2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

آنا جان 

بازهم تبریک میگم

لاله جون نیستند ،خبری ازشون دارین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
منم شیرسویا خوردم از دوسه روز قبل انتقال فک کنم تا 8تا10 روز بعد انتقال تا چند روز بعد انتقال ادامه ...

قبلش نباید بخوری عزیزم چون رحم رو سرد میکنه و امکان لانه گزینی رو کم ..شب قبل انتقال شکم و رحمت رو با روغن سیاه دانه ماساژ بده ودقیقا از بعد انتقالت سویا شیر و یک قاشق نشاسته رو حل کن بخور روزی دولیوان سویاشیر بدون طعم و طبیعی خیلی بهتره من تا ده دوازده روز خوردم بعد از اون بازم هراز گاهی به خاطر پروتئین زیادش خوردم ولی نه مدام ...از لحاظ مذهبی هم ٤٠ تا حدیث کسا واسه ٤٠ خانم منتظر نی نی نذر کردم که الان با هر چیز جدیدی که از دخترم میبینم مثل صدای قلبش غربالگریهای سالم و خوب و حتی اولین حرکتاش و ماشالله الان که شیطون شده و دلبری میکنه برای یه خانم منتظر میخونم انشالله خدا صدامو بشنوه ولایقم بدونه به همه ی منتظرا یه کوچولوی سالم و صالح بده بلکه از ته دل بخندن 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ام یرجنتی ،از شنبه تا چهارشنبه از ۵تا۷ بعد ظهرهست تو مطبشون.راحت متونی وقت بگیری پیشش.پیشنهادمن اینه ...

ببخشید یه سوال عزیزم... برا رفع انسداد  و جراحی کدوم دکتر بهترن؟ شنا میدونین؟ 

امید پویان رسالت هفت حوض  
جلیل لطیفی
امیر جنتی
صاحب کشاف
صدیقی گیلانی
محمدرضا نوروزی امیرآباد  رئیس انجمن ناباروری ایران
طاهر ثابتیان
رنجبری ستارخان
سینا قاسمی
نامداری ونک  

جلیل پاکروش
دکتر حسین شاهرخ خ ویلا
فرشاد نامداری
سید سعید مدرسی

دکتر رضا نصر  زنان. روبرو بیمارستان دی

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم خوب بهتره گرم و تر بخوری و طبعتو به اعتدال برسونی..... ولی خوب باید حواست باشه از اون ور بوم ...

مرسی آناجون با اینکه خیلی کار داری وقت میزاری به سوالاتمون جواب میدی

از طریق سایت طبایع که مزاجمو گفت اونم زد سرد و خشک ولی نوشت سرد 1از 4 و خشک 4 از 4 یعنی خیلی سرد نیست ولی خیلی خشکه؟واسه خشکی باید چکا کنم بَدِ؟ 

آنا جان

دکتر ط ر از ی،،،خودشن موقع انتقال،جنین ها ر انتقال بدن یادکترجنین شناس خودش وارد اتاق عمل میشه و انتقال میده ؟

جنین شناس  اابن سینا،آقاست یاخانمه؟ 

واینکه لباس اتاق عمل( گان) که می دن تو ابن سینا بپوشیم،کلاه روشه یا روسری؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم سقط الکی نیست که با خوردن کم و زیاد شیر سویا بخواد سرنوشت بارداری تعیین بشه..... من کلا سراغ ...

آنا حون این پنجمین باره واست میفرستم عزیزم ..یه نگاه به ازمایشات من صفحه 5938میندازی مشکلم چیه ..

میدونم وقتت پره ...ولی ممنون میشم زودتر بگی فدات ❤

آنا جان دکتر ط ر از ی،،،خودشن موقع انتقال،جنین ها ر انتقال بدن یادکترجنین شناس خودش وارد اتاق عمل م ...

لباس اتاق عمل ابن سینا کلاه داره

اگر نوبتت با دکتر طرازی بیفته برات انتقال میدن...هر دفعه یه دکتر توی ابن سینا این کارو میکنن

من روز نهم دیدم.یعنی معذرت میخوام ، خودم رو خشک‌کردم قهوه ای ولی بیشتر از لک بود. شیافم دو تا بود ک ...

ببخشید تیکر بلرداریه ؟روز ازمایش زتون کی بود؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
ایشالله به زودی خبر خوشگله رو بدی.....

قربونت دوست عزیز . آرزوی سلامتی برای شما دخمل و پسمل و آقاتون ان شاء الله به زودی همه نی نی سایتیا به آرامش برسن و خونه دلشون روشن بشه 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
قبلش نباید بخوری عزیزم چون رحم رو سرد میکنه و امکان لانه گزینی رو کم ..شب قبل انتقال شکم و رحمت رو ب ...

مرسی از راهنماییتون.

انشاله همه چی عالی پیش میره و نی نی خوشکلتون سالم میاد تو بغلتون

عزيزم بله خوب يادمه، من ارديبهشت انتقال دادم منفي شد، مرداد انتقال دادم منفي شد، شهريور رفتم تهران د ...

به سلامتی عزیزم خیلی واست خوشحال شدم

موقع شیر دادن همه بچه ها رو دعا کن

سلام دوستان میشه کمکم کنید من ۲ سال اقدامم عکس رنگی هم انداختم خوبه شوهرمم نرماله ...قرار بود این ماه ایوای بشم امروز رفتم سونو سوم پریودی  بردم برا دکترم گفت خیلی محرک شدی این ماه نمیشه ایوای کنم بزار ماه بعد  .گفت تاثیر دارو ها تو بدنت هست  .گفت شاید خودت طبیعی باردار شدی ...سونو رو میفرستم  براتون ..به نظرتون این ماه امیدی هست یا نه 

خدا جونم شکرررت