2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
كمك     آخه چرا هايپر شدم الان بازم بايد صبر كنم     هايپر چيه اصلا؟؟ بچه ه ...

سه تا پری باید بگذره 

من هایپر شدم ولی شکر خدا حالم خوب بود 

سفیده تخم مرغ روزی سه ۴ تا بخور آب هم فراوون بخور

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم، دکتر رستمی براتون نوشت یا پزشک دیگه؟ و اینکه دکتر کاملا جوابشو دیدن و طبق اون براتون د ...

دکتر عمومی شهرمون از اینجا گرفتم و دکتر شهرمون برام نوشت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سه تا پری باید بگذره  من هایپر شدم ولی شکر خدا حالم خوب بود  سفیده تخم مرغ روزی سه ۴ تا ...

مرسي نيني توپول از پاسخت ممنونم،، سه تا پري؟!!!😱 خداي من😟  هركي هايپر شه احتمال مثبت شدنش كم ميشه؟؟؟

چن تا تخمك داشتين؟ چن تا جنين شد؟

...
پاييزجون اين يعني شما قبل از اينكه طبيعي باردار بشين سيكل ميكرو گذرونده بوديين؟؟؟ پس گذروندن ميكرو ب ...

بله عزیز من قبل از بارداری طبیعی سه بار میکرو منفی داشتم آخرین انتقال منفی آذر ۹۶ بود و طبیعی تیرماه بود

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
بله عزیز من قبل از بارداری طبیعی سه بار میکرو منفی داشتم آخرین انتقال منفی آذر ۹۶ بود و طبیعی تیرماه ...

پاييز جون اون تغذيه ي سفت و سختي كه رعايت كردين چي بود؟ تقريبي ديگه،، هرچي يادتونه، برنج حذف كردين؟؟ روغن چي؟؟ نون؟ مرغ؟

...

رفقا ، اونایی که مثبت شدین ، بعد از مثبت شدن چه علایمی داشتین؟

من از شنبه یک کم تهوع داشتم.۳ش قبل و بعد گرفتن جواب بشدت تهوع داشتم.

اما امروز نداشتم اصلا.

بعد میشه من که عدد بتا ده هزار و ۵۰۰ بوده برم فردا از بدم ، خیلی کم شده باشه؟ یا بعیده؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرسي نيني توپول از پاسخت ممنونم،، سه تا پري؟!!!😱 خداي من😟  هركي هايپر شه احتمال مثبت شدنش كم ...

نه عزیزم.بعضا میگن که بهترم هست چند ماه رحم ، استراحت میکنه . و جنین فریز هم میگن احتمالش بهتره  ، اما همه اینا احتماله و در نهایت هر چی خدا بخواد.

بعدش دکتر رستمی براتون دارو. تجویز کرد یا همونی که واست آزمایشارو نوشته بود؟ 

آزمایشم مشکل داشت آره ولی هنوز استفاده نکردم باردار شدم باید استفاده کنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرجان جون شما چن ماه صبر كردي بعد از هايپري؟؟؟

دو ماه پری شدم ، ماه سوم روز دوم پری رفتم و از روز سوم دارو شروع کردم.

و بعد از اتمام پری و آماده شدن رحم انتقال دادم.

بچه ها ،من هنوز نتونستم تشخیص سردی وگرمی رحمم بدم!اخه ی عده میگن هر کی تخمدانه پلی کیستیک دارن حتنا رحمش سرده.از اونطرفم من شکم ورحمم و واژنم همیشه داغه.حالانمدونم واقعا طبیعیت رحمم چیه.طبیعت خودمم بنظرم گرم وخشکه.کسی میتونه کمکم کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها ،من هنوز نتونستم تشخیص سردی وگرمی رحمم بدم!اخه ی عده میگن هر کی تخمدانه پلی کیستیک دارن حتنا ...

منم پلی هستم و شکمم سرده گرمی جات میخورم تاثیری نمیبینم😩

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸