2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست

محیا واس هایپری ب خودت استرس نده هرچی صلاحت باشه همون میشه .حالا فوقش هایپر بشی یکی دوماخ دیرتر انتقال میدی دید مثبت نگاه کن تو اون یکی دوماهم وقت داری کاراتو انجام بدی خونتو تمیز کنی ک انشالله واس بارداری استراحت کنی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من ایندفعه اگه نگیره دیگه نمیرم کسی نیست ازم مراقبت کنه از مادر شوهرم دیگه خجالت میکشم بنده خدا ...

چه مادر شوهر گلی.... خب اگه نا امید بشی و دست بکشی اون بنده خدا خستگی به تنش میمونه

عزیزم گواراری وجودت ....مبارکت باشه ... یه شرح کوچکی از مشکلت و قبل انتقال و بعدش چیکارا کردی بگی م ...

سلام عزیزم

مشکل ما کم بودن تعداد اسپرم وکمی مورفولوژی

از روز سوم پریود رفتم دکتر آمپولامو دادن تا روز ۹ پریود روزی دو یا سه تا آمپول داشتم وروز ده اویترال زدم و روز ۱۲ ۲۰ دقه بیهوش شدم وتخمک کشی کردن ۱۴ تخمک بود که روز ۱۵ که رفتم انتقال گفتن دوتا جنین خوب ویه جنین متوسط داری و هرسه رو انتقال دادن و جنین فریز دیگه نداشتم.بعد انتقال دو روز استراحت کامل داشتم مادرم پیشم هست و نذاشت من آشپزی کنم یا کار سنگین کنم. همه چیز خوردم میوه و سبزیجات لوبیا سبزم چند بار خوردم مز یکی یا دوتا خوردم چون نفخ دار بود نمیخوردم از روز دهم لک دیدم یه شیاف اضاف کردم لکا کم بود وقهوهای که تا ۴ روز گهگاه میدیدم و قطع شد موقع لک بینی هم استراحت کردم روز ۱۴ بی بی چک مثبت شد روز ۱۵ آز دادم تیتر بتا ۴۸۰ حالا منتظر فردام که ان شاءالله خوشحالیم کامل شه ...

خیالم راحت شد مرسی خدا دوقلوهات رو نگه داره برات انشالا که منم برم همه چیز خوب باشه

فدات خانمی انشالله که خدا به همه فرزند سالم و صالح بده 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
دوست عزيز من اطلاعات دقيقي ندارم ولي از اناجون همين قدر شنيدم كه ميگفتن كسي كه بيس تا تخمك داره هايپ ...

سفیده تخم مرغ رو باید پخت ؟؟؟کی استفاده بشه میشه راهنماییم کنی گلم هیچ اطلاعی ندارم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سفیده تخم مرغ رو باید پخت ؟؟؟کی استفاده بشه میشه راهنماییم کنی گلم هیچ اطلاعی ندارم 

اره عزیزم پخته بخور؛روزی تا 4؛5تابتونی بخوری خوبه 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزم پخته بخور؛روزی تا 4؛5تابتونی بخوری خوبه  

ممنون عزیزم اینجا اصلا دکترا درست توضبح نمیدن که چیکارکنم میتونم گرمی جات بخورم ؟!؟الان منتظر پریود هستم و وقت دادن برای سونو و امپولارو شروع کنم فقط بعد انتقال نباید گرمیجات خورد درسته؟؟؟؟

همسرمهربون عزیزم اینقدر ناامید نباش تا خدا هست جایی نگرانیی نیست انشالله شماهم خبر مادرشدنت رو بدی 🌹🤲🤲

ممنون عزیزم اینجا اصلا دکترا درست توضبح نمیدن که چیکارکنم میتونم گرمی جات بخورم ؟!؟الان منتظر پریود ...

دوغ شور هم خوبه و کلا چیزایی که پروتئین زیاد دارن.آبم فراوون بخور.

یادمه من هایپر شده بودم ، آناجون میگفت اگر نتونستی به اندازه کافی سفیده پخته بخوری یکی دو تا سرخ کرده هم مانعی نداره. چون من دلمو میزد گاهی آب پز.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم مشکل ما کم بودن تعداد اسپرم وکمی مورفولوژی از روز سوم پریود رفتم دکتر آمپولامو دادن تا ...

عزیزم مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی بغیر از لک هیچ علائم دیگه ای نداشتی

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام عزیزم مشکل ما کم بودن تعداد اسپرم وکمی مورفولوژی از روز سوم پریود رفتم دکتر آمپولامو دادن تا ...

سلام عزیزم مبارکه انشالا.میشه بگیدکل هزینه تون چقدشد؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
آنا جونم بازم من اومدم و سوالاتم😆 امیدوارم حال خودت،همسر محترمت و دختر گلت و اقا پسرمون خوب باشه. ...

عزیزم دیگه جواب این پستت فکر نکنم خیلی به دردت بخوره.....

در کل زاویه تزریق تو جذب تاثیر نداره اما اگه تزریق زیر جلدی به عضله برسه خوب دردش بیشتره....

پس خیلی سخت نگیر.....

یه بار تزریق کنی عیار دستت میاد یا نود هست یا کمتر از نود بین ۴۵ و نود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com