متاسفانه منفی شد و باز الان که روز ۱۱ انتقالمه

انشأالله این دفعه مثبت باشه

درسته حق باشماست. خودمم بعد از ارسال اون پست ، به این نتیجه رسیدم.

عزیزم منم مثل شما بودم.دکتراون ۵روز رو حساب نکرد گفت شما فرقی ندارین.البته گفت سن تو سونو مهمه.نرفتی سونو؟من همون روزی که مثبت شد بهم گفتن برو فکرکردم نشون نمیده ولی نشون داد

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید