2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
به نظرتون ایو ای خوبه انجام بدم ؟

مونده اگه شوهرت زیاد ضعیف نباشه ای یو ای جواب میده ...ولی بازم دکترت باید نظر بده ..سونو هم واسه ضخامت اندومتر..اینکه چه داروی میخواد بده ...انجام میده برات ..

دوستان توروخدا یکی جواب منو بده...  جنین 2 روزه بهتره برا انتقال یا جنین سه روزه یا 5 روزه؟&nb ...

دکترا میگن جنین بلاستوسیت ۵ روزه ، ۱۰ درصد شانس گرفتنش بیشتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز پریودشدم  دو سال اقدامم ..این ماه میخوام ایو ای بشم به نظرتون نتیچه میده ؟ ...

خیلی ها از ایوای جواب گرفتن...بسته به تشخیص پزشک شما و همسرتون داره

سونو واسه برسی وضعیت فولی ها و اندومتره

دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

خدا رو شکر آنا جان بسلامتی مبارک باشه

خوش نام باشه ایشالله

داماد و عروس شدن شون رو ببینی دختر مهربون❤❤❤❤❤❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

مبارک باشه دوست عزیزم خدا رو شکر .

این دردها زود خوب میشن دختر خوشگلت رو هر دفعه میبینی و بقل میگیری کم کم درد از یادت میره

عروس بشه انشالله❤❤❤❤❤❤

خانما واسه استراحت بعد انتقال حتما باید به پشت خوابید؟ به پهلو خوابیدن مشکل داره؟ من مهر های کمرم در ...

ببخشید یه سوال عزیزم  شما روز چندم انتقالین؟ و زیر دلتون درد هم میکنه؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام خانم ها.من مامان مهر شدم.دخملم هفته 36 را تمام کردم که در تاریخ 15مهر به دنیا اومد. کیسه آبم پا ...

به به از وقتی تایپینگ رو باز کردم همین طور خبر های خوب میبینم خدایا شکرت....

قدم فرشته کوچولوتون مبارک باشه خانم

انشالله زود خیلی زود زردی بره که مامانش غصه نخوره

میدونم که الان وقت گرمی خوردنت هست چون زایمان داشتی

اما حتما یک ساعت قبل از شیر دادن عرق های سرد بخور که زودتر زردی بره.

❤❤❤❤❤

دوستان توروخدا یکی جواب منو بده...  جنین 2 روزه بهتره برا انتقال یا جنین سه روزه یا 5 روزه؟&nb ...

سهی جان من چیزایی که از دکترم شنیدم میگم. درست و غلطش آدم به آدم متفاوته. میگن جنین ۵ روزه بهتره. و اگر بین پانکچر تا انتقال فاصله بیفته و جنین فریز بشه باز هم بهتره

گلم بعد دو روز برگشتی تو ماشین دراز کشیدی یا مثل همیشه معمولی نشستی؟ 

جلو نشستم.آخه عقب تکون ها رو بیشتر منتقل میکنه.

ولی صندلی رو کمی خوابوندم.

یه چیزی بین خوابیده و نشسته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
میدونم خیلی حرف زدم..  لاله جون و آنا جون ببخشید🙈🙈🙈 بچه ها دوچرخه ثابت بنظرتون خوبه استفاد ...

سلام گلم منم دوچرخه ثابت استفاده میکنم وزن رو پایین میاره ولی اینکه برای رحم بد باشه نشنیدم الانم درحال ورزشم😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸