2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
سه هفته پیش دارو خانه سفارش دادم اوردن برای چی استفاده میشه ؟؟؟  یه بسته ovitrelle هم گرفتم ح ...

فک کنم برای همون تحریک تخمدان هاست من صبحا میزدم بعدازظهرام گونال اف داشتم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمهاي تهران كجا رفتيد اي وي اف

عزیزم بیشتر بچه ها ابن سینا یا مطب خانوم دکتر طرازی میرن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ابن سينا خوبه؟ اخه ميگن چندتا دكتر معاينت ميگكنن طرازي چي؟

طرازی اگه مطب شخصیش بری بهتره البته طبق تجربه دوستان.دکترای ابن سینا هم خیلی تعریف میکنن ازشون فک کنم دکتر طرازی اونجا هم هستن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ساناز جان باتوجه به اینکه کلی داروی هورمونی گرفتی طبیعیه برای منم اینجوری بود، البته بد نیست یه بی ب ...

شما هم جنين فريز انتقال داده بودي؟

چند روز بعد پريود دومت دير شد،اخه پريود اولم سرموقع شد،

واااي يعني ممكنه معجزه هم بشه😔😔😔😔

اگه معجزه بشه برات يه كادوي كوچولو ميفرستم😍🌺

دوستان در مورد متفورمین برا کسانی هست ک مقاومت ب انسولین دارن و چون در مقابل انسولین ک هورمون تنظیم ...

عزیزم این مقاومت به انسولین از چه آزمایشی معلوم میشه؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
طرازی اگه مطب شخصیش بری بهتره البته طبق تجربه دوستان.دکترای ابن سینا هم خیلی تعریف میکنن ازشون فک کن ...

بچه ها كسي دكتر نصر ميشناسه؟؟ رضا نصر

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
عزیزم این مقاومت به انسولین از چه آزمایشی معلوم میشه؟؟؟

از آزمایش قند خون و خوب پاسخ ندادن بدن ب دارویی مثل متفورمین.میگن اکثرا کساییکه پلی کیستیک و چاق هستن مقاومت ب انسولین دارن برا همین با کاهش وزن بهتر نتیجه میگیرن

سلام ...یه سوال داشتم.من هم فمیبیون و هم فولیک اسید 800میکرو گرم میخورم ...اینا جبران فولیک 5 رو میک ...

عزیزم فولیک ۵ رو تجویز میکنه.

اگه فمیبیون میخوری که کافیه..

چون من فمیبیون یک پیدا نکردم بعد دکتر گفت اگه گیر اوردی دیگه فولیک ۵رو نخور. فمیبیون یک که خارجیه و خیلی بهتره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انشاالله که بارداریرعزیزم

شايد معجزه بشه😍😍😍😍😍

خودم مشكلي ندارم ولي همسرم اسپرمش خيلي ضعيفه

واااي اگه خدا از دهنت بشنوه و معجزه بشه به خدا پيش من مژدگوني داري حتما برات يه كادوي كوچولو ميفرستم😍

بچه ها كسيز دكتر نصر ميسشناسه؟؟ رضا نصر

عزیزم دکتر نصر رو هم خیلی دوستان تعریف میکنن از کارشون

ممنون از پاسخت تيتي جان، شما ميدوني من الان داروهام تموم شده درد خاصي ندارم اگه هايپر شده بود بايد د ...

عزیزم تعداد تخمکات چقدره؟ اگر بیشتر از 20تاس هایپر شدی وگرنه که خداروشکر چیزی نیست و به زودی میری برای انتقال و مامان شدن...تخمدانها هم طبیعیه که یکمی ورم کنن...نگران نباش...فقط کارای سنگین مثله جارو بلند کردن اجسام سنگین و ...ممنوع تا تخمدانهات تحریک نشن