2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047638 بازدید | 684621 پست
میدونم خیلی حرف زدم..  لاله جون و آنا جون ببخشید🙈🙈🙈 بچه ها دوچرخه ثابت بنظرتون خوبه استفاد ...

واقعا من نمیدونستم خوب نیست ۳ماهی میشه استفاده میکنم من با رژیم و روزی تقریبا ۱ساعت ورزش ۴ کیلو وزن کم کردم

خدا جونم شکرت...

@samin11   ثمین جون من آزهامو که بردم برای دکتر طرازی ایمنی گفت خوبه و دارویی نداد..

شاید چون چندبار میکرو داشتی تجویز کرده سرم..

چون من یکی دونفر دیگه از بیماراروهم ک تو مطب بودن پرسیدم سرم نداشتن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا من نمیدونستم خوب نیست ۳ماهی میشه استفاده میکنم من با رژیم و روزی تقریبا ۱ساعت ورزش ۴ کیلو وزن ...

زی زی جون من شنیدم.. اصلا نمیدونم پایه علمی داره یا نه..

۱ساعت دوچرخه ثابت میزنی؟؟

همسرم اصرار داره ک استفاده کنم. میگن شکم ورون لاغر میشه..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها من شنیدم که بهتره انتقال رو یکماه عقب بندازیم چون بخاطر مصرف داروها و تخمک کشی رحم و تخمدان خیلی تحریک شدد و ورم دارند. برای اینکه بگیره, کسی چیزی میدونه؟

بچه ها من شنیدم که بهتره انتقال رو یکماه عقب بندازیم چون بخاطر مصرف داروها و تخمک کشی رحم و تخمدان خ ...

عزیزم اگه بعد پانکچر هایپر بشی که خودبخود عقب میفته دوماه.

اگر نه همون ماه فرش انتقال میدن.خیلیاهم مثبت شدن.

زی زی جون من شنیدم.. اصلا نمیدونم پایه علمی داره یا نه.. ۱ساعت دوچرخه ثابت میزنی؟؟ همسرم اصرار دار ...

نه عزیرم کل ورزشم میشه ۱ ساعت من با دوچرخه ثابت تو بوستان محلمون روزی سیصد تا باهاش پا میزنم امیدوارم ضرری نداشته باشه مخصوصا من که اندومتریوز دارم 

خدا جونم شکرت...
ازقبل پانکچرمیدن اصلایکی دوماه قبل انتقال ب من دکتردادهفته اول روزی دوتابعدسه تاتااخربارداری بایدخور ...

یعنی من که اصلا توی سیکل انتقال و الانم که مثبت شدم ندارم یعنی نداشتم دیگه؟ 

آخه دقیق یادم نیس قبل پانکچر.ولی نسخشم پیدا نکردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام دوستان😍  

حالتون خوبه؟

میگم برای انتقال بعدی چن پریود باید بگذره و این پریود بعد انتقالم حساب هستش؟؟؟

بعد کارایی نیاز هست انجام بدم؟

راستی مرجان جان  تا تشکیل قلب فندوقات سعی کن کم گوشی و نت استفاده کنی

دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

به به مبارک باشه قدم گل پسرت آنا جون 🎊🎊🎊🎊🎊🌹🌹🌹🌹🌹

زیر سایه پدر و مادر عزیزش قد بکشه 🙏

انشااله خودتم سالم و سلامت باشی گلم

عزیزم من گویا دچار اشتباه شدم. متفورمین داروی مامانم بود من فکر کردم منم داشتم. رفتم توی نسخه هام د ...

من از شش سال پیش که درمان رو شروع کردم روزی نبوده که متفورمین نخورم. ربطی به سیکل نداره. برای پلی کیستیک ها همیشه میدن. دکتر تیمور زاده مشهد بهم گفته بود حتی اگر میخوای دارو های هورمونی رو یه مدت نخوری ولی متفورمین رو قطع نکن

عزیزم من از پارسال بهمن شروع به لیزر کردم ۶ جلسه رفتم قرار بود ۸ جلسه بشه که من باردار شدم تا الان ک ...

من از این لیزرهای خونگی فیلیپس گرفتم. حوصله نداشتم هر چند وقت برم کلینیک برای لیزر. الان خیلی راحت شده کارم. هر دو هفته در عرض سه دقیقه صورتم رو لیزر میکنم. همینطور پاهام. خیلی خوبه